- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- SONY LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Aktív témák
-
manchester85
veterán
válasz asuspc96 #45550 üzenetére
Régi szép idők.
Jobb oldalon a változást látod. Ez lehet százalékos, vagy numerikus eltérés. Ha ráböksz az értékre, változtathatod, hogy melyiket jelenítse meg. Azt mutatja, hogy aznap mennyit változott az értéke.
zenwalk!
Az a hátránya, hogy itt tiltott téma.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
zenwalk
senior tag
Sziasztok
Meg tudnátok mondani, hogy mi az a gevey és milyen hátrányai vannak? -
asuspc96
őstag
válasz manchester85 #45551 üzenetére
DE TUDOD ?
asuspc96
-
kgeek
csendes tag
válasz vadászcsiga #45545 üzenetére
És arra van valami app hogy a kontaktokat átküldjem egy másik iPhone-ra? persze nem eggyesével
a törlés aztán kell
Blogom: www.kataigeek.com
-
szijartg
őstag
Ha már tőzsde, akkor valami árfolyamos okosságot tudtok mondani?
Van egy árfolyamok, csak azzal az a gáz, hogy t-s és magentás, azt meg nem akarom felrakni vodásra
már ha, értitek... -
máyköl
veterán
válasz Mela Kehes #45548 üzenetére
Nálam megjött.
-
manchester85
veterán
válasz szijartg #45558 üzenetére
XE Currency Bár én is a gyárit használom, mert sokkal kényelmesebb elérni, de ez a legfrissebb, legjobb.
i6 Silver
-
asuspc96
őstag
válasz Ragnar95 #45557 üzenetére
Akkor rendben van...
Bizonyítva:
Akkor a megnevezés mellett és a hozam között található ár dollárban értendő és mindig az aktuális (-20p) árfolyamát mutatja...
szerk: Félreérted manchester85 nem a valuta érdekel hanem a részvényárfolyam...
köszönöm, asuspc96
[ Szerkesztve ]
-
asuspc96
őstag
válasz manchester85 #45565 üzenetére
Oh sorry főnök....
viszont valaki biztos, hogy jártas ebben....bankszámlanyitáskor amit erre szánok azt hogyan kell ? (18 év alatt)
Mi ennek a folymata ? mert ami neten van az hablaty....asuspc96
-
Ragnar95
félisten
válasz asuspc96 #45566 üzenetére
OTP-nél annyi az egész,h neten igényelsz egy 18év alattiaknak készült bankkártyát, majd szólnak,ha elkészült, ott megkötöd a szerződést, csinálsz hozzá ott online bankszámlát is és már tőzsdézhetsz is,ha van egy brókered
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Csabee.
nagyúr
Hol találom az USA AppStore -ból a kártyafüggetlen iPhone 4 / 4S árakat?
Üdv: Csabee.
-
Ragnar95
félisten
válasz Csabee. #45568 üzenetére
Rámész az iPhone 4-re/4S-re, kiválasztod,h melyik modellt szeretnéd és ha legörgetsz, lesz egy "Or get iPhone unlocked and contract-free" felirat és ha arra rákattintasz, akkor jelennek meg a független árak.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
mutyi
senior tag
Valaki tudna nekem segíteni jb-ben priviben?
-
mutyi
senior tag
Egyszerűen nem akar elindulni a folyamat,bármit is csinálok és kezdem elveszíteni a fonalat.
Kipróbáltam már úgy is hogy be van kapcsolva a készülék és úgy játszom végig a nyomkodást és próbáltam úgy is,hogy ki van kapcsolva a készülék és úgy kezdek neki,de akkor meg mire eltelne az 5 mp hogy csak a bekapcsoló gombot nyomom elindul a bootolás szóval még el sem jut addig hogy a home gombot is nyomhassam.
Sokszor meg mintha eljutnék a DFU módhoz,mert hirtelen beugrik a kábel képe meg az Itunes jel de hogy a redsnow nem megy tovább az is biztos.
Most a redsnow-ban pont akkor kell a nextet nyomni,amikor elkezdem a power gombot lenyomva tartani? De úgy is próbáltam már
Mindig azt írja ki,hogy nem érzékeli az eszközt.
5.0.1 van amúgy rajta, gyári független készülék és most volt restoreolva,tehát totál szűz.
Egy dologra gondolok még amiért nem indul esetleg el,az az hogy nincs benne sim kártya,mivel nincs még micro simem. -
mutyi
senior tag
válasz vadászcsiga #45576 üzenetére
Csináltam úgy is,de nem indul el akkor sem a jb a redsnowban, hanem csak no detected hardware.
Gondolom nem baj neki, hogy a legfrisebb redsnow-t használom.
Ami viszont számomra eddig tisztázatlan,hogy most ha 5.0.1-es rendszer van rajta és független a készülékem is, be kell tennem a iPhone3,1_5.0.1_9A405_Restore file-t előbb és utána próbálni a jailbreaket?Sima 4 van.
[ Szerkesztve ]
-
iLux
tag
Pár napja kérdeztem, mivel védjem az iPhone 4S-emet, és ajánlottátok a lyukacsos (mesh) védőtokot. Megvettem, eddig elég jó, köszönöm a tanácsokat. Remélem soha nem lesz rá szükség.
Kicsit látszik, hogy a némítógombot az i4-hez méretezték.
Nekem tetszik. -
iLux
tag
Nem tudok szerkeszteni.
Milyen operációs rendszert használsz?
-
mutyi
senior tag
Windows 7 64 bit.
De már átállítottam a redsnow.exe filet xp sp3 kompatibilissé.
De akkor ezek szerint ha 5.0.1 van eleve fent,akkor nem kell azt a nagy 700 megás file-t előtte behúznom a redsnow alá? Vagy akkor azt mikor kinek kell?Egyébként az a fura,hogy az utolsó 15 mp-nél amikor már csak a home gombot nyomom,akkor kb az utolsó 5 mp-nél hármat pittyen és utána nem indul a folyamat,marad minden sötéten, teáht tök olyan,mintha DFU módba került volna. Onnan nem is tudom már csak úgy kihozni, hogy utána nyomom sokáig a home gombot meg a bekapcsoló gombot és a home gombot elengedem utána pittyen egyet és elindul újra simán a telcsi,elkezd bootolni.
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
SSD miatt újra lett húzva a gép, és miután az itunesnak beállítottam a másik vinyón lévő mappáját, ahonnan korában is dolgozott... nos, ez lett az eredmény.
Nem túl szimpatikus így, mi a megoldás? Törölni mindent és utána transfer purchases?Kapcsolódó: az esetleg megoldható, hogy máshol tárolja a zenéket és máshol az appokat?
[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
StLui
veterán
válasz asuspc96 #45587 üzenetére
bróker kell, 18 év alatt szerintem nem tudsz szerződést kötni velük, de nagyon nem tudsz még semmit, ami természetes az elején, olvass sokat és informálódj a megfelelő fórumokon.
pl ittKönyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
mutyi
senior tag
Közben megoldódott a probléma.
Én voltam a "béna",bár ezt sehol sem írja senki.
Egy harmadik gépen is mondom megpróbálom,ahol fent van Itunes.
Ugyanis ezen a gépemen még nem volt fent, meg az xp-s gépen sem.
Franc se gondolta volna,hogy Itunes kell neki valamiért. Gondolom valamilyen drivert feltelepít a gépre vagy nem vágom. -
asuspc96
őstag
most ezt nyúzom...egy kettőt már kivégeztem
De köszönöm az infót...!
Neked mik a tapasztalataid ?
Egy 18 év alatti mért nem ? (az én megtakarításom kevesebbet ér ? ).....(nem neked szánom)szerk: Blaise
Igen Neked is szia...
"Mivan, má' nem hekkelni akarsz hanem tőzsdézni?"
Miután befejeztem a projektet csak úgy lépek a következőre....
Mindkettőben van pénz...és sajnos ma ez irányítja a földet...erről van is véleményem...
[link] vagy [link]
De kifejtenéd a mondanivalódat ? (akár pozitív akár negatív.. )asuspc96
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz asuspc96 #45593 üzenetére
Rossz helyen keresgélsz könyv ügyben is, a fórumon le van írva mit olvass leginkább, de tényleg ne itt kérdezősködj.
Csomó mindent nem csinálhatsz kiskorúként.Te most tőzsdézni, forexezni akarsz, vagy összeesküvés elméletekkel foglalkozni? (az most mindegy hogy ezek az elméletek igazak-e)
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Totheground
addikt
Én azt mondom, könyv meg egyebek alapján ne állj neki tőzsdézni.
Ott baromi szépen hangzanak a dolgok, a valóságban közel sem ilyen szép és egyszerű (ezt könnyű tapasztalni, amikor az első nagy áttétes TDT-t rádzárják, és kinullázod magad akár párszezezer forintról is).
Ha mindenképp tőzsdézni akarsz, akkor sem javasolnék semmilyen online rendszert, botot meg végkép nem.
Igaz, hogy én devizaopciókkal foglalkozom, de néha ránézek a részvénypiacra is.
Ha mindenképp ragaszkodsz a dologhoz, akkor is DT helyett inkább ülj bele egy nyugis longba az elején és papiron vezesd a többi ötletedet, nézd vissza, elemezd, hogy mi volt jó és mi rossz döntés, foglalkozz vele, "éld át". Utána, sok gyakorlattal lehet belevágni a mélyebb részébe.
/off
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
mutyi
senior tag
Őszintén sehol sem ezzel kezdik,hogy Itunes kötelező. Mivel annyit telepítek, saját gépet meg másokét,hogy kb. egyébként is azt hittem,hogy feldobtam már rá egyszer csak levettem és driverek esetleg ebben az esetben maradnak is.
Na mindegy, megint tanuló pénz volt meg több óra bosszankodás és próbálgatás.
De végül minden jó ha a vége jó )
Köszönöm mindenkinek a segítséget!!!!
Most már meg is nézem a tegnapi Hacktiont )
Egyébként csak a Cydiat pipáltam be,bár gondolkodtam ezen a gestures- dolgon,de nem tudom hogy hasznos-e vagy később lehet-e bekapcsolni, egyáltalán mire megyek vele?[ Szerkesztve ]
-
mutyi
senior tag
Ebben igazad van természetesen.
Sehogy nem tettem rá,mert most csináltam meg, szét volt törve és megvettem a gazdijától.
Szóval gyak szűz még a kicsike. Ahogy írtam is, tóltam rá egy resore-t és mondom akkor tolok rá egy jb-t is. Igazából ennyi a történet.
De tényleg lehettem volna figyelmesebb is.
Na ha már itt tartunk, akkor még mindig nincs megoldás arra,hogy ha az ember egyszer pl. A gépen feltölt a telcsijére zenéket,filmeket meg mit tudom én, majd egy másik gépről akarna még hozzátólni pár zenét,akkor ne törlődjenek le a meglévő dolgok, hanem csak a friss cuccok menjenek fel? Vagy sehogy sem lehet kikerülni ezt a szinkronizációs hülyeséget? -
jimhun
senior tag
Egyebkent pl az Erte-nel nyithatsz a meglevo szamlad melle Netbroker szamlat ami ugy mukodik mint egy rendes bankszamla, vagyis raksz ra penzt es azon vehetsz reszvenyt meg eladhatsz, magyarul Te intezel mindent online feluleten, nem kell hivogatni a bankot meg bemenni. Nekem volt ilyen. De szerintem 18 ev felett van csak.
Hatranya hogy azt hiszem csak magyar reszvenyt vasarolhatsz...[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légtisztítót vegyek?
- OpenMediaVault
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- LEGO klub
- Ukrajnai háború
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest