Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • adalbert1

    veterán

    válasz Tikakukac #109665 üzenetére

    Köszi, igazából én is valami ilyesmire gondoltam, de vicze1 hozzászólása ennek kicsit ellentmondott. Magánszemélyként venném, gondolom így viszonylag simán mehetne.
    Így akkor visszakerült a térképre az x280 is.

    Közben szétnéztem a hardverapro T480s kínálatában, ami úgy megfelelőnek tűnik, az inkább a 280k+ kategória (1 eladónál láttam olcsóbban, de nem volt túl bizalomgerjesztő elsőre).
    Viszont ha onnan még egy kicsit hozzáteszek, akkor már ott vannak a t490-ek is, onnan meg már csak egy ugrás a T14 :DDD

    Igazából úgy vagyok vele, hogy amire ma elég az x280 hardware-e, arra jó eséllyel elég lesz az egész életciklusában (online tutorialok nézegetése, film és sorozatnézés, böngészés, mindenféle linuxos tákolás próbálgatása) - amire pedig nem, arra épp hogy elég lenne egy T480s, de azért az is szűkősen, vagy nem (mondjuk virtuális gépekből clustert összekonfigurálni adott vendor szoftverével, stb).

    Szóval még alszok arra, hogy inkább most borítsak-e bele több pénzt, és akkor jobban future proof legyen a gép, vagy inkább azt a pénzt már rakjam el a következőre (pl. tetszene egy AMD-s gép is, de még elég ritkák, használtban pedig még inkább, illetve lehet, hogy pár év múlva az x86 háttérbe fog szorulni és inkább arm-es gépek lesznek).

    Köszönöm mindenkinek a hasznos hozzászólásokat, ha jutottam valamire, akkor még jelentkezem :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák