- Projektor topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 3D nyomtatás
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
la_cc
addikt
Köszi szépen a visszajelzéseket!
Céges a teló, de kénytelen leszek saját zsebből megjavíttatni, így eladás nem játszik.
Az utángyártott és gyári felújított között van bármilyen különbség?
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
natë
nagyúr
Jól tévedek, hogy Xs/Xr-en nem kapcsolható állandó aktívra a hdr? Nem kicsit jobb a hdr fotók részletessége...
-
Mhalacka
csendes tag
Sziasztok!
Hatalmas problémám van, vettem egy Xs-t és másnapra elmentem nyaralni de sajnos elfelejtetettem a jelkódomat a nyaralás végére, és lezárolt az iphone (eddig csak face id-vel használtam), a kérdésem az lenne, hogyan tudnám lementeni a tárolt képeket, mert ez most mindent pénz megér nekem.
-
sum-blink
aktív tag
Sziasztok! Telefonomon féltve őrzöm a 10.3.3-as ios-t. Fel is tettem egy tvos profile-t, hogy ne töltse le az updateket a rendszer. Igen ám, de az új 12.1.4 már zaklat/ letöltődik. Van aki rájött hogyan lehetne kijátszani? (Nem, nem szeretném feltenni. ) Köszi!
-
natë
nagyúr
válasz MasterMark #198512 üzenetére
Így igaz
-
veterán
-
veterán
-
sum-blink
aktív tag
válasz TheBikerider #198522 üzenetére
És melyiket kell feltennem az új frissítés ellen?
-
Noxy
veterán
válasz sum-blink #198529 üzenetére
Közben azért olvashatsz is.
#198524:
“A PC-re felrakod a 3utools programot, majd nyomsz bent egy Stop iOs Update opciót.”[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
hito
nagyúr
Igen, tudom, azért is nem szeretnék (még) frissíteni. De azt hallottam mostanában, hogy 12-es OS-t is lehet JB-elni gond nélkül. Sőt, állítólag még sosem volt ilyen egyszerű a JB. Na ez utóbbi már ilyen rossz reklámszöveg kategória, nem vettem komolyan
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
yoogie
aktív tag
Sziasztok,
adott egy iPhone 8 Plus telefon, Telekomos vásárlású. Tavaly májusi vétel és jelentkeztek problémák vele. Ki lehet valahogyan hagyni a Telekom-ot és egyből az Apple-hez menni vele? Mint ahogy a Samsungnál is lehet. Illetve, hogyan lehet új készüléket igényelni?
-
Noxy
veterán
válasz sum-blink #198532 üzenetére
Az is meg van, hogy én honnan tudjam milyen más topikba irogatsz még ezen kívül?
Milyen tört telo kell hozzá?
Ne viccelj már.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
btudos
nagyúr
válasz sum-blink #198542 üzenetére
Munkahelyi gép, ki tudja milyen korlátozásokkal, ne viccelj már.
Próbáld ki a saját gépeden, ahol tuti nincs korlátozva semmilyen hozzáférés, itt a részletes leírás. Nem kell hozzá tört telefon.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
hito
nagyúr
Már régóta meg akarom kérdezni, de mindig kimegy a fejemből. Diktálásnál van valami parancs a küldésre? Tök jó, hogy pontot tesz, ha azt mondom, hogy pont, meg olyanokat megért, amit android nem, de a végén csak rá kell nyomni a küldés gombra (ugye néhány élethelyzetben ez nem egyszerű), mert azt nem akarja sehogy megérteni.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
ittakary
nagyúr
próbálta már valaki a 3UTOOLS-szal SHSH mentéssel visszaállítani 12.1.4-ről 12.1.2-re?
-
natë
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest