Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arlekim
aktív tag
-
Arlekim
aktív tag
válasz devbence #155 üzenetére
Erről eszembe jut hogy végső elkeseredésemben már azon gondolkoztam hogy bekopogtatok egy reklámcég ajtaján azzal a kéréssel, hogy elegendő pénzért felmászok egy xy cég pólójában a szabadsághídra, és addig skandálok reklámszövegeket amíg le nem szednek a tűzoltók. Szerintem rafkós reklám az esti híradóban
Windows 95 was unable to detect your keyboard. Press F1 to retry or F2 to abort.
-
aram01
nagyúr
adatlapomon találtok egy két érdekességet munkával kapcsolatban,esetleg pü
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Biznisz Elek
senior tag
Sziasztok!
A minap lett egy jó ötletem de kell hozzá egy php programozó. A műveletet egy ügyesebb programozó szerintem 1 nap alatt meg tudja csinálni. Lényegében egy egyszerű katalógusról lenne szó, mint pl ez. Kell egy admin rész is ahol fel lehet tölteni az adatokat. Idővel ha beindul az oldal cikkek elhelyezését is tervezem, de az elsődleges cél a katalógus.
További részletek privátban.
Ár megegyezés szerintem de mivel egyszerű dologról van szó nem kell nagy összegekben gondolkozni. De akár társulni is lehet.
▂▃▅▇█▓ eladó domain nevek - bizniszelek.hu ▓█▇▅▃▂
-
Arlekim
aktív tag
A napokban elküldtem úgy 200db önéletrajzot. Meglátjuk
Windows 95 was unable to detect your keyboard. Press F1 to retry or F2 to abort.
-
djgeg
őstag
Hát én keresnék, de ezek alapján nincs sok esély itt.Rendszergazda operátor, alkalmi rendszermérnöki melót szívesen elvállalok.
4-5 éves megfelelő tapasztalat:
Windows Server 2003-2008-2012, Linux Ubuntu, Debian és Oracle SUN migráció, beállítás, management.
Windows Exchange server, Windows Exchange Online, MSsql ,mysql server migrációs, beállítási, management.
VMware vSphere, esxi, hyper-v és hyper-v 2012 server tervezés, migráció, management.
Fortigate, pfSense és FreeBSD....
Cisco hálózati ismeretekHa van valami, szóljatok.
[ Szerkesztve ]
"640 kByte memória mindenre elegendő"
-
bbalint4398
csendes tag
Hétvégi vagy hétköznap délutáni másodállást keresek. Legyen az akár info oktatás (egyszemélyes vagy csoportos) vagy igazából bármi. Képzettségem, Microsoft Rendszermérnök: MCTS, MCP, MCSA, MCT.
Otthon vagyok a Windows Serverek terén 2003, 2008, 2012, SBS 2008, SBS 2011, Exchange 2007, Exchange 2010 Klinesek: XP, W7, W8
Szívesen segítek informatikai problémák megoldásában, hálózati dolgokban, bármiben... Ha tud valaki segíteni vagy tud valamit kérem írjon: bbalint@bb-soft.hu Ha kell számlaképes vagyok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jövedelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- BestBuy topik
- Gaming notebook topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB
- Gamer PC Intel I7 12700KF / 32GB DDR4 / RTX 3080 10GB / 1TB SSD / Beszámítás / Garancia /
- Eladó egy jó gamer pc! I5 9600KF (3,7ghz),RTX 2060 6GB, SSD 240GB,+2TB HDD, 16GB RAM
- Játszós PC , R5 5500 , RTX 3060 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC eladó! Jó áron! I5-9600K, RTX 3060 12GB, HDD 1TB, +240GB SSD, 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest