- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
- Apple notebookok
- Még javulhat az Arrow Lake-S platforn teljesítménye
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
desolator
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy nagy kérésem. Van egy régi hp 6710b laptopom amin szeretnék biost frissíteni, viszont a HP oldalán már nincs fent bios fájl. Felhívtam a supportot és azt mondták, hogy mivel ez már egy elég régi modell, ők se tudnak adni. Valamelyikőtöknek nincs esetleg meg hozzá az f16 18 vagy 20-as bios?
Mostanában annyit járok dolgozni, hogy kezd lassan az ivás rovására menni...
-
desolator
senior tag
válasz Kolondrum #41251 üzenetére
Igen ezt a hozzászólást én is megtaláltam de azok a linkek sajnos már nem élnek. Igazából csak vettem egy ssd-t amit beleszeretnék tenni és ebben a jelenlegi biosban nem találok AHCI beállítást és gondoltam ez segítene rajta. Meg még szinte a legelső f13-as bios van rajta, aztán gondoltam nem ártana neki egy frissítés.
Mostanában annyit járok dolgozni, hogy kezd lassan az ivás rovására menni...
-
desolator
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy noob kérdésem. Vettem egy hp 6710b, jó öreg (2008-as) laptopot netezgetni. Van itthon egy hasonló korú dell d630. Mind a kettő matt kijelzős. Azt vettem észre, hogy a HP háttérvilágítása sokkal gyengébb még maxon is, a fehér nem olyan szép fehér hanem inkább mintha picit sárgás lenne, meg úgy az egész meg sem közelíti a Dell képét. Az a kérdésem, hogy lehetséges az LCD-nél hogy az évek alatt "romlik" a képminőség? Vagy egyszerűen ennyivel szarabb panel van benne mint a dellben?Mostanában annyit járok dolgozni, hogy kezd lassan az ivás rovására menni...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
Hirdetés
- Lenovo LOQ (i5 12th, 16 GB, 512 M.2, 4050 RTX 6 GB) gamer noti 1 év garanciával!
- PANASONIC TOUGHBOOK CF-54 7. gen. I5 katonai laptop (4X2710 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD, WIN10)
- Victus 16-e0900ng 16" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB magyarított vbill gar
- Dell Latitude 5289 2in1, 12,5"FHD Érintőkijelző, I5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Számla,
- ROG Zephyrus G14 GA401QM 14" QHD IPS Ryzen 9 5900HS RTX 3060 16GB 512GB magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest