Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz Tikakukac #72664 üzenetére

    A fotóimat alapból nem tárolnám az SSD-men, azok a külső USB-s adatwinyómon vannak. Szóval ott az SSD-vel nem lennék kinn a vízből.
    Tény, előfordulnak szituációk, amikor nagyon jó szolgálatott tesz az SSD, ez kétségtelen. De nálam átlagos használatnál sok hátrányát nem érzem a winyónak, netezek, PDF-eket olvasgatok, programozok, fotókat szerkesztek, word/excel.... :)
    Én mikor vettem is vártam a "kilövést", dejó, de gyors lesz, mindenki mennyire áradozik róluk, hát, finoman szólva is csalódott voltam a korábbi RAID0 tömböm után... Nagyon jó cucc, de korántsem akkora durranás, mint ahogy be van állítva. :R

    A második bekezdés... Mint már írtam, itt figyel a hátam mögött a 128GB-os Samu 840 PRO SSD, csak nem szereltem be a T420-ba, hogy tudjam tesztelni a winyót, amivel kaptam, jó-e, és lusta voltam motiváció hiányában még betenni és rendszert tenni rá. ;)

    Persze, ez így van, a dolgok kopnak, mi öregszünk... Csak az nem mindegy, milyen sebességgel. ;) Az egészségünk is lassabban fogy el, ha vigyázunk rá, és a billentyűzet is a világból kimegy, ha nem püfölöd. Ahogy az SSD is rengeteg időt elmegy, ha nem ramnak használod. ;] Szóval, én elfogadom a természetesen kopást, de továbbra is figyelni fogok a cuccaimra, ne kopjanak a szükségesnél gyorsabban. :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák