- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
fikifiki16
csendes tag
sdforlife és Tim82 Köszönöm!!
-
Ufff
senior tag
http://iphoneclub.hu/cikk/egy-nagyon-bosszanto-itunes-hiba-es-a-megoldasa
Bocsi, mobilról vagyok!
"És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝
-
B-L-A-C-K
titán
Csak kíváncsiság képpen kérdezem, hogy 5S-be lehet olyat az ujjlenyomat olvasó több ember ujjával is működjön? Konkrétan arra gondolok mikor beállítja egy adott személy az érzékelőt ugye sokszor rá kell nyomnia, na most ha tegyük fel a barátnőm illetve az én ujjamat felváltva érzékeltetjük a beállítás alatt, ez működik utána mindkettőnknél?
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz B-L-A-C-K #57655 üzenetére
Igen, 5 ujjlenyomatot képes megjegyezni az 5S, így akár 5 különböző ember ujjlenyomatával is feloldhatod a telód vagy a te 5 különböző ujjaddal is
"na most ha tegyük fel a barátnőm illetve az én ujjamat felváltva érzékeltetjük a beállítás alatt, ez működik utána mindkettőnknél?"
Ez így nem fog működni, de külön-külön meg tudjátok jegyeztetni vele az ujjlenyomataitok és úgy elfogadja mindkettőt onnantól[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Onderon
senior tag
válasz B-L-A-C-K #57655 üzenetére
ez elég nagy hülyeség, csak bele kellene gondolnod. amúgy ha jól tudom 5 különböző ujjat lehet beállítani. ebből egy lehet akár a csajodé is. de ne váltogatva, hanem külön ujjanként, hisz pont azért kell többször rányomogatni, hogy jól megjegyezze azt az egy ujjat.
[ Szerkesztve ]
-
MALK
tag
sziasztok
uj vagyok az almas mobiliosok kozott, tervezem egy 5s beszerzését. vagy t-nél ikon 211 csomagban vagy ebayről. attol függ mikor lesz ujra elérhető nálunk. erről esetleg van infótok?
amit kérdezni akartam van e valami app vagy program ami segitené az átköltözést? androidról, desire HD-m van most. gondolok itt telószámok sms ek átvitelére.
előre is köszi a segitseget tuti lesz még kérdésem -
B-L-A-C-K
titán
Ha tanácsolhatom akkor T-mobilnál vedd, mert ha valami gondja lenne ott készülék csere után újra indúl az 1 év garancia, míg a független kivitelnél nem, illetve T-mobilnál biztosítást is lehet igényelni hozzá (vagy lehet alapesetben jár a csomaghoz, ezt nem tudom pontosan hogy van).
A telefonszámokat gmail-be szinkronizáld, és onnan egyszerűen letöltheted majd, sms-eket passzolom.
[ Szerkesztve ]
-
totalpatec
tag
Helló mindenkinek!
Pár hete vettem egy i5-öt zsír újonnan. Ez idő alatt egy apró kellemetlenséget vettem észre.
Ha egy gombot vagy csúszkát kell megnyomni, elhúzni, és az a képernyő szélén
van akkor előfordul, hogy többször kell próbálkozni mire érzékeli a tapizást. Ez normális? Létezik, hogy a képernyő szélein kevésbé érzékeny a kijelző? Ezelőtt Samsung galaxy s3-am volt és azon nem tűnt fel ilyen jellegű probléma.
Más.
Ez a kopás dolog a fekete i5 -nél úgy látom egy picit túl van lihegve. Ismerősöm egy éve simán zsebben hordva mindenféle fólia, tok nélkül használva mutatta az övét az enyém mellett. Hát nem sok különbség volt a kettő között. Azt mondta két dologra figyel. Nem rak mellé semmit a zsebébe, és nem rakja le sima, kemény felületekre. Legalább egy asztalterítőre vagy újságra teszi otthon meg az irodában.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz totalpatec #57666 üzenetére
Én ha telefonon keresnek, és fel akarom venni, akkor veszem észre ugyan azt, amit leírtál.
Eddig nem volt, szóval valami szoftveres bug lehet.A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
félisten
Sziasztok!
Ha van itt 3G szakértő kérem dobjon egy privit, szeretnék segítséget kérni szoftveres ügyben. Epe is köszi.Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Terence12
tag
válasz fikifiki16 #57647 üzenetére
Ha kíváncsi vagy milyen "méretű" app-ot törölnél akkor:
Beállítások->általános->használat -> belemész az adott app-ba és ott nyomsz delete-t .... -
B-L-A-C-K
titán
Itt biztos több, és gyorsabban kapok infót. iPad 2-t érdemes IOS6-ról IOS7-re frissíteni?
-
törölt tag
Ha a HayDay-nek topikot szeretnék nyitni, azt hol tehetem meg?
Szerk.: Megvan.[ Szerkesztve ]
-
krisi047
aktív tag
Kedves fórumtársak!
Ha van köztetek olyan, aki közvetlenül az Apple Magyarország webáruházából vásárolt iPhone-t, majd a jótállás érvényesítésekor azt mondták neki, hogy 3 hónap jótállás van rá a cserekészülékre, tegye már meg, hogy ír egy privát üzenetet nekem. Köszönöm előre is!
-
Arcképgyáros
valaki használ igo-t? esetleg jobban megéri mint egy külön gps készülék?
-
Arcképgyáros
-
Ragnar95
félisten
válasz -secret- #57681 üzenetére
Szerintem ma már jobban megéri egy telefonos navi, mint külön PNA, mivel tudásra ugyanazt tudják, ugyanazok a térképek vannak rajtuk, de a telefonoshoz általában ingyen jönnek a térképfrissítések is, illetve a net miatt többet is tud a navi szoftver, mint a PNA-n + nem kell külön készüléket cipelni a navihoz...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
törölt tag
Hay Day-eseknek. [link]
-
pr0bi
senior tag
válasz -secret- #57681 üzenetére
Ha nagyon sokat vagy úton, szerintem jobban megéri egy különálló, rendeltetésszerű GPS. Egyébként én főleg azért vettem iphone-t mert egy jó all-in alternatívára volt szükségem és ebben tényleg jó. Gyorsan talál holdakat és viszonylag pontos is, ha hirtelen el kell valahova navigálnom magam nem jelent problémát. Apple Maps is nagyon jól használható szerintem belföldön legalábbis.
-
Szami32
csendes tag
Sziasztok,
a segítségeteket szeretném kérni.
iPhone 4S-em van, és eddig semmi baj nem volt vele. Nem frissítettem szoftvert, a legutolsó 6-os van rajta.
Szombat óta nem működik rajta a wifi. Ez azt jelenti, hogy be lehet kapcsolni, de nem hajlandó hálózatokat keresni. Kézi beállításnál sem hajlandó felismerni az adott hálózatot. Kikapcsoltam/bekapcsoltam legalább négyszer. Mérgemben leszedtem róla a vpn-t és a céges levelezést. Abban a pillanatban rákapcsolódott a wifire, és működött. Mire újra rápillantottam (kb. fél óra), már ledobta és azóta is csak 3G-n megy, újra nem hajlandó hálózatokat keresni.
Szerintetek mi lehet a baja?
Nagyon köszi előre is! -
Ragnar95
félisten
válasz -secret- #57684 üzenetére
GPS alapján, ez a lényege a naviknak...
Egyik navi se mobilnet alapján tájékozódik, mivel az lassú és pontatlan a beméréshez, csak a térképeket töltik be netről a nem offline navik...
Azért írtam,h nettel többet tud, mivel ha van mobilnet, akkor netről is elérhetsz plusz adatokat a térképekhez, de ez szoftverfüggő, h melyik mit tud...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
zekk007
aktív tag
Sziasztok
Hatalmas problémám adodott!!!Van egy iphone 3g-m amit szétkaptam hogy megpucolok mert tiszta pór ...már 1000x csináltam... na összerakom aztán észreveszem hogy a közelségérzékelő telózás közben nem müködik.... Na megint szét majd össze erre már azt sem lehet hallani ha hívnak vagy hívok amit mondanak csak ha kihangosítom.... Szerintetek mi lehet a probléma? Van ugye a kijelzőn 3 szalagkábel s ha jóltudom a legkisebb amit ki kell pöccinteni úgy jön ki felelős ezért a dolgokért de akármennyire is néztem szerintem jól dugtam össze... Valakinek hasonló esetleg?
-
agabe
addikt
válasz zekk007 #57690 üzenetére
Ezt egy szerelő tudná inkább...nem tudom olvasgatja-e itt aki ért hozzá. Jellemzően inkább felhasználók vagyunk, de majd kiderül...viszont ha nem válaszol senki akkor azért mert nem tudjuk.
(#57687) Szami32:
Wifi ki-be kapcsolható ? Ha igen, és mégsem megy, akkor egy visszaállítás (szigorúan nem itunes-ból ha nem akarsz 7-es szoftvert) talán segíthet, és újra be kell állítani mindent.
Ha a wifi kapcsoló kiszürkül, és nem kapcsolható, akkor hardveres probléma.[ Szerkesztve ]
-
majestic
őstag
Srácok, gyors segítség kellene!
iPad 4 4G + LTE 128gb-os, magyar T-Mobilost tudnék venni zsír újat 140.000-ért. Szerintetek megérné, illetve lesz-e annyira nagy különbség az új és e között, hogy egyáltalán gondolkozak-e a 4-esben?
Mindenképpen iPad vásárlása elött állok, így nem mindegy, hogy mennyi ideig lesz támogatása a 4-esnek, mennyi időre lesznek jók a progik rá, stb...
Előre is köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
nofi
addikt
válasz -secret- #57686 üzenetére
Semmiképp ne az EEU verziót vedd, mint ahogy én tettem anno, mert abban nincs benne a többi térképpel való bővítés lehetősége. Emaileztem már a fejlesztőkkel is, ígérték, hogy abban is benne lesz, ennek már 1,5 éve...
Szóval a Hu + Ro a "nyerő", vagy a teljes európai csomag
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: nozsolt
-
ittakary
nagyúr
válasz majestic #57695 üzenetére
Ezt neked kell eldönteni. A Google tudtommal még működik, szóval a különbséget le tudod csekkolni, és el tudod dönteni, hogy ad-e annyi pluszt, hogy megérje neked
Magyar T-set én eleve nem vennék használtan, mert tiltásveszélyes 128GBosat eleve nem vennék, mert nehéz jó áron eladni, ha mégis az újat akarod megvenni mondjuk fél év múlva..
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Szami32 #57687 üzenetére
Szia!
Nyomd meg hosszan a power+home gombot, majd addig tartsd rajta a kezed míg megnem látod az alma logót.
Ha ez sem oldja meg a problémád akkor "Beállítások -> Általános -> Visszaállítás (legalul) -> Hálózati beállítások visszaállítása" Ha ezt megcsinálod ugye minden eddigi Wifi kapcsolatodat újra kell észleltetni vele, de valószínű utána már menni fog. Ha ezek után sem megy akkor hardveres probléma lehet, amihez már szerviz kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest