Hirdetés

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

  • Cryptmaster teszt

    gp A toll erősebb a kardnál – főleg, ha azt írjuk le vele, hogy mithrilpenge. De szavaink ebben a játékban nem csak acélt és varázserőt képesek megidézni, hanem az egész világ sorsát megváltoztatják.

  • Kiszivárgott egy lista a várható Lunar Lake modellekről

    ph Eszerint az Intel Core Ultra 200V sorozata kilenc modellből, köztük egy Core Ultra 9-es példányból állna.

Aktív témák

  • #09634560

    törölt tag

    válasz raycoon #46843 üzenetére

    Sztem a szolgáltatások mellett neked inkább a hangminőségnek kellene dönteni, mivel épp zenére is többet használnád. És a jó rendszernek az is az ismérve hogy nemcsak "döngetni tud" hanem pont hogy halkan is szépen,dinamikusan szól,és a párbeszédet is érthetően jeleniti meg, (ehhez a centersugárzó jó elhelyezése is szükséges). A H/K 255-260-ast nézd,de beleférhet a 360 (láttam 100-ért használtan nemrég az AVX-en). Zenére Denon AVR1911-et vagy Onkyo TX-NR609-et is merem ajánlani.Marantzot is bátran ajánlom. 1402-es is már nagyon jó.
    Frontokat ne fal mellé hanem attól 70cm-1m.-re kell tenni. Minden erősitő képes külön-külön a hangfalak szintjét beállitani,de ezt úgyis csak egsser kell megtenni,az általam ajánlottmindegyik készülék rendelkezik önbemérővel,ami megteszi ezt és még sokminden mást is beállitanak.
    Hangszórókat szerintem először az elitettt összegből inkább sztereót vehetsz (pl. a JBL mellett pl. Onkyo vagy Denon mellépl. Dali concept is jó) és késöbb megveszed a többi részét is (5.0 -majd 5.1-re bővítve).Ne felejtsd el meghallgatni az általad kiszemelt erősitőt a leendő hangfalpárral!! !gy sok bosszúságtól kimélheted meg magad.!
    A nyilászárokra tegyél vastag függönyöket,esztétikussága mellett sokat javitanak az akusztikán is..

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák