-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcképgyáros
Fb ikon másnál is fekete lett?
-
félisten
-
Arcképgyáros
válasz szabonagyur #320505 üzenetére
Szintén.
-
addikt
válasz satee76 #320500 üzenetére
Szia! Emlékeim szerint nekem hasonló procedúrához anno az iTunes-t kellett befognom, ott tudtam szépen az ömlesztett halomból albumokra válogatni a zenéimet és miután végeztem, azután repült is a gépről az iTunes.
Abban nem vagyok biztos, hogy valahogy felhőbe mentődnek-e ezek az albumrendezések vagy csak offline a dolog (örülnék, ha teló újrarakásnál nem kellene újra nulláról rendezni az albumokat).
-
.kissnorbi.
csendes tag
Sziasztok!
Pro 15 vásárlás előtt állok. Kérdésem az lenne hogy szerintetek megvegyem most, vagy ha kijön az új széria? Két éve jártam úgy hogy hezitált ám, de végül megrendeltem így augusztus végén, aztán felnyomták a régi modellek árát is.
-
havri1
félisten
válasz .kissnorbi. #320512 üzenetére
Én a btc-vel vagyok így. Felmegy vagy esik?
[ Szerkesztve ]
havri
-
félisten
válasz .kissnorbi. #320512 üzenetére
2 éve az Apple korrigálta is az árakat a magas árfolyamhoz, most ez nincs meg így nem várnám.
Amibe belefuthatsz, hogy a 15 Pro sok helyről el fog tűnni, "maradék" készlet lesz elérhető.
Én megvenném most.
-
félisten
-
Arcképgyáros
válasz szabonagyur #320516 üzenetére
Nekem nincs beta fent.
-
havri1
félisten
válasz szabonagyur #320516 üzenetére
De sötét mód van simán is nem? Vagy ott az ikonok nem változnak?
havri
-
félisten
-
Sordoran
addikt
Már én is kíváncsi lettem, megnéztem, nekem "normális" volt az FB ikon. Láttam van frissítés, felraktam, most már nálam is sötét témás. Rejtély megoldva?
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
félisten
-
farena
tag
Nekem frissített a Facebook app, utána lett sötét. Lehet emiatt.? Amúgy sötét mód van beállítva.
Iphone 15 Pro Max + Amazfit Balance
-
veterán
Az Epic store is fekete 🙂
-
markknight
veterán
Ha most feltolom az iOS 18 bétát akkor automatikusan a 18.1-et teszi fel?
-
válasz markknight #320526 üzenetére
A kérdés teljesen jó...
Nálam (17.6.1), ezek jelennek meg:
18 Public Beta
18 Developer Beta
17 Public Beta
17 Developer Beta
-
senior tag
Nem. Tudsz választani ha már fent van a 18.
Szerk: Így.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Ez attól függ, hogy milyen eszközről van szó. A 18.1 hardverigénye az iPhone 15 Pro, vagy Pro Max.
-
markknight
veterán
Köszi, egy 15 Pro Maxról beszélünk, 18.1-et egyelőre nem dob fel nyilván azért mert public bétában vagyok.
Várok picit míg felépíti magát, mert már annyira tüzel csóró, hogy még a pro motiont is kilőtte maga alól.
[ Szerkesztve ]
-
mAtThEw0319
senior tag
Sziasztok!
Hogyan lehet a Mail appban megjelölni egy mail üzenetet bármilyen színnel? Nekem csak sárga zászlóval engedi...
Macen meg több lehetőség van.. van erre megoldás, hogy ne kelljen egy ilyen alap dolog miatt elővenni a laptopot? -
Topikgazda
válasz mAtThEw0319 #320531 üzenetére
Ha bent vagy a mail szövegében akkor lent a nyíl, majd ott flag és ott a színek.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
krokidili
csendes tag
Sziasztok, tudtok olyan hivatalos szervizt, ahol aznap megcsinálják az akku cserét?
Köszi.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz mAtThEw0319 #320534 üzenetére
Azt is lehet. Csak "kicsit" swipe-olsz, majd lesz ott 3 pont, arra nyomva, ugyanazt a menüt adja ki, mint amit az előbb írtam. Így be sem kell menni a mail szövegébe.
-
mAtThEw0319
senior tag
válasz icecave #320535 üzenetére
Igen, csak ez egy folyamatos email váltás, egy megadott Tárgy mezővel és csak bizonyos mail üzeneteket szeretnék megjelölni. Így mindenképpen meg kell nyitnom az egész beszélgetést. De igazából így is jó, semmivel sem lassabb mint ahogyan Én kerestem/gondoltam, hogy lehet.
Köszönöm mégegyszer a segítséged!
-
Jaded
őstag
-
takessz
senior tag
Sziasztok Vodafone-nál voltunk ma bent kértünk függetlenítést az iphone-ra ez mennyi idő általában??
Apple iPhone 14 256GB Midnight Black iOS 17.6.1 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
Djuree
félisten
sima iphone 12-esen van nfc?
ha igen hogy kell bekapcsolni?LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
MikeWazowski
veterán
Üdv két SIM esetében hogy kell beállítani melyik legyen az alapertelmezett SMS küldéshez?
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
burgatshow
veterán
válasz MikeWazowski #320545 üzenetére
SMS vagy iMessage? Mert nem ugyanott kell.
-
Mr. Erikszon
senior tag
Sziasztok az iphone se 1st gen m-el működnek az airtagek?
-
Topikgazda
válasz Mr. Erikszon #320548 üzenetére
Itt van leírva, mivel működik: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest