- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
Hi!
Miért van az, h egy mappába nem enged 12 játéknál többet berakni? Ráhúznám a 13.-at, de egyszerűen kiugrik belőle.
Köszi.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
megema
őstag
válasz runner 125 #5952 üzenetére
Szia!
Mert ennyi a korlát. Ha van JB-ed, akkor Cydiából leszedheted az Infinifolders-t. Ez megszünteti a korlátot.
-
Kommy
veterán
válasz runner 125 #5952 üzenetére
Mert 12-t lehet belerakni mivel a képernyőre is csak 16 fér így mivel 1 sor mindig látszik belől így logikusan 4-el kevesebbet lehet belerakni
-
runner 125
nagyúr
-
Gubro
senior tag
válasz runner 125 #5955 üzenetére
Nem, es ez az otosben (legalabbis a betakban biztosan) sem valtozik.
-
vadászcsiga
félisten
Hétfőn béta 4, utána remélem már a végleges jön.
-
Kommy
veterán
válasz vadászcsiga #5957 üzenetére
Pontosítsunk inkább GM , de ha úgy vesszük a 4. béta.
[ Szerkesztve ]
-
Kommy
veterán
válasz vadászcsiga #5959 üzenetére
igen az már elméletileg GM, ami általában megegyezik a véglegessel. Reméljük minden hibát kijavítanak.
Mivel öszre van írva a megjelenés így lehet, hogy lesz több beta verzió is. -
Mela Kehes
addikt
Dokkolón és kábelen kívül kell valamilyen progi ahhoz, hogy összekössem az iPhone-t TV-vel?
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Kommy
veterán
válasz vadászcsiga #5959 üzenetére
3 + GM és utána a final iOS 3-nél
3 + GM + GM és utána final iOS 4-nélha jól emlékszem így volt, de valamelyik 4-es beta-nál biztos hogy 2 GM volt. )
[ Szerkesztve ]
-
footy
addikt
Hogyan lehet átszinkronizálni a zenéimet egy az egyben iPodról iPhone-ra?
-
CragON
aktív tag
válasz royjones24 #5933 üzenetére
Honnan tudod hogy az Amcsi garancia nem érvényesíthető itthon? Ez nem nemzetközi gari? Minden országnak külön van?
-
Kommy
veterán
IPhone-ra egyedül nincs világgarancia, mivel szolgáltatók árulják, minden más hordozható alkatrészükre világgarancia van.
Kérdezd meg a Starking-et.
Starking:
iPhone és iPad szerviz
A StarKingnál a Magyarországon és Európában (EU tagállamok, valamint Norvégia és Svájc) vásárolt iPhone készülékeket egyaránt javítjuk a jótállási időn belül és azon túl is, kivéve a magyar T-Mobile és a magyar Vodafone iPhone garanciális készülékeit. Garanciális probléma esetén a javítás teljes cserét jelent. A bevizsgálás és a javítás átlagos ideje csupán néhány munkanap, így a StarKingnál jóval gyorsabb lehet az iPhone szervizelése, mint másutt.[ Szerkesztve ]
-
FuckeR19
senior tag
Papírok nélkül csak sorozatszám alapján van gariztatás szerintetek? (iPad)
hirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
D@niel
addikt
Akkor hétfőn iOS5 gold master...
Hála az iCloudnak, a software update-ek, vagy új iPhone-ra való átállás ovisoknak is gyerekjáték.
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
fl1pside
csendes tag
Sziasztok
Lenne egy olyan problémám, hogy egy iphone 3g némelyik simkártyát felismeri, némelyiket nem. Teljesen random, hogy melyiket gondolja úgy hogy felismeri. Céges kártyám pannonos, azt pl nem de egy nem céges pannonos kártyát igen. Csajom tmobileos kártyájával megy, fateroméval nem. Nyilván nem előzmény nélküli a dolog, fordítva tettem be a simtartót és erőszakkal szedtem ki . Ilyenkor mi van? Sim modul csere?
iphone 3g
os 4.2.1
base06.15.00 -
D@niel
addikt
-
Kommy
veterán
Megy over the air
-
-
D@niel
addikt
Ja, és még írjuk le azért, a beta4-ben semmi újdonság nincs, azt írja, hogy bug-okat javít, ill. ez az 1. iOS amit vezeték nélkül fel lehet rakni.
Kommy: közben visszaengedett, folytatódik a letöltés. Nagyon megáll a végén.
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
sp@rtan
senior tag
Én is itt bajlódok vele, durván 0.5cm hiányzik még a csíkból, és megfagyott.
Kilépek-belépek, eltűnt a frissítés leírás, csak a csík van ami egy helyben áll.Hu, rátaperoltam a fogaskerekes ikonra, és kiírta, hogy <1 minute remaining..
D@niel: remélem, hogy tényleg csak ennyi volt a hiba, mert már mennék lefekedüni.
[ Szerkesztve ]
-
megema
őstag
Aki gondolja, felvehet Game Center-ben. Ugyanez a nevem.
-
megema
őstag
Ajánlom a Line Birds nevű játékot! Jó kis unaloműző. Egy madárral kell falakat és repülőket kerülgetni. Bogyókat is lehet gyűjteni, és 3 bogyó után lehet egy trükköt használni. Több madár van, mindegyik más trükköt tud.
Én nagyon rákattantam. Medium és Hard eredménytáblán 250. hely körül vagyok 120 ezerből.
[ Szerkesztve ]
-
lezerpiramis
őstag
Sziasztok!
Sorry, ha már volt a kérdés:
Ha iPhone-t cserélek, akkor vissza tudom állítani az előző iPhone-ra megvásárolt/letöltött app-okat? Simán csak vissza kell töltenem az előző iPhone-ról készült backup-ot, vagy szinkronizálnom kell az iTunes-ban lévő app-okat?
Köszi!
-
Otisz
őstag
válasz lezerpiramis #5990 üzenetére
iTunes-ban ki tudod választani, hogy milyen backupot akarsz rátölteni.
(OO[IIII][IIII]OO)
-
lezerpiramis
őstag
válasz vadászcsiga #200 üzenetére
Köszi!
És ezzel vissza tudok rakni minden app-ot (még a fizetősőket is), amelyek az előző telón megvoltak, ugye? -
verser233
senior tag
válasz lezerpiramis #5992 üzenetére
igen
https://hogyantipp.com - Okoseszköz tippek, trükkök, mobilos háttérképek
-
Kommy
veterán
Első tapasztalatok iOS 5 beta 4-el kapcsolatban, még az iOS 4.2.1 is elbújhat mellette sebesség terén 3GS-en. Persze ez saját tapasztalat én úgy érzem.
És OTA-n keresztül lett feltéve.
OTA telepítéshez legalább 50%-on kell lenni az akkumulátornak, vagy töltőn kell lennie a telefonnak.Végre elmenti a Safari-ban a jelszavakat.
iCloud-ba lehet már documents and data-t is szinkronizálni: ez az , hogy a programoknak engedélyezve van a dokumentumok és adatok tárolása a felhőben.És működnek a csengőhangok.
És a photos-ból is be left állítani hátteret.nincs wi-fi hotspot iPhone 4-en ebben a verzióban
van wi-fi sync windows-on
más hibára nem emlékszem beta 3-ból
[ Szerkesztve ]
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Olyan program kell amit határidő naplóként tudok alkalmazni és a napi teendőket kirakja háttérnek. Van ilyen? Vagy olyan aminek normálisabb a riasztási rendszere mint a mostaninak...
-
plus44
veterán
Na gyerekek akkor ez még mindig nem GM? (ezek szerint csak kihúzzák szeptemberig a kiadást)
Szerk: ha nincs felhőben backup-om akkor OTA frissítés után hogy rakom vissza a dolgaimat?
[ Szerkesztve ]
“This is where the road crashed into the ocean...”
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest