Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gyuri27

    félisten

    válasz Chaser #3581 üzenetére

    Az intel lássuk be öngolt rugott. Mint irod i5/7 drága. De ettől föggetlenül nem tolhatja a wolfikat, olcsón meg pláne nem. Mert amig azoknak elfogadható az és 4 giga körül karmolnak a kutya nem fog i5/7-t venni. Én láttam road mappot szerintem az fog bekövetkezni. Középről kiszednek mindent fölül a q egyes darabjai maradnak. Lentre ami ugye az i5 alá asik marad. A többi pusztul. Nem csak amiatt kell ez az intelnek, hogy az új procik a nyakukon sem maradjanak, hanem hogy a sok ddr3-s gyártó be ne fürödjön. A lap gyártók meg pláne nem. Mert az nv-l is láttuk ilyen bakikkat ebben a válságban nem lehet megengendi.
    Az meg csak hab a tortán, hogy am2-be lesz új proci (még ha korlátozott számban is). Am2+-hoz is érkezik, de ami a faja, hogy am3 proci is menni fog bele. A ram kérdés meg megoldott 11k 2x2 giga cl4-s adata. Azzal pedig sokáig kihúzni.
    Amúgy már most is vannak játékok amik használják a 4 magot. Gondolom a nem rég elkezdett gaméknál meg már természetes lesz a 2-l több mag használata.
    Amúgy a 4 mag miért ne kéne az átlag usernek?

    Amd - Radeon - Ryzen

Új hozzászólás Aktív témák