-
PROHARDVER!
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zebede
őstag
Ezen az uj Maxon nem lehet nagyítani a képen, mobilon?
-
törölt tag
Valaki mondta már le a sportcsomagot? Azonnal törlik és visszautalják a fennmaradó összeget? Mintha valami ilyet olvastam volna. Rosszul emlékeztem a fordulónapra és most vonták le a következő hónapot.
-
-
Samott
addikt
Ezt a kuponos beszamolos dolgot probalta mar valaki? Van Eurosport elofizetesem, ott irtak hogy megszunik, cserebe adnak kupont a Maxhoz. Ebben az orok 30%-os csomagban vagyok, ha kotok sportot felhasznalva ezt, bukom a dolgot?
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
NB2
aktív tag
-
törölt tag
Inkább rendes újdonságok menüpontot tennének bele kategóriák szerinti szűréssel meg külön Discovery és TCL hubot fentre a filmek az HBO és a stb. mellé.
Meg ne legyen már minden összekavarva mindennel. Élő sportok közt ki a francot érdekelnek a sportfilmek meg a Rock sorozata? Senkit. HBO Max sokkal átláthatóbb volt, ezen folyton azt érzem hog eltévedtem egy erdőben.
[ Szerkesztve ]
-
Lali-213
senior tag
Sziasztok,
Magyar nyelvű tartalommal kapcsolatban érdeklődöm, mennyire elérhetőek a szinkronos tartalmak. Esetleg összehasonlítva a konkurenciával.
Köszi előre is. -
törölt tag
EXKLUZÍV: Ezek a filmek és sorozatok érkeznek a Maxra augusztusban
Elég vegyes, van pár film aminek tökre örülök, klasszikusok amiket nem láttam még, de azért több régi Warner filmet várnék még mindig.
-
beteg
őstag
válasz l.skywalker #9820 üzenetére
Hogy a film, vagy a sorozat mikor jelent meg.
Köszi!!!Csak futni kell!
-
beteg
őstag
Köszi!
Csak futni kell!
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
A Max ügyfélszolgálatának természetesen fogalma sem volt arról, hogy az olimpiai közvetítések magyar nyelvű kommentárral nézhetők-e. Mit lehet erről tudni?
Köszönöm szépen!Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
zzola
titán
válasz Hegyirabló #9826 üzenetére
Szerintem lesz magyar kommentár.
-
Hegyirabló
veterán
Akkor fizetünk is elő! Köszönöm szépen!
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
zzola
titán
válasz Hegyirabló #9828 üzenetére
Azért még várd meg, soha nem lehet tudni...
-
Pro Koryak
addikt
válasz Hegyirabló #9826 üzenetére
Biztosan lesz, de szerintem csak a felkapottabb, nézettebb + magyar vonatkozású sportágakhoz.
Kb. mint most, k. sok versenyről van közvetítés, de csak töredékéhez van kommentár. -
zzola
titán
válasz Pro Koryak #9830 üzenetére
Ha jól tudom a Eurosport közvetítését adják és ott azért elég sok sportnál van magyar kommentár. Talán a neten fel lehet lelni, hogy melyek lesznek ezek a sportágak...
-
Hegyirabló
veterán
Na de ha nincs előfizetésem, hogyan tudom meg?
#9830Pro Koryak
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
zzola
titán
válasz Hegyirabló #9832 üzenetére
Elkezdődik az olimpia, itt megkérded, hogy melyik sport érdekel és megmondjuk.
-
skroy
senior tag
Ma délután 3-kor már kezdődnek az olimpiai foci közvetítések, a csoportkörökkel.
-
Hegyirabló
veterán
Nagyon szépen megköszönöm, ha 15:00-kor beírja valaki, hogy az Üzbegisztán Spanyolország meccs alatt van-e magyar kommentár!
-
Adama123
aktív tag
Már megy az első élő stúdióműsor magyar kommentárral, az Eurosport 2 adását veszik át.
Amit az Eurosport 1-2 közvetít, az biztos, hogy magyar kommentárral lesz a Maxon is.
Az is biztos, hogy nem lesz minden magyarul, mert lesz, amikor 54 élő stream lesz egyszerre, annyi kommentátor pedig összesen nincs az országban szerintem.[ Szerkesztve ]
-
Grande Ale
őstag
Most akkor lesz 4K olimpia vagy nem? MAX facebook oldala szerint full hd, de eddig rengeteg cikk 4k-rol szolt. Elég nagy csalódás. ha nálunk nem...
-
Adama123
aktív tag
Argentína - Marokkó meccsről két stream van, egyik az Eurosport 1 adása, a másik pedig a reklámmentes változat, mindkettőn van magyar kommentár, utóbbin 11 nyelv közül lehet választani, plusz van egy kommentár nélküli hangsáv is.
-
Adama123
aktív tag
válasz Grande Ale #9839 üzenetére
Most csak mobilról tudom nézni, ezért nem tudom megmondani. Spanyol-űzbég meccsen nincs magyar kommentár.
-
skroy
senior tag
válasz Hegyirabló #9835 üzenetére
A spanyol meccsen nincs magyar kommentár.
-
Hegyirabló
veterán
Köszönöm szépen! Így nem sok értelmét látom előfizetni. Valószínűleg nem érteném meg az angol nyelvűt, sosem néztem még sportot nem magyarul. Kosárlaszti érdekelt volna még nagyon.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Hegyirabló #9842 üzenetére
Feltételezhetően a magyar érdekeltségű streameken mindig lesz magyar nyelvű közvetítés
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Hegyirabló
veterán
válasz l.skywalker #9843 üzenetére
A gyanúm az, hogy azt viszont szinte kivétel nélkül fogja közvetíteni az MTVA.
No mindegy, megspóroltam húszezer forintot. Elköltöm valami értelmetlen dologra.
[ Szerkesztve ]
-
skroy
senior tag
válasz Hegyirabló #9844 üzenetére
Biztos, hogy lesz bőven magyar nyelvű stream a tv közvetítéseken túl is. De annyi sportesemény lesz közvetítve, lehetetlen mindenhol minden nyelvű kommentár. De kommentár nélkül is lehet nézni, csak a stadion hangjait hallgatva, így se rossz.
Fizess elő 1 hónapra, az olimpia idejére, annyit megér.
[ Szerkesztve ]
-
Hegyirabló
veterán
Hát igen, végül is nem olyan sok. Nem tudom, nekem kell a kommentátor hülyeségeit hallgatni, úgy megszoktam. Kivittem egy havert egyszer élete első focimeccsére, azt kérdi, itt nincs kommentátor a meccs közben? Hát mondom nincs.
-
blg
senior tag
2790 Ft egy hónapra
-
Hegyirabló
veterán
Előfizettem. Már csak azt kellene megoldani valahogy, hogy a hálószobai tévé butából okos legyen. Valami olcsó vackot néznem kellene.
Viszont megnyugodtam, hogy a hetes rögbi magyarul van.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ha csak az Olimpia érdekel elég 1 hónapra befizetni, nem kell rá 20,000-et költeni.
-
Apa+Fia
aktív tag
Biztos hogy 4k ez a olimpia?
Apa csak 1 van!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- A fénynél gyorsabban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Formula-1
- Napelem
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Lexus, Toyota topik
- DIGI internet
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe SSD IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm stainless steel 1 év Apple jótállás
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe SSD ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest