- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #209449 üzenetére
De az egy teljesen más eljárás tanúkkal, szakértői bizonyítással, stb.
A felhozódott telefonletiltós adásvételis peres eljárásban ilyenek nincsenek." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
joey04
titán
Nem. Mármint nem kedvezőtlenebbek, ha hivatalos helyen veszi. Eddig is így volt, de végre született egy cikk is: [link]
Amennyiben hivatalos helyről vásárolod meg a készüléket, lásd mondjuk Apple.hu, iSTYLE, iCentre, MédiaMarkt, Telekom és így tovább, az Apple a szavatosságot garanciális időnek tekinti, tehát Magyarországon “2 év garanciát” kapsz és nem neked kell bizonyítanod a fenti esetben
-
Algotis
addikt
Valahogy meg lehet azt nézni, hogy az utolsó feltöltés óta mennyit volt bekapcsolva a képernyőm?
Nekem ez nem mond semmit, hogy az utóbbi 24 órát látom, ami még a tegnapi napról is számolja...Ha meg átmegyek arra a másik fülre, az a napi bontás még mindig nem az igazi.
[ Szerkesztve ]
Androidos Outlookból küldve
-
DaveHutt
őstag
válasz markknight #209441 üzenetére
Dark móddal még jobb is a SoT-on kb fél-egy órával X-en. Asszony nem hajlandó XS-en használni, ugyannyi a SoT, mint eddig.
-
tboldi
nagyúr
válasz #72445440 #209458 üzenetére
X, XS, XS Max, 11 Pro, 11 Pro Max
Nekem XS Max van, ha minden igaz, ebben egy Samsung panel van. Én szeretem, jók a színei, nem túlszaturált, és a fehér is csak éppen annyira meleg, amennyire nekem jól esik. A PWM mondjuk egyeseknek fejfájást okozhat, de nekem ezzel sincs bajom.
-
veterán
válasz #72445440 #209458 üzenetére
Az egyik legjobb kijelző (i11Pro).
Ez előtt volt Galaxy S-em és Note-om,azok sokkal jobban túlszaturáltak,erre kellemesebb ránézni.Persze itt is van valamennyi túlszaturáltság a kijelzőtechnológia miatt,de nem annyira harsány,mint a Samsungnál,pedig ez is Samu panel elvileg (ha jól tudom).
A fényereje ennek is bitang,jól látható napfényben is.Sőt jobban mint az előző Note 10 Plus-om kijelzője.Kevésbé tükröződik. -
FIREBLADE78
addikt
Nálatok is minden egyes írás után vissza kell váltani SwiftKeyre a gyári billentyűzetről? Befejezem ezt a hszt és amint bezárom a böngészőt, vissza fog ugrani a gyárira. Nagyon idegesítő
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Mr.Silkó
veterán
válasz FIREBLADE78 #209463 üzenetére
Gboardról is gyakran visszavált gyári billentyűzetre az én készülékem is, ez korábban is előfordult, viszont mintha a legutóbbi 13.1.3-mal ismét gyakoribb lenne.
[ Szerkesztve ]
-
divan
őstag
válasz FIREBLADE78 #209463 üzenetére
Nekem csak időnként vált vissza, még nem jöttem rá, hogy miért, és mikor.
-
FIREBLADE78
addikt
Nálam ios 12-vel nem volt gond. Amióta az új van,állandóan váltogatok.
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
ntomi0730
senior tag
Sziasztok! Ne haragudjatok a kérdésért és nem igazán ide tartozik. Van-e az airpods-nak külön topikja, mert Én nem találom?
-
veterán
válasz delta1017 #209470 üzenetére
Lehet,hogy csak azért mert szépen lassan én is öregszem évről évre,de egyre kevésbé tetszenek a természetestől nagyon elrugaszkodott dolgok.
Régebben imádtam a Samu oled panelek kirobbanó színeit,a kamerája által túltolt szaturációt,zenében is mindig szerettem az erőteljes “fiatalos” dübörgő és túlhúzott mélyeket.
Ma már minden érzékemnek jobban esik egy kiegyenlítettebb inger ahol nem lóg ki nagyon a lóláb,legyen az hang,vagy kép,pedig csak 34 vagyok.
Most nagyon elégedett vagyok minden téren az i11Proval,pedig nem vagyok egy almaőrült. -
veterán
Csak én érzem rosszul,vagy a bekapcsolt “figyelemérzékelő funkciók” valóban visszaveszi a Waze hangját is?
Sokszor arra leszek figyelmes,hogy többször is halkan beszél a Waze,pedig fullra van tolva a hangerő. -
veterán
válasz MasterMark #209476 üzenetére
Fullra van nyomva a hangerő úgyis,próbáltam mindenhogyan.
Maga a teló is maxon van,waze-n belül is 100%-ra van állítva az hangerő,mégis hol halk,hol hangos,ezért gondoltam a figyelemérzékelőre.
Azért kíváncsiságból kilőttem,kíváncsi leszek,hogy így is csinálja e majd legközelebb.lugosi:
Kihangosítón nem vettem észre én sem,csak a saját hangszóróján. -
bigdady
nagyúr
-
Steelers
senior tag
A parancsok appban lehet valahogy automatikusan futtatni az automatizált feladatokat?
Mert eddig csak úgy sikerült beállítanom hogy rá kell bökni a futtatásra. -
legenda
válasz joey04 #209453 üzenetére
Tudnád ezt idézni a gyártó tollából/billentyűzetéből is?
Első az, amit a kapcsolódó jogszabályokban leírtak, utána jön, ha attól a gyártó a fogyasztó számára kedvező irányban eltér, de ez akkor hivatalos, ha tőlük olvasom, nem pedig egyéb oldalakon.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Mr.Silkó
veterán
válasz bigdady #209479 üzenetére
Nálam alig van gond a 13-mal, egyedül a billentyűzet vált sűrűn vissza magától a gyárira a Gboardról, a hívásproblémák szerencsére elkerültek eddig, viszont jópár embernek vannak ez utóbbi miatt főleg kellemetlenségei, szóval szerintem érdemes picit várnod a frissítéssel.
-
tuzpenge
őstag
-
Gsx-rr
veterán
Ezt a 2 lepcsos hitelesitest nem lehet kikapcsolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest