Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • axioma

    veterán

    válasz DeFranco #3563 üzenetére

    Hat az erstet nem tudom, de cib-re, kh-ra koltozest csinaltam tobbszor is (nem csak magunknak).
    Azt csak te tudod, hogy erkezni honnan szokott ra penz, azokon a helyeken kenytelen vagy atjelenteni. [Munkaber, TB(!!) ha nem kifizetohelyen dolgozol, legkozelebbi adobevallasnal vigyazz hogy hova utaljak a visszajarot :) , meg erdemes atbongeszni amennyi szamlatortenetet lehetseges, vagy papirokat, hogy milyen partnerek voltak me'g.] A rendszeres atutalasok kilistaztathatoak, at kell masolni. A beszedesi megbizas az kicsit trukkosebb, az is megy neten atiranyitani, nem is kell hozza a szolgaltatohoz fordulj, hanem egyszeruen az uj bankodnal (netbankon) megadod uj megbizaskent, ennek viszont ket akadalya van: 1. az otp netbank v. szamlakivonat a mukodo megbizasokrol emlekeim szerint nem ad olyan listat, ahol a megbizas adatai latszodnak (pl. milyen formaban kell a partnerszamot felvnni) - de mintha a bankfiokban tudnanak ilyet is nyomtatni; illetve 2. az atteres lassu, par honapot igenybe vesz, addig vagy mindkettot fenntartod, vagy amelyik szolgaltatonal lehet, eleve oket is felhivod es megadod az uj szamot, ahonnan szedjek be (csak ra'gd a szajukba, hogy a megbizas mar van, mert neten megadtad, ne kuldjenek 3 peldanyos alairandot rola, egyszeruen csak irjak at a rendszerukben, ezzel visszaelni ugyse lehet), vagy szamitasz arra, hogy atmenetileg lesz par csekked is a sikertelen beszedes miatt.
    Illetve az me'g kerdes, hogy a kartyaszamod hany helyen van ugy megadva, hogy mukodni kene tovabbra is. Peldaul paypal, palyamatricas oldal, dijnet-tavszamla, ilyesmi. Azok ugye cserelendoek.
    Ja es a szupernulla legalabb 1x, de spec. esetben 2x is terhel ugy szamlavez. dijat az elejen, amig el nem kezd a fizu erkezni, hogy az mar nem jon vissza kesobb sem. Plusz a beteti kartyanak az ara nincs benne a szamlacsomagban (valami 2e Ft remlik).

Új hozzászólás Aktív témák