Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • thgergo

    tag

    T14s (AMD) dokkoló gondok:
    Gondoltam, mivel USB-C a töltőcsatlakozó, szabványos power delivery szabvánnyal hivatalosan is, tehát elvileg bármi is jó hozzá.
    Ami megy:
    1) Samsung A71 gyorstöltője tökéletesen megy vele, 25W teljesítménnyel. Lenovo 65W töltő is gyorstölti a telefont.
    Ami nem:
    2) BLUESUMMERS 9-in-1 USB-C HUB: Néha tölti a laptopot, néha nem. Még elfogadnám, hogy a töltőt bedugom a második USB-C-be, de ha HDMI-re rákötök egy monitort:
    Kétféle "virtuális monitor-t tud kiosztani" a HUB, egy audiómentes HDMI, vagy kizárólag audiót közvetítő HDMI. A hiba ekkor az, hogy a kétféle mód között 1 másodpercenként váltogat... Néha összepárosítja a hétféle HDMI-t egy eszközzé, addig jó lesz, hang is átmegy, de reboot/suspend után kezdődik előről a másodperces váltogatás...
    3) BLUESUMMERS 4-in-1 USB-C adapter hub: Tölteni egyáltalán nem tölti a laptopot, maximum BSOD-ot generál a power delivery.
    Ellenben a HDMI rendben megy vele - legalább így használható, ha tölteni nem is tud.

    Van valakinek ötlete milyen USB-C HUB-al érdemes probálkozni? Kinek milyen tapasztalatani vannak a USB-C-s Thinkpadokkal?

    Lenovós nagy dokkolók pár nem mozgattak meg, nem tűntek annyira stabil szerkezetnek mint a régebbi alsó portos dokkolók T470-ig. De pl. Thinkpad 40A9 USB-C egész jónak tűnik.

    -

Új hozzászólás Aktív témák