-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ctrlaltdel13
őstag
válasz Vittorio77 #158458 üzenetére
Szvsz.
Ilyen minőségi szintnél már csak egyéni preferencia ami dönt.
Sokkal döntőbb befolyásoló tényező, hogy mekkora helyiségbe,milyen elhelyezéssel tudod használni.
Mennyi pozíciót akarsz vele ideálisan kiszolgálni.
Sokak szerint 2 kisebb mint egy nagy.
Ezt persze nem minőségre értem. -
BBéci
legenda
15 négyzetméteres szobácskába nem tennék 30 centis mélysugárzót sem, pláne nagyobbat, amik a felsoroltak között vannak. Azok 35-40 négyzetméteres szobákba valók.
Volt nálam SB-4000 és E112, utóbbi jobban tetszett, de egyik sem tudta igazán kifutni magát a 22 négyzetméteres nappaliban.
Neked egy nagyon pontos és gyors 25 centist ajánlok, amilyen a B&W DB4S.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
exception
aktív tag
Ennyire kicsi szobába két minőségi 20-ast tennék, én itt nem hagynám ki a felsorolásból a REL-t.
"Barátnő? Az mi? Valami ritka pokemon?"
-
-KP-
addikt
Én a hármasra szavazok. A 2. jelölt alsó reflexes, és hatalmas méretű. Nem tudom kell-e ez neked.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest