- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz andorra #47311 üzenetére
És mi a baj például azzal kérdéssel, hogy Mi a vélemény erről a készülékről? vagy Érdemes-e megvennem, lecserélnem stb.? ??? Teljesen jogos és tolerálható kérdések ezek egy kezdőtől. Nyugodtan hangoztathatod sokadjára is azt a közhelyet, hogy csak a személyes meghallgatás ér valamit és mindenki utazza körbe az országot hallgatózni, de ezek a tapogatózó, iránykereső infók kellenek ahhoz, hogy egyáltalán merre induljon az ember, mit és hogyan figyeljen. Az én környékemen például 2, azaz kettő meghallgatásra érdemes hangfallal találkoztam, meg is hallgattam őket nyilván. De se pénzem, se időm arra, hogy Pestre, vagy egy hirdetés miatt a dunántúlra utazzak meghallgatni valamit. Ráadásul amit ott, máshol hallok, annak nem sok köze van ahhoz, amit otthon hallanék, saját akusztikai környezetben, saját rendszerben.
A te felfogásod értelmében erre a fórumra se lenne szükség, mindenki menjen el és hallgatózzon, ami tényleg fontos, csak én például még azzal sem vagyok tisztában, hogy mit és hogyan hallgassak, meg azt se tudom, hogy X típus kerülendő-e, el se menjek meghallgatni, viszont Y típust érdemes, mert jó. Erre nagyon kell a tapasztaltak iránymutatása, szerintem ez fontos funkciója ennek a topicnak.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest