- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz !Overdose! #17100 üzenetére
akkor airride
javaslatok: szilentet párban cserélünk, tehát ha bal első lengőkarszilent csere, akkor jobb is
s én még olyat nem hallottam, hogy csak tárcsacsere... szerkezet? kinyomócsapágy?
nehogy drágább legyen a végén a leves, mint a húsThe Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
neduddki
nagyúr
HI!
NEM
6gen 1.4 fogyeloszlas a spritmonitorrol:
nem sujjzott altag: 7.49l/100km szoras: .75, +-szorasba 71.43% esik bele
ez meg szebb normal eloszlasnak tunik
ennel a mennyisegnel asszem erdems lenne aka rmeg a decis eloszlast is megnezniudv
neduddki
p.s. mikozben migraltam 50g- akozben meglett:- )))
mod: ez+az
Hugo: hat a kornyeken szoktak, me ocsobb, de panaszkodni is szoktak a tutajok hogy megse az igazi:- (
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
!Overdose!
őstag
Persze a szilenteket párban fogom cserélni. A kuplungnál is benne van a pakliban, hogy szerkezetet és/vagy kinyomócsapágyat is kell/érdemes lehet cserélni, majd meglátjuk.
Ezekkel árban nincs is nagy baj, a hűtő lesz drága, majd körbenézek eBay-en.
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
NoLF
veterán
válasz !Overdose! #17103 üzenetére
vagy bontott, bár nemtom ebbe milyen hűtő megy, de sztem ha a civicé jó bele akkor simán találsz jó állapotút
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
orbano
félisten
válasz !Overdose! #17103 üzenetére
ha már egyszer csere, akkor érdemes mindent. én még megnézetném a hátsó főtengelyszimeringet is, ha már megbontatom a váltót. csak mert ha ezek rendben vannak, akkor valszeg élete végéig nem kell belenyúlni abba a részbe.
A vér nem válik VAZZE!™
-
!Overdose!
őstag
válasz orbano #17106 üzenetére
Igen, már kezdek körülnézni kuplungügyben és valószínűleg egy komplett Exedy Stage 1 lesz a befutó. De ezek még odébb vannak, egyelőre nem csúszik a kuplung, csak feljebb fog, mint kéne, illetve a hűtőből sem ömlik a víz. Szerencsére.
-
SeQ
csendes tag
Lacházán felbuzdulva vasárnap kattogattam kicsit: album
--> Nincs múltad. A jelenben élni a legjobb út ahhoz, hogy legyen jövőd is.
-
Sipi16
őstag
válasz !Overdose! #17098 üzenetére
Grat hozzá! Hát az a belsö patika, most ég a pofám, de nem tudom mikor lesz idöm belülröl rendberakni...
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
orbano
félisten
Nagyon baba, bár én ezzel a felnivel nem tudtam megbarátkozni
Viszooont, ki lettek cserélve a kormányműben a cuccok. Bazz, kb. olyan, mint ha 3 collal ballonosabb gumik kerültek volna fel. holnap gyorsan fel is tetetem a nyári gumit, nehogy megszokjam a kényelmet
Aztán lassan talán már szilentjeim is lesznek...A vér nem válik VAZZE!™
-
zolynet
veterán
várható volt h 1hó után felkerül egy olyan vti amilyet kerestem: jóáron ráadásul, namind1
Life is too short to stay stock!
-
zolynet
veterán
válasz xcbiker #17112 üzenetére
igen azt felteszik irreális áron ... Pók is azzal 'vígasztal' h az enyém facelift, meg jobb állapotú, meg tudjuk honnan, stb. ... csak így pont születésnapomra feltette, mint egy ajándékot h tessék Zé vedd meg, csak neked feka 3d ... kicsit morc
-
wierra
senior tag
válasz zolynet #17113 üzenetére
Ugyan, ne gyerekeskedj már! Amúgy is gyanús a lufi borítása, gagyi a váltógomb, a vörös betétekről ne is beszéljünk, az ülés is gyanús (bár lehet, hogy trikóhuzat van rajta ).
És akkor még nem is tudod, mi van vele motorikusan/műszakilag.
Amúgy meg, ha annyi eszed van, hogy vásárlás után még utánanézel annak, hogy "mi lett volna ha", akkor meg is érdemled a sorsod"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
VTI-Totya
tag
válasz zolynet #17111 üzenetére
Ezt azért ne sajnáld.
Tikrács elöl meg az a festegetett belsőtér........meg ennyiért ilyen autóárak mellett ezt nagyon át kellene nézni.....ha full-full patent, akkor is elgondolkodnék rajta.....150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
Sipi16
őstag
válasz zolynet #17113 üzenetére
Most legalább megnyugodtam, hogy nem csak én járok mindig úgy, hogy veszek valamit és rá 2 napra le értékelik valahol...
Elvielg csütörtökön nagyszervíz.
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
wierra
senior tag
válasz zolynet #17119 üzenetére
Én tavaly vettem meg a szekeret. Tavaly voltam 29
Boldog szülinapot![ Szerkesztve ]
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
neduddki
nagyúr
HI!
6gen 1.5 fogyeloszlas a spritmonitorrol:
nemsujjzootaltlag: 7.38l/100km, szoras: 1.1, +-szoras: 75,61%
udv
neduddki
p.s. elso kapott anyag, de az eleje stimmel mielott Hugo megint kotexik:- )))
majdnem kifeljtetem a hazai totyikbol:- )
[ Módosította: didyman ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
xcbiker
addikt
-
!Overdose!
őstag
válasz xcbiker #17134 üzenetére
Nem feltétlenül. Igaz én még csak 23 vagyok, de 4 éve együtt élek a menyasszonyommal és úgy tapasztalom, hogy ketten sokkal könnyebb megélni és félretenni, mint egyedül. Egy fizetésből nehéz boldogulni. Nincs mese, irány csajozni!
-
zolynet
veterán
Isten éltessen!
30on túl jön a kánaán!xcbiker: azért nem úgy van az h 30ig azért nem ártana egy lakás ... nagy általánosságban akinek ekkorra van annak a szülei tolják a popija alá és úgy azért nem nehéz Lehetne lakásom sok hitellel, inkább még be-befektetem. Idővel lakás is lesz, én nem sürgetem, így mobilabb vagyok.
-
wierra
senior tag
Akiket ismerek, korosztályunk és van lakása - vagy lakáshitele , azt vagy szülők tolták, vagy nem járt főiskolára/egyetemre és van +4-5 év munkaviszonya az ennek megfelelő plusz income-mal, ill. van 3. verzió; akinek van egzisztenciája, de becsülete/erkölcsi értékrendeje sosem volt.
[ Szerkesztve ]
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
VTI-Totya
tag
válasz wierra #17137 üzenetére
Aztán mikor bekapod a farkam rájössz, hogy valaki kimaradt.
Bár neked legyen mondva, hogy még annyira nem ismersz minket.
Pl.: aki főiskola mellett az érettségi után elment dolgozni és úgy végezte el. 30éves korára pedig több mint 10éves munkaviszonya van.........pl. menyasszonyom.
Ő sem és én sem kaptam soha a szüleinktől faszt sem. Örökölni meg esélyem sincsen mert 4-en vagyunk testvérek........ mellesleg anyám 47éves így nem temetném mostanság...........
150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
wierra
senior tag
válasz VTI-Totya #17138 üzenetére
Téged mindig külön kategóriába sorollak szellemiekben, kedves Totya .
Próbáltam körültekintően fogalmazni, látom felesleges erőlködés volt.Sajnos a többieket és Téged sem ismerlek (még) eléggé, így a Hondás újjászületésem előtti emlékek alapján próbáltam pár, leegyszerűsített archetípust vázolni. És mint mindig most is van az "Egyéb" kategória, aki nem fér be konkrétan egyik be sem stb.
Péniszed étkezési célú felhasználása megtisztelő, de párod elől nem szívesen venném el a napi betevőt
Az élethez kell egy kis szerencse is.
-
VTI-Totya
tag
-
VTI-Totya
tag
válasz wierra #17139 üzenetére
Bár a legutóbbi házibuliig én azt hittem ismerem xc-t.
Húúúú de mennyire nem. ......
(nagyon nagy arc volt és nagyon kellemes meglepetést okozott a buli hangulatára, a húga meg valami ku..va jól táncol és ezt persze nem csak én vettem észre)
150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
sunny84
senior tag
Én is csak 26 vagyok és még is : feleségem 2éves gyerekem és lakásom + kocsim.. van
szülői segítség nyista : szüleim már 12 éve meghaltak .... örökség már sehol mert belebuktunk 1 családi vállalkozásba , feleségem szülei nem valami módosak .. Ami most van az mind saját elérésű dolog..
amúgy utálatos dolog az apuci anyuci kedvencei ... akik törik a kocsit és alárakják a másikat.. ( soha semmit sem értékelnek ) ,, csak akkor lesz bibi ha nincs apuci anyuci többé ..üdv..
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
orbano
félisten
túl magasra teszed a lécet szerintem. gondolj bele, 23 vagy amikor otthagyod a sulit, 7 év alatt összedobni 20-30-40 milkát egy normális házra/lakásra, és még megtakarítani is... ez havi negyedmillió megtakarítás minimum, ami azért elég erős, ha van kocsid, és nem akarsz nyomorogni, akkor 4-500ezres fizu nem árt hozzá. És egyetemről kijőve keveseknek adatik meg ekkora karrier egyből.
Persze vállalkozni lehet, de az sem jöhet be mindenkinek. Ráadásul vállalkozni is valamiből kell, tehát valahol el kell kezdeni dolgozni és jól keresni, hogy legyen 20-30-40 milliód ráA vér nem válik VAZZE!™
-
xcbiker
addikt
válasz VTI-Totya #17141 üzenetére
Megtisztelő észrevétel! Kösz(önjük)!
Pedig nem is ittam mennyiséget, épp csak spicces lehettem.Tesómmal mondjuk utólag megjegyeztük, hogy még valami igazi bulizós magyar zene kellett volna még. De így is állati jó volt...nem is tudom mikor buliztam utoljára ilyen jót!
[ Szerkesztve ]
Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
wierra
senior tag
-
SeQ
csendes tag
Egyik ismerősöm 7gen civicet akar venni a menyasszonyával!
Tudnátok nekem mondani a típusra jellemző tulajdonságokat mire érdemes figyelni? Mikor volt ráncfelvarrás pontosan? Hondás szerelővel úgyis átnézettetik csak kérnek kis segítséget hogy mit érdmes megnézni. nem igazán fontos nekik a motor erő, inkább a fogyi és a megbízhatóság a lényeg nekik.
--> Nincs múltad. A jelenben élni a legjobb út ahhoz, hogy legyen jövőd is.
-
neduddki
nagyúr
HI!
hat akkor nemkerdes jhmes4 a kiszemelt pedany, az meg ugye kozmetikai mutet elottika a darabok, arik emg a tavajjihoz is kepest bekasegge:- )
egy komojjj hibaja van /a kurblin kivul:- )))/ a franya elektromso szervokormany, visszasirom a jo kis fojjadekkergetoketudv
neduddki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Politika
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- TCL LCD és LED TV-k