Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lapa

    veterán

    válasz franc0 #18462 üzenetére

    ehhez csak egy kiegészítés: fényes (üveg) nem egyenlő matt réteg nélküli affs. a mac meg ezek között a panelek között ég és föld van. pláne, hogy a mac tn. a kompromisszum itt a sérülékenység, azaz hogy könnyen karcodódik. szóval a "volt már ilyenem" az ebben a formában nem igaz. nincs itthon üveges noti, hogy lefotózzam a különbséget, de megteszem mihelyt valami ilyesmi erre jár.

    más: felingereltem magam elég szépen, hogy a gépek kikapcsolva-bedugva is megesznek 1-1w-ot. beszédbe elegyedtem egy holland emberrel, aki hozzám hasonló mentális problémákkal küzd (9w-os core i desktopot csinál meg ilyesmi). említettem neki, hogy valahogy az akksi helyére kéne a betápot kötni, de nekem nem sikerült.

    emberem legnagyobb meglepetésemre azt írta, hogy közel jártam a megoldáshoz a direkt bekötésnél, és hogy tényleg csak az egyes cellák feszültségeit kéne megmutatni az elektronikának, ami kb. ellenállással megoldható.

    egy szónak is száz a vége, keresek rossz 4 és 6 cellás x200 akksikat, nyilván jóárasítva. ha valakinek akad ilyen otthon és hajlandó megválni tőle, kérem jelentkezzen privátban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák