Új hozzászólás Aktív témák
-
Rayyy
senior tag
Sziasztok!
Valami baja lett az Altec Lansing 2.1-es hangfalszettem jobb hangszórójának vagy a kábelének, tudtok valakit, aki javít ilyesmit? Egyáltalán lehet ezt javíttatni?
Köszi!
Minden a legnagyobb render!
-
Rayyy
senior tag
válasz dudika10 #189 üzenetére
Igazad van... az a baja, hogy sokkal halkabban szól, mint a bal és csak magas tartományban ad hangot. Ha bizgerálom a kábelét akkor sem recseg, és a hangerő szabályzásra is tisztán reagál. Ha a jack-aljzatába fejhallgatót rakok, annak semmi baja és ha a bal oldali hangszórót dugom a jobb csatornára, akkor sincs baj, tehát tuti, hogy a jobb hangszóró a gázos és nagy valószínűséggel a kábel is jó.
Egy másik fórumon is mondták, hogy kérjek meg egy elektronikai tapasztalattal rendelkező ismerőst, hogy egy sörér' csinálja meg. Egyáltalán nincs semmiféle ilyen ismerősöm, azért kérdeztem, hogy itt a ph!-n van-e valaki, aki megcsinálná.Minden a legnagyobb render!
-
Rayyy
senior tag
válasz dudika10 #191 üzenetére
Köszi a segítséget, de most, tüzetesebb átvizsgálás után láttam meg, hogy nagyobbik membrán "kihorpadt", tehát ez a baj, azért csak a magasakat hallani. Gondolom így kuka a cucc.
Azt találtam ki, hogy veszek két hangfalat és rakatok rájuk rca véget, így a mélynyomó része megmarad a dolognak, a két kis hangfalat meg kidobom vagy odaadom valakinek. Ez járható út?Minden a legnagyobb render!
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Wise (ex-TransferWise)
- Revolut
- Politika
- Apple notebookok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szólánc.
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest