- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
S*Tom*
aktív tag
Sziasztok!
Q6600G0(FPO L740A482)2400MHz-en bios 1.1V-on, 100%terhelve a drop miatt 1.06V így a magok átlag hőmérséklet 46C, energiagazdálkodás kikapcsolva, lehet valami gondom 24/7-ben hajtva ilyen vcore mellett?
[link] -
S*Tom*
aktív tag
1V az nagyon szép!
Sajna a procit nem is nagyon tudom húzni(max3200) 2éves régi lap a P5BD pár héten belül lecserélem valamilyen P45-re ezért nem is akartam tovább tesztelgetni a procit. Kisebb vcore-t nem is tud ez a lap mint 1.1V és nálam kisebb feszen a nagy drop+terhelés miatt reboot volna a vége. Prime95, 3Dmark06, Cod4, supreme commander alatt elmászkált 1.06V-al.
A mostani vga-m nem sok vizet zavar régi és nem éhes tipus elég neki alapon a proci. Megvárom a 4870-et akkor kap egy 12-16fázisu lapot és megnézem a procit felfele is addig+zöldet játszok. -
S*Tom*
aktív tag
Néztem én is már másnál a vdrop pencil modot, hogy jó megoldás. Az alaplap cseréjét is fölöslegesnek gondolom, 1.5év után is, de ha valakinek mondom, hogy q-s procit használok p5b-ben vadul forog a szemük, pedig gond nélkül működik minden. Nem sürgős majd rádobok egy P5QD-re ha nem találok jobbat-szebbet a 4870érkezéséig.
Egyébként elötte E6400volt az első bekapcsolásnál 8x400-ra raktam a q6600-at gond nélkül felált a winxp, még nem is raktam újra, de ez már nagyon off.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szövetségi felügyelet alá helyeznék a Google-t
- BestBuy topik
- AliExpress tapasztalatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Óra topik
- Gaming notebook topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest