- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Gaming notebook topik
- BIOS frissítés
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
zack
nagyúr
Én nem akartam összehozni. Valaki mintha erre utalt volna, ahogy viszaolvastam, ezért kérdeztem. Nekem is ez a logikus, hogy ez egy külön tárhely.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
MoLeS
csendes tag
Valóban külön tárhely, vagyis backupra nem használható, de amúgy teljesen korrektnek tűnik Aztán majd éles használat során kiderül. Mindenesetre veszteni nem vesztesz vele ha regisztrálsz és felrakod a telóra.
..: MoLeS :..
-
nagyúr
válasz C4mp3r #16903 üzenetére
Nemtudom, nem azt mondtam, hogy z ez szentírásként így működik, még teszteljük, és eddig ez a konzekvencia. Még nyomatjuk, megírjuk, hogy megy, hogy nem.
Más: Neked most mutatja find my friends, hogy hol vagyok? Mert épp ki vagyok jelentkezve...
[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
sirály69
őstag
válasz manchester85 #16891 üzenetére
Jaa! Tényleg! Az előfizetési díj mindig beleszámít a készülék árába...
Én csak a készülék árát figyelem, a többit más készülék esetében is fizetnem kellene...nem?Szerver Hosting Debrecenben
-
-
Csabee.
nagyúr
Iphone 3g-n masnal is befeketedik viberen az a resz ahova a szoveget kell irni?? (viber frissites utan jelentkezett a dolog)
Üdv: Csabee.
-
manchester85
veterán
válasz sirály69 #16906 üzenetére
Természetesen nem számít bele. Az egyik a készülék ára, a másik pedig egy szolgáltatás, amiért szintén fizetsz. (Bár a szolgáltatás ára is kihat a készülék árára.)
Viszont amit ezek szerint nem értettél meg az az, hogy ha nem negatív értelemben írta a 310k-t, akkor fölösleges ezzel előhozakodni, hogy "minek számolod bele az előfizetés árát". Nem a telefon árába számolta bele, hanem tegyük fel a saját kiadásainak kalkulálásába. Abba se lehet?
Így van, a szolgáltatásért mindenképp fizetni kell, csak az a nem mind1, hogy milyen szolgáltatást veszel igénybe.
Pl. a 3 amerikai szolgáltató, ahol iPhone-t forgalmaznak, brutál drága csomagokkkal adja az iPhone-t. Míg az amerikai T-mobile-nál ugyanaz a szolgáltatás jóval olcsóbb. Ilyen esetekben igenis van jelentősége összeszámolni a kiadásokat, a készülékárakat, stb.
Annyit írt, hogy 310k-ból megvan a teló előfizuval együtt. Nem azt mondta, hogy minimum 310k-ba kerül a telefon 2 év alatt. Valamennyire érted a különbséget a kettő között?
i6 Silver
-
Jojo5
őstag
JB-vel IOS 5.0 4 óra alatt 8%-ot merült... most JB nélkül 10 óra alatt 2%-ot...
Úgy, hogy mind2 esetben ugyanazok mentek a háttérben és wifin volt a telóhttp://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
nagyúr
válasz bandigno #16909 üzenetére
Csak annyit, hogy a szolgáltató esetleg díjat számolhat fel az aktiválásért.
iMessage update: zack-el kipróbáltuk fordítva is, mindenképp az kell, hogy az egyik fél 3G-n vagy wifi-n legyen (a másik lehet EDGE-n, vagy GPRS-sen is), valamint az, hogy ki legyen kapcsolva, hogy sms-ben elmenjen az üzenet, ha nem elérhető az iMessage szolgáltatás, különben aki EDGE-n vagy GPRS-en van, annak nem iMessage-ben, hanem sms-ben fogja küldeni...
Ha be van kapcsolva, akkor csak akkor küldi iMessage-ben, ha wifin, vagy EDGE-n van a küldő, máskülönben EDGE-n és GPRS-en is smsben küldi.
Na, szép kusza[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz icecave #16913 üzenetére
Na szóval.
Nekem az jött le, hogy tök mindegy milyen hálózaton vagyunk, ha mind a ketten csak edge, és ki van kapcsolva az sms küldés, akkor is megy...Nem? Vagy ezt nem is próbáltuk még ki?Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
nagyúr
Pont azt az egyet még nem, szóval hajrá
FuckeR19: beállítások - üzenetek - imessage pipa
Na, ha mindketten csak GPRS vagy EDGE hálózaton vagytok csak, és az sms-küldés kikapcsolva (mármint hogy ne küldjön sms-t,ha nem elérhető gyorsabb sávszél), akkor is elküldi iMessageként. Ez így nagyon jó dolog Igaz, lassú, mint a gép, de ingyen van
[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
válasz manchester85 #16891 üzenetére
Pontosan
Olcsóbb mint itthon lesz
Itthon gondolom drágább lesz
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
zack
nagyúr
válasz icecave #16918 üzenetére
Ezt jó hogy leteszteltük!
Tehát a lényeg. Mindenki kapcsolja ki az sms küldést az üzeneteken belül. Persze a normás sms-t ez nem fogja befolyásolni, icecave elvileg kipróbálta.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
nagyúr
válasz FuckeR19 #16921 üzenetére
Tudsz persze, csak így ha "kicsi a sávszél" akkor is ráerőltetni az iMessage küldést annak, akinek szintén iOS5 van, nem fogja neki sms-ben elküldeni. Akinek nincs iOS5 ugye, annak ettől tudsz normál sms-t írni.
Szóval így kell:
[ Szerkesztve ]
-
sirály69
őstag
válasz manchester85 #16911 üzenetére
Érteni értem, persze...Csak én nem szoktam beleszámolni a csomag árát.
Amit belinkeltem az a csomag az itthoni T-nél is létező csomag és szerintem nem is túlárazott.Szerver Hosting Debrecenben
-
sirály69
őstag
De majd meglátjuk, mit alkot a Magyar T...
Természetesen a mi pénztárcánkhoz szokták igazítani az árakat. Itthon minden drágább mint a szegény nyugati országokban!Szerver Hosting Debrecenben
-
cse978
csendes tag
URAK SEGÍTSETEK PLS!!!!
Van ugye az Apple ID- s mail cím, ezzel lépek be az iCloud oldalra a PC-n.
Itt van a @me.com email acountom és boxom.
Innen tudok levelet írni és ide tudok fogadni is,
DE A PROBLÉMA,
A 3GS-n hogyan tudom ezt leszinkronizálni?
Ugyanis nem engedi az iCloud-os @me.com mail accountomat felvenni"újként"Tehát szeretném a telomon is olvasni a @me.com-os leveleimet de nem lehet.
Lézetik ez?
:)
-
-
fazr
senior tag
válasz PredatorNo1 #16872 üzenetére
JB miatt van (vagyis egyes hibás programok miatt). Megírhatod bárhova, de attól még ez nem lesz az Apple hibája.
-
Totheground
addikt
Akinek a régi mobileme miatt 25 giga az iCloud tárhelye, az csak egy évig lesz így, vagy végleg ekkora marad?
Tárgytalan, addig amig a MobileMe előfiz tart
[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
zack
nagyúr
válasz Totheground #16932 üzenetére
Regisztrálj az ingyenes helyre ami 50Gb ad. Amig lehet.
-
DanielK
addikt
Úgy tűnik, hogy felgyorsult az iCloud.com használata!
-
addikt
FONTOS!
OPlayerben működik ám a magyar felirat rendesen
A lejátszás ablakban a vezérlő gombok mellett van egy szövegbuborék és ott be lehet állítani central európát és mennek az kezetek rendesen.
Most leveleztem le a fejlesztővel... már csak ezért a supportért is megérte megvenni...
Bocsánat ha már volt, Icecave is pl ezért törölte anno...
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
-
zack
nagyúr
válasz kleinguru #16935 üzenetére
Én kitartottam mellettük.
Nekem nem fontos a felirat, egér mozin csak szinkronost nézek. Aki 3,5 kijelzőn felirat olvasással fakírkodik, az meg is érdemli.
Ez olyan mint annó a Samsung Wave topikban... "júj de szar, hogy nem tud 720p mkv-t lejátszani, így már nem is kell." Jah. Kurva szar, csak éppen egy 480x800 kijelzőn minek 1280x720 képpont.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
senior tag
Hello!
Régebben nem volt arról szó, hogy "Nem fogadott hívásnál" vagy pl SMS-nél, ha nem olvasom el, akkor az iOS5-ben lesz olyan funkció, hogy villogtatja a vakut, mintegy jelzésként?
Ez végül nem került bele a szoftverbe?Üdv.
-
zack
nagyúr
-
m3tr0
őstag
Sziasztok ismét,
gondom van még mindig a gépről való töltéssel, vettem új kábelt,a boltban kipróbáltuk előtte ott simán töltötte a notebook a telefont, itthon a PC Win 7 64 bit rendszerrel ugyanúgy nem tölti.Ez most WTF?
-
zack
nagyúr
Persze hogy nem villog. Gondolj bele. Elmennél otthonról 1-2 órára, otthon marad a telód véletlenül, majd csörög, és amig vissza nem érsz addig villogna a vaku. Szerinted hányat tudna villani, ill. meddig bírná készenléttel amig le nem merülne teljesen 100%-ról?
Megkockáztatom hogy 2 órát se.
Ezért nem villog.Ennek a dolognak csendes módban van értelme, ha nem akarod rezgésre tenni, és látható helyen van. Pl. egy sötét moziban.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Minden usb porton végigpróbáltad? Lehetőleg alaplapin. Hálózatról tölti?
joey20: köszi! Akkor az árakra várunk még
kleinguru: Na, köszönöm, ez régebben is így volt, és erre a módra most jöttél rá, vagy egy frissítésnek köszönhető?
[ Szerkesztve ]
-
bepe79
addikt
Próbáld ki a PC másik USB portjában, vagy próbáld a PC USB portján teljesen benyomni a kábelt, mert kontakt hiba is lehet szvsz.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
addikt
Igazad van, de általában nem az az érv a kicsi kijelzőn hd film mellett, hogy a minőség, hanem ha nagy monitoron nézed otthon, de valamiért nincs időd gép előtt ülve, akkor nem kell a gagyibb minőséget is leszedni, nem kell konvertálni, viszi natívban És ez a lényeg, nem a kijelző
Nagyin kíváncsi vagyok mit fog lejátszani a 4S 1080p-ben, pont az előbb említett okok miatt, arról már nem is beszélve, hogy média lejátszókánt is működhetne
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest