-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee5016
őstag
válasz zolee5016 #21973 üzenetére
Uram
annyival kiegészíteném,hogy egy SLI-nek fogja a levegőt akadályoztatás nélül betolni előről,kb 15 cm-re lesznek a kariktól az előlapi ventik.........[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
Grózi
Topikgazda
válasz zolee5016 #21976 üzenetére
Be Quiet Pure Wings 2 jobb ár/érték arányú és mostanában többen panaszkodtak a Lepa-ra(több gyári hibás darab,de csak 3 pinben).Én magamnak is ilyen célra a BQ-t választanám vagy Nanoxia DS és egy szinttel feljebb az Aerocool DS(na jó,magamnak ezt venném-de ez jóval drágább ).
(#21979) forguet Abban a hozzászólásban csak 4 pin-s ventiket javasoltam elosztókkal,mint azóta kiderült benéztem a manual-t-3 pin-s ventiket is tudsz szabályozni.Azokból neked is a BQ Pure Wings 2-t ajánlom.2db ventit tennék előre és 1 db-t hátra.
(#21980) NerazimRá tudod kötni és szabályozza is feszültségalapon,csak a kérdés hogy mennyire fog tetszeni a ventinek hosszabb távon.Azt javaslom,ha lehet akkor inkább 3 pin-s ventit köss az aljzatra.Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest