-
PROHARDVER!
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
természetesen!
még mielőtt odamentem az ATM-hez (egyébként Debrecen, Vár utca), telefonon érdeklődtem, hátha tudnak konkrétumot mondani. az ügyintéző nagyon kedves volt, elmagyarázta, hogy a legtöbb ATM max. 40 db bankjegyet tud kiadni, így max. 800ezer forintot fogok tudni felvenni, de részükről nincs további korlátozás idegen kártyás készpénz felvétel esetén sem (ellentétben más bankokkal) - tehát feltételezve, hogy az adott ATM-ben elérhető a szükséges mennyiségű bankjegy, ezt a 800ezer forintot elmondása alapján bármelyik általuk üzemeltetett ATM-nél fel lehet venni.
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
RR-13
őstag
válasz bepken #32201 üzenetére
Köszi az infót, de szvsz. az abban a formában elvileg "nem valós", hogy "bármelyik általuk üzemeltetett ATM-nél fel lehet venni", mivel elvileg csakis a bankfióki ATM-ek tudják kiadni a 40 db bankjegyet egyszerre, és ellentétes is azzal, amit előtte írtál (amit mondtak neked), hogy "a legtöbb ATM max. 40 db bankjegyet tud kiadni", de lehet hogy változott az évek alatt, mindenesetre a Debrecen, Vár utca 6/a. ATM, az bankfióki ATM, ami kitudja adni a max. 40 db-ot.
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
igazad van, ezt könnyen lehet, hogy csak én értelmeztem félre, mert ugye egyből mondtam az ügyintézőnek, hogy hol szeretnék majd pénzt felvenni.
ebben az esetben valóban csak azt a részét ragadd majd ki belőle kérlek, hogy a Debrecen, Vár utcai ATM ebből a szempontból tesztelve lett
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
addikt
Tegnap kaptam levelet a cetelemtől, hogy 15%-ot drágul április 1-től az éves kártyadíj, a számlavezetési díj és az egyéb szolgáltatási díjak is.
⏺︎ Bankot váltanál? Segítek! Küldök meghívót! ⏺︎ Gránit Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz: 10+40e ⏺︎ K&H Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz 10+40e ⏺︎ Raiffeissen meghívó az ajándék 5.000Ft-10.000Ft-ért, belépési bónusz 5/10+50e⏺ Részletekért keress priviben! ⏺︎
-
TrollBalint
addikt
-
RR-13
őstag
válasz TrollBalint #32205 üzenetére
A régi CIB ATM-ek, és a nem fióki ATM-ek jellemzően 20 ezrest nem is adnak, mert nincs bennük, és a 40 db-ban sem vagyok biztos, hogy mindegyik ATM képes rá.
Itt van egy CIB ATM lista, de ez sem mindent mutat meg.[ Szerkesztve ]
-
TrollBalint
addikt
Mi a Rákoskeresztúrit próbáltuk, a lista szerint tud 20-ast, és adott is ki, csak hát nekünk milliós nagyságban kellett akkor a készpénz... Hogy ezt a 40 bankjegyet hol olvastam, arra viszont nem emlékszem, még az is lehet, hogy az ATM írta ki. Ez, kb. 2 hét hijján, pontosan 4 éve volt. Azóta se nagyon kellett készpénz
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Ereshkigal
őstag
válasz Ereshkigal #32120 üzenetére
Update: 1 hét után sem készült el a szelfivel nyitott, erstés bankszámlám. Telefonos segítség annyit mondott, várjak még egy kicsit ( ), ne nyissak másikat, mert akkor kettő lesz. Hát jó nagy fos.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
K&H bank story köv epizód.
Szóval, teljesítettem minden feltételt a 10+40+40e bónus-hoz, nyitottam egy értékappír számlát és az aranykosár befeketetésbe elhelyeztem 500e Ft-ot. 2nap volt mire megjelent az összeg a mobilbankban, ami rögtön kevesebb volt 2500Ft-al
Ma reggel berohantam bankba, hogy megkérdezzem, a bónus 40e feltétele, hogy az egyenlegem nem megy 500e Ft alá. Ilyenkor mi van? Azt mondta az ügyintéző, a névértéket fogja nézni a bank, de ha véletlenül mégsem akkor megreklamáljuk és meg fogják adni. Ez valahogy nem túl bizalomgerjesztő dolog Nem tudom, vki járt-e hasonlóképen és van-e tapasztalat, bővebb infó erről a témáról?Nyissak még gyorsan egy megtakarítási számlát pár ezer Ft tartalékkal? Biztos, ami biztos, hogy ne tudjanak belekötni? Ma van az utolsó nap a hírdetmény szerint amíg teljesíteni kell ezt a feltételt.
[ Szerkesztve ]
⏺︎ Bankot váltanál? Segítek! Küldök meghívót! ⏺︎ Gránit Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz: 10+40e ⏺︎ K&H Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz 10+40e ⏺︎ Raiffeissen meghívó az ajándék 5.000Ft-10.000Ft-ért, belépési bónusz 5/10+50e⏺ Részletekért keress priviben! ⏺︎
-
balaaa88
aktív tag
válasz Angie™ #32209 üzenetére
Szerintem nem ma van az utolsó nap ezeket intézni, ugyanis:
10+40e-hez:
A 2024. január 2. és 2024. január 31. között az 1.3 pontnak megfelelő számlacsomag szerződést kötött ügyfelek esetén a feltételek teljesítésére 2024. március 31-ig van lehetőség...+40e-hez:
A 2024. január 2. és 2024. január 31. között az 1.3 pontnak megfelelő számlacsomag szerződést kötött ügyfelek esetén az új forrásként behozott legalább 500 000 forintot 2024. február 29-ig kell a Banknál elhelyezni...
Nem? -
pictigjis
senior tag
válasz Angie™ #32209 üzenetére
szerintem félreértelmezed a hirdetményt, és teljesen logikusnak tűnik, hogy a névértéket vizsgálják
-
addikt
válasz balaaa88 #32210 üzenetére
"Az Akció során hozott megtakarítási állomány növekménye a számlanyitást követő második hónaptól kezdődően legalább 180 napon keresztül minden nap a napi záró állomány alapján eléri a legalább 500 000 forintot. "
Ha januárban nyitottam akkor február -1 től ez érvényes, ha jól gondolom. Én ebből azt olvasom ki, hogy holnaptól ketyeg nekem a 180 nap.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Rendben, köszönöm. Csak az a fura, hogy a névértéket én már nem is látom se az applikációban, se az e-bankban
-
RR-13
őstag
válasz Angie™ #32214 üzenetére
Az tényleg furcsa... de sok baj van ezzel a KH-val. (is)
Mindenesetre te tudod mennyi névértéken vetted, az úgyis rajta van valamin.* Neked Március 01-től kell teljesíteni a napi megtakarítási záróállomány alapján elérő legalább 500 000 forintos feltételt.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Oké
Akkor félreértettem itt a hónapokatA tranzakcióknál látszódik csak, hogy számlák közötti átvezetés -500.000Ft.
Viszont akkor az is megoldás lehet, ha veszek még ilyen befektetést, akkor nem kell kapkodnom ma Köszönöm
Megtaláltam, a befektetések/lezárt tranzakcióknál látszódik, hogy mennyiért vettem..
Ha esetleg más is keresné majd égen földön[ Szerkesztve ]
-
RR-13
őstag
válasz Angie™ #32217 üzenetére
Nincs mit, de a felettem lévők is segíteni "próbáltak" Neked.
Amúgy a számlakivonaton is (ha 5-e körül már elkészül) majd úgyis rajta lesz a tranzakció, az pl. egy hivatalos igazolás az 500 ezres átvezetett, eredeti névértékről.
De máshol is ott van az, pl. a befektetés tranzakcióinál.
Szerk.: na meg is találtad közben.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Igen, köszönöm mindenkinek
Lassan K and H mágus vagyok már
-
werszomjas
addikt
CIB ECO-nál ugye minimálbér kell az ingyenes számlához.
Szokott lenni ilyenkor türelmi idő vagy már most ennek a magasabb (177.400 Ft) összegnek kell beérkeznie?
CIB honlapján nem nagyon ír semmi hírt erről.üdv
-
confuser
senior tag
válasz werszomjas #32221 üzenetére
18. oldal, 1-es lábjegyzet
A számlanyitás hónapját követő 3 naptári hónapban a jóváírási feltételeket a bank nem vizsgálja, a havi számlavezetési díj ebben az időszakban minden esetben
0 Ft. Az első számlavezetési díj terhelésére, a számlanyitás hónapját követő 4. hónapban kerül sor -
törölt tag
múltkor az volt a gond, hogy egybe írom, nem mindenkinek külön mire reagálok... úgy látom a régi vicc teljesült be megint...
Nem terveztem tételesen reagálni, a hozzá szólásokra.
Csak még egy megjegyzés egy fórumtársnak, ha még nem kaptad meg, írj nekik egy szabadformátumú levelet és jelezd feléjük. Már kb mindenki megkapta.
[ Szerkesztve ]
-
RR-13
őstag
válasz Ereshkigal #32208 üzenetére
Szvsz. nincs értelme várni, már "rég" kész kellene lennie a Többiek tapasztalata alapján is.
Amúgy sem nyitnának kettőt, ha látják, hogy a másik már él. Megint hülyeséget mondott az ügyintéző.A Gránitnál egymás után 3x szelfiztem meg az akciós nyitást augusztusban, mondom az egyik biztos jó lesz, és ők sem nyitottak hármat, csak egyet, pedig kettő biztos jó volt belőle.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Azt nem nevezném bajnak, ha valaki új és még nem tudja hol írják ezt vagy azt.
Ha van egy új lakásod, de még nem szoktad meg és nekimész valaminek sötétben nem a lakás rossz.Olvasottak alapján meg lett ez az információ. Másik topikban pedig sokszor előkerül most ez az értékpapírszámlás téma, mert régebbi már lezárt állampapír sorozatok is kaphatóak.
Túlzó állításnak tűnik, hogy "sok baj van vele".
-
RR-13
őstag
Nem vagyok elájulva most ettől az új verziótól.
Carbon kibocsátás Inkább a tranzakciókról szeretnék értesülni Push üzenetben.[ Szerkesztve ]
-
Ereshkigal
őstag
Regeltem délőtt, egy óra múlva meg is nyílt. Kaka ezek szerint az ő rendszerük is. Csodálatos módon sikerült az erstés értékpapírszámlával összekapcsolnom. Az viszont már nem csodás, hogy ha hozzá akarom adni az új számlaszámomat a netbrokerhez (átvezetés miatt), akkor be kell mennem személyesen a bankba.
Az előbb volt egy kis kalandom, ezzel kapcsolatban kérdeznék erstéseket. Az előbb feldobott az app egy bankkártyát, hogy adjam hozzá a gpay-hez. Sokszor végigmentem a folyamaton, de mindig elszállt hálózati hibával. Próbáltam wifiről, mobilnetről, de semmi.
Aztán rákattintottam a kártyára, volt aktiválási (vagy mi) lehetőség, rányomtam. Sajnos másfelé is figyeltem, így nem tudom mi történt, de eltűnt a kártya a számláról. Nem értem, mi van. Ha ez egy ideiglenes kártya, akkor miért kell aktiválni, és miért tűnt el? Ha nem ideiglenes, hanem a végleges, akkor hogyhogy tudom már aktiválni, és miért tűnt el?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Gránitnál már régóta van ilyen Carbon, meg fát is lehet ültetni... Rafi le van maradva...
https://granitbank.hu/fenntarthatobank/
és még push is vanFrissül a Gránit NetBank
Tájékoztatjuk Önt a Gránit NetBank felületének 2024. február 1-jei módosulásáról, amely tovább könnyíti a mindennapi bankolást és lehetővé teszi, hogy mobileszközön megnyitva is jól átlátható felületet használhasson.
A Gránit NetBank frissülése kapcsán Önnek semmilyen teendője nincsen: az eddig megszokott módon, változatlan felhasználói azonosítójával, jelszavával éri el a felületet.
Mi változik?
https://granitbank.hu/tajekoztatok-es-nyilatkozatok/megujul-a-granit-netbank/
[ Szerkesztve ]
-
vnorbi
aktív tag
válasz Ereshkigal #32235 üzenetére
Én meg tudtam oldani a Netbrokerrel való összekapcsolást fióklátogatás nélkül. Neked konkrétan azt írja, hogy be kell menned miatta?
Kártyával ezt a kört én kihagytam, passzolom a kérdést.
Azt hiszem, sikerült addig húzniuk az időt, hogy végül a legszerencsétlenebb időpontban nyílt meg a számla. Ha holnap felszámolják a teljes számlavezetési díjat januárra, akkor én próbálkoznék egy méltányossági kérelemmel arra hivatkozva, hogy miattuk nem tudtad elkezdeni használni a számlát, amikor akartad, aztán egy töredék napra meg felszámolják az egész hónap díját.
-
RR-13
őstag
Raiffeisen Bank 2024. február 01. napján életbe lépett változás:
Bevezetésre kerül a Premium Banking és Premium Banking Plus számla, és ezzel a Premium Gold 2.0
és Premium Select számlacsomag értékesítése megszűnik.Premium Banking számla:
Igénybevételi feltételek:
A számla igénybevételének feltétele, hogy az Ügyfél bankszámlájára havonta (i) bankon kívülről vagy (ii) bankon belülről jogi személytől, jogi személyiséggel nem rendelkező szervezettől, vagy egyéni vállalkozótól egyösszegben minimum a mindenkor érvényes havi bruttó minimálbér (a teljes munkaidőben foglalkoztatott munkavállaló részére megállapított alapbér kötelező legkisebb összege a teljes munkaidő teljesítése esetén) kétszeresének megfelelő forint vagy azzal azonos összegű deviza jóváírás érkezzen a Bank által jegyzett devizában (ez 2024.02.01. napján 533.600 Ft), feltéve, hogy a jóváírás összege nem éri el a mindenkori Premium Banking Plus számlára meghatározott minimum havi jóváírási összeget.
A Bank nem tekinti jóváírásnak a feltétel teljesítése szempontjából a saját számlák közötti átvezetést.Akció: Bank 2024.02.01-től 2024.12.31-ig nem terhel havi számlavezetési díjat, és a Premium Banking számla igénybevételi feltételeit az akció időtartama alatt teljesítettnek tekinti, ha a számlán a fentiek szerinti jóváírás összege havonta eléri legalább a 400.000 Ft, vagy azzal azonos deviza összeget.
Lényegében a Prémium Gold 2.0 helyett Premium Banking számla lesz.
A másik számlacsomagot nem részletezem, mert ott négyszeres jóváírás kell, de itt olvasható a teljes hirdetmény.[ Szerkesztve ]
-
RR-13
őstag
válasz Ereshkigal #32235 üzenetére
Akkor jó, hogy nem vártál, ezért írtam tegnap, amit.
-
Ereshkigal
őstag
válasz vnorbi #32237 üzenetére
Az összekapcsolás ment, csak a bankszámlaszámomat nem tudtam beírni, mert inaktív volt a netbrokiban az a textbox. Viszont most pár órával később belépve rá tudtam kattintani, és felugrott a bankszámlaszám, jóvá is hagyta. Gondoltam kipróbálom az átvezetést, végignyomkodtam (vagy ötször), de a végén hibaüzenet, hogy sikertelen, hívjam az alábbi telefonszámot. Ki tudja, reggelre lehet ez is megoldódik.
Első hónapban sehol nem szoktak havidíjat levonni.
[ Szerkesztve ]
-
RR-13
őstag
Azért szükségesnek látom kiegészíteni az új Premium Banking számlacsomagot az alábbiakkal:
1 Feltétel nem teljesülése esetén: 2024. 06. 01.-ig 3.000 Ft, azt követően 15.000 Ft a számlavezetési díj
2 Az adott naptári hónapban tranzakciószámtól és összegtől függetlenül a bankon belüli és bankon kívüli átutalások együttesen 1 millió forint összértékig díjmentesek online csatornáinkon. Az 1 millió forint összértéket meghaladó átutalás 1 millió forint feletti összegrészének díja, illetve minden további átutalások díja összegtől függetlenül 0,30%, max. 10.000 Ft.
3 A második évtől a kártya éves díja 8.500 Ft vagy kedvezményesen díjmentes. Premium Banking számla esetén a kedvezményes díj abban az esetben kerül felszámításra, amennyiben az Ügyfél az éves díjterhelést megelőző 12 hónap során összesen legalább 1.500.000 Ft összegben hajt végre vásárlási tranzakciókat az adott betéti kártyával.
4 Akciósan 2024. 12. 31-ig a Premium Banking feltétel teljesítéséhez havi legalább 400.000 Ft egyösszegű jóváírás szükséges a számlára. A nem akciós feltételeket a hatályos Kondíciós Lista tartalmazza, amely Premium Banking számla esetén legalább a mindenkori minimálbér kétszeresével megegyező havi jóváírás.
Mivel ez a Premium Banking csomag összességében egyáltalán nem annyira jó már, mint az értékesítésből kivezetett Premium Gold 2.0, ezért ha egyetértetek, akkor nem kerül majd be az összefoglalóba a Premium Gold 2.0 helyett.
-
Ereshkigal
őstag
válasz Ereshkigal #32241 üzenetére
Netbroki nem írja, de george app szerint 0:00-6:00 között nem lehet átvezetni. Na, akkor lehet ez is pipa.
[ Szerkesztve ]
-
vnorbi
aktív tag
válasz Ereshkigal #32241 üzenetére
Azért ne lepődj meg, ha mégis lesz levonás
Itt annyi a kedvezmény, hogy a számlanyitás hónapjára feltételvizsgálat nélkül a legalacsonyabb díjat állapítják meg, de ennél a csomagnál ez nem 0, hanem 390 forint. Plusz nekem másnap még levonták a normál 1990-et is, amit rá egy-két napra visszaadtak (valószínűleg így működnek a második hónap elején, és reklamáció nélkül is visszakaptam volna, írtam itt ezt a sztorit január elején).
-
confuser
senior tag
Nem is tudom milyen indíttatásból vártam ki februárig a számlanyitással, de jó nagy hiba volt
Bár ha csak 1 évre akarnék nyitni nem főszámlának a kedvezményekért, akkor idén még végülis nincs különbség - 400k jóváírás, ugyanennek a 400k-nak az elutalása ingyenes, de 12 hónapig meg kell tartani, szóval jövő január/februárban igencsak oda kellene figyelni :/ -
sifarr
senior tag
válasz pictigjis #32246 üzenetére
azért ez komoly feltételrontás, hogy ...
Ráadásul a Rafi nem lenne Rafi, ha nem trükközne még ezzel is.
Az 1 milliós limitbe beleszámítanak a kezdeményezett, de nem teljesült, törölt, visszahívott utalások is. De ez még hagyján ...
Az 1 millióba beleszámít a fizetési kérelemre indított utalások is.
Ugye ez jogszabályilag ingyenes. Viszont azzal, hogy beleszámít a limitbe mégis fizetősség válik bizonyos esetekben. Persze nem a fizetési kérelemre indított, hanem az ilyen utalás a fizetősök közé tolja a normál utalásokat, amelyek beleférnének az 1 millióba.Ügyes ez a Rafi.
Egyébként még így sem olyan rossz ez a számla. De sokan nagyot hibáztak, hogy nem nyitottak korábban Gold 2.0-át. -
Sanyi.mTs
addikt
erste gyerekszámlával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
9 éves gyereknek nyitnánk, saját számlánk is erstés.tudja nézegeti online a számláját?
jól értelmeztem, hogy utalni csak bankfiókból lehet?
számlavezetés 0Ft és az első éves kártya díja is, ami után 3000Ft körül lesz évente.
kp felvételnek van díja? -
addikt
válasz sifarr #32247 üzenetére
Szerintem olvassák a topicot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest