Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Thommyboj

aktív tag

Hali!

Ti melyik notit választanátok

Az NX7400/7400 at vagy a NX8220 at. Igaz, hogy a nx8220 ban pentium m van és nem core 2 duo, de azért az is még elég erős proci szerintem, na de a 8220 ban van saját memóriás X600 as na meg fémburkolat és erősebb aksi. Mindkettő egy árban van, csak nem tudom hogy megéri e a 7300/7400 es választani ddr2 533 helyett a 667 as támogatásért meg core 2 duo s proci miatt.

Ja és aki tapasztalta a 7300 asnál mit jelent pontosabban az aksi ''zizegése'' nekem a noti sokszor egyetemen eladás alatt kellene, na most ha ott lehet hallani vagy érezni ezt a ''zizegést'' és hogy akkor ha ez nincs 8220 ban akkor még egy pont oda.
    Meg hogy a 8220 ban jobb e a kijelző, gondolom van egy pár tulaj itt tud tapasztalattal szolgálni.
    Előre is kösz!

[Szerkesztve]

• Thommyboj

aktív tag

válasz Nantucket #5001 üzenetére

Mondjuk nem gond, hogy nem core 2 es, a dothanek is elég erősek majdnem hasonló paraméterekkel rendelkeznek, na meg procit cserélni nem akarok notiban, annyi hogy ram lesz majd idővel cserélve. 8220 nekem is jobban tetszik, masszívabbnak is tünik alapon, illetve a fémház na meg a saját memóriás videokártya, és hogy papírok szerint 4 és fél órás aksija van, mivel 8 cellás, és 69 Wh s.
    Annyi hogyha még tudna valaki tapasztalatot osztani 8220 al kapcsolatban.
    Hang, kijelző, aksi, hdd.

Aktív témák