Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • spanyoll

    addikt

    Sziasztok!
    Ostoba kérdéssel jönnék most, nézzétek el nekem a dilettantizmusom kérlek.

    Hosszú éveken át a sportot a testépítés jelentette számomra. Nem versenyszerűen űztem, plusz látszatja sem volt valami rengeteg, mivel az első években nagyon nem értettem hozzá és nem is vettem elég komolyan (pl a diétát). Mostanra viszont eljutottam odáig, hogy nincs kedvem a sok okoskodó majomhoz akiknek a fejében egy anatómia lexikon korcs mása lebeg és mindenhez azt hiszi, hogy ért, de mégsem.
    Amire szükségem lenne viszont az valami testmozgás. Az "izomfejlesztés", vagy nevezzük aminek akarjuk továbbra is cél lenne, de nem olyan mértékben mint testépítésnél, szimplán csak újra formába hozni magam.
    Jól kitaláltam magamnak, hogy akkor viszont valamiféle harcművészetet kezdenék el tanulni, mert amennyire tudom ott is rendesen megdolgoztatják az edzők/mesterek/akárkik a lelkes emberkéket, tehát formába is hozhatnám magam, de mellette tanulnék valamit ami érdekes is lehet számomra.
    Viszont fogalmam sincs, hogy merre induljak el.
    A kungfu és a jiujitsu között nekem csak a nevük a különbség. Annyit tudok, hogy a brazil jiujitsut emlegették anno MMA közvetítéseken, hogy azt tanult mindenki, emellett a kravmagáról tudom, hogy ott lágyrészekre kell támadni :D Nagy szakértelem kérem szépen :DDD

    Ezért fordulnék hozzátok, hogy segítsetek. Olyan harcművészetet keresek ami testileg - lelkileg jót tenne nekem, nem viszi el az összes pénzem egy hónapban és heti három edzéssel tudok haladni is minden téren.
    A segítségetek előre is köszönöm!

    "Super perfundo on the early eve of your day."

Új hozzászólás Aktív témák