- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Androidos fejegységek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
copin
őstag
Az normális ha túlerősítés jelentkezik alap beállításoknálfull hangerőn? Amíg nem piszkáltam a lejátszó equalizerét, addig nem múlt el a recsegés. Via ac97 a páciens. Remélem annyira nem láma kérdés, mert más cuccon tisztán szól minden (annyira tisztán, hogy az már fáj).
-
janez
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap óta van egy P4-es IBM gépem,rátettem az xp-t,de a hangvezérlő driver hiányában nem hajlandó működni. Már rengeteget keresgéltem a neten,de nem találtam hozzá ill. letöltöttem ezt-azt,de nem azt amire szüksége van. Ehhez az alaplapi hangkártyához kellene illesztőprogram: intel 82801DB ICH4-AC97 Audio controller A-1
Előre is köszönöm az esetleges segítségeteket! -
janez
aktív tag
Na sikerült találnom driver-t!
Ha esetleg valaki szintén úgy járna mint én,itt a progi elérhetősége:
ftp://ftp.work.acer-euro.com/notebook/travelmate_2310/driver/audio.zip
Realtek audio AC97 a neve. -
zoli669
tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kéne, most telepítettem a vistát, de szar a hang a játékoknál ill. a videóknál. A hangkártyám soundmax alaplapi, sajna új díivert nem találtam hozzá, ötlet, hogy mit lehetne tenni?
[ Szerkesztve ]
-
joiner000
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy van egy FSC amilo xi2528 notim és egy Thomson dvd lejáccóm 5.1 És ha AUXra rákötöm a hangkimenetet akkor csak a mély szól meg a jobb első és szia.
Pedig a dvd lejáccó azt irja h h mint a 5.1 aktív. a többi csak zug halkan.
Van vnmi ötletetek erre?
-
Smoothy
tag
Hello, olyan problémám van az alaplapi hangkártyámmal hogy, elvileg minden jól működik a front speaker-en még sem jön ki hang, csak a háttér sugárzó kimenetén! Mi lehet a gond?
Ez egy Msi Neo4 Platinum alaplap, pci os hang kártyával teszteltem azzal minden ok, csak ez a fos alaplapi problémázik! -
czuzor
csendes tag
Üdv nektek!
Nos, nekem is lenne egy problémám. Pontosabban nem nekem hanem édesapámnak. Az ősrégi hangkártyája most valamiért nem akar működni az újratelepített XP-n. A kártya egy SoundBlaster AWE64. Driver se égen se földön nemtaláltam. Fontos lenne neki a MIDI port miatt. A hangszere egy roland E-60. Van rajta USB, azzal összelehet kötni a géppel elvileg. A kérdésem az lenne hogy helyettesíthatő e a MIDI port az USB-vel?
A válaszokat előre is köszönöm.
-
kommunism
aktív tag
szóval nincs gameport a gépemen és hangkártyával szeretném megoldani lehet ugy használni hogy az integrált hangkártya attól még a hangot???
A hirdetéseimet figyelmesen olvasd.Leírok bennük mindent csak amit nem azt kérdezd,mert másra nem válaszolok!
-
Raszti89
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy-két kérdésem, van egy integrál realtek ALC883 egy Abit KN9-S alaplapban.
Adott egy Windows Vista és egy 5.1es hangrendszer, úgye kedves Bill Gates bácsi átalakitota a windows hang kezelését és így ami XP alatt jólment az most Vista alatt nem.
úgye Xp alatt a sereo jelet hardwareesen up mixelte 5.1be és a hátsó satelitek is szoltak
rendesen, most Vista azt írja nem támogatja a hardwares upmixet csak a szoftverest és a hátsó szatelitekből maximum ien kis cincogást hallok amikor az első kettő már üvölt.
Tehát az első kérdés az hogy ezzel lehet vmit kezdeni?
Ha nem akkor létszives mondjatok egy olyan hangkártyát amit a vista elfogad hogy hardwaresen tud upmixelni?A válaszokat előre is köszi
Abit KN9S. AMD x2 4800+,2x1gb ddr2 800mhz, powercolor X800 pro 256mb
-
Raszti89
csendes tag
lol sry az elírásokért még félig aludtam amikor írtam
Abit KN9S. AMD x2 4800+,2x1gb ddr2 800mhz, powercolor X800 pro 256mb
-
MaxWeber
csendes tag
Üdv!
Most szembesültem azzal, hogy kezdenek eltünni a PCI-os csatlakozók. Így most van egy Gigabyte EP-45-DS3P alaplapom, amin csak egy PCI-os castlakozó van, a többi PCIEX. Van egy X-fi Gamerem, illetve egy winfast xp 2000 tunnerem. Bele tudom vajon tenni mindkettőt? A leírás szerint a hangkártyának PCI 2.1 csatlakozó kellene, belemegy valamelyik PCIEX-be?
-
-
Zóóó86
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kis parám. Van egy Abit AI-7 alaplapon, rajta realtek hangvezérlővel. Eddig szépen ment meg minden, de most néma. A hangfal ok, a biosban be van kapcsolva, driver ok, más windows alatt is néma.
Tudtok segíteni?
Z:
-
Thunder78
őstag
Sziasztok!
Szeretnék médiaplayer-t csinálni a számítógépemből, de az integrált hangkártya optikai kábellel erősítőbe kötve csak sztereó jelet küld az erősítőnek.
Tudnátok nekem olyan hangkártyát mutatni, ami Dolby Digital vagy DTS jelet is képes továbbítani az erősítő felé?''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!''
-
Zebu
addikt
Sziasztok!
Tegnap vettem és gyorsban felraktam egy Vista Ultimate-et a gépemre.
P35C-DS3 alaplap integrált hangkártyáját használom.XP alatt frankón ment, hogy a koax-szal összekötöttem egy erősítővel, viszont mivel az erősítő messze van, egy fejhallgatót is rákötöttem az egyik sztereo jack kimenetre. Mindkettőből jött hang.
Leszedtem a Gigabyte oldaláról a legújabb vista drivert és felraktam.
Itt csak olyat tudok beállítani, hogy vagy az egyik, vagy a másik az alapértelmezett kimeneti csatorna ezért szimultán a kettőből nem tudok hangot csiholni.
Ez csak azért kellemetlen, mert mondjuk este játszom fejhallgatóval ,reggel asszony bekapcsolja zenélni és akkor nincs hang..... én meg magyarázhatom, meg amúgy is!
Miért kell állítgatni, ha azt korábban nem kellett???
Van valami javaslat, ötlet a dologra?
-
Zebu
addikt
válasz Thunder78 #815 üzenetére
Én is ezt figyeltem ,hogy hiába nyomom koaxon, PCM stereo megy az erősítőbe.... Mondjuk ezt Winampnál és játékoknál érzékeltem.
Valójában nem is kellene a kártyának dekódolni a jelet, csak az erősítőnek. Úgy gondoltam, hogy ha dkoaxon, vagy optikán keresztül kötöm össze, akkor direktbe kinyomja a kódolatlan hangot és kész. Nem értem miért sztereo megy.
Nem lehet, hogy a Dsound már dekódol?
Ma kipróbálom Vistán, mert ott be lehetett ilyet lőni ,hogy DTS, DD 5.1 továbbítás. Elképzelhetőnek tartom, ha egy DVD lejátszó progival hardware dekódolást állítasz be, akkor kilöki a hangot és az erősítő végzi a többit.
Valaki homályosítson már fel....
-
troly
tag
Sziasztok!
Creativ X-fi Xtreme hangkártyám van!
Vistat használok legalább is probálok.
Ha a sima telepitő drivereket rakom fel nincsen semmi gond!
CSak pár program kiirja hogy frissiteni kéne a drivert!
Ha frissitem sehol nem szólal meg a Mély láda kivéve ahol 5.1 a hang eddig ez soha nem volt probléma XP alatt is minden programnál megszólalt!
De ahoigy elnézem itt mindenkinek a VIstán vannak problémái!
Ha valaki tudja a megoldást az priviben megmondhatná!
Bármit állítok a driver frissités után nem szól a mélyláda!
Génius 5.1 fadobozos hangfal szettem van a nagyiobb fajta!
Frissités nélkül megszólal de akkor pár program nem indul el, vagy nincsen hangja!"Ha poros a PC, ne mosd ki slaggal !"
-
jorden06
senior tag
Hali!
A problémám a gyári ASUS P5K hangvezérlővel támadt. Az első Genius HS-04 fülesem tökéletes volt az alaplapi hangvezérlővel, aztán szál eltört, füles kidob, jött a köv. Genius ami borzasztóan ratyi volt. Hang recseg, basszus nuku, torzítás stb. Vissza boltba, ott tökéletesen működik, de azért jófej a srác, ad egy újat. Az is ugyanolyan rosszul szól mint a 2. próbálkozó. HIFInél, MP3-nál semmi baj nem volt egyikkel sem, igaz a hang-teljesítmény sem volt olyan erős mint a PCé. audio firmware frissítés semmit javulást nem hozott. Ha a PC-re más kimeneti hangforrást kötöttem (HIFI) tökéletesen szólt.
Erre mi lehet a megoldás?
-
Atomgeszi
veterán
Heló!
Az mitől lehet, hogy vinnyog ez a szar mint egy mentőautó? Csak Realtek AC97 van fenn. De vinnyog úgy mint egy mentőautó, és nemtudom ,hogy mi ad ki ilyen hangot!??!?!? SEGÍTSEN VALAKI MERT MEGŐRÜLÖK!!!Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
BluEyes
őstag
válasz Atomgeszi #820 üzenetére
Az egy hibajelzés. (már ha "vinnyog ez a szar..." pontosan írja le a jelenséget). Hangkártyához semmi köze. Procihűtőt takarítsd meg, ellenőrizd, hogy a ventilátorok forognak-e (a tápban is), nem szorul-e valamelyik. Memóriákat tedd be újra a foglalatba, a rögzítőket kézzel nyomd rájuk, hogy biztosan tartsák a modulokat. Bővítőkártyákat is igazítsd meg. Ennyi valszeg elég lesz.
Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.
-
Atomgeszi
veterán
-
Stutu
csendes tag
Üdv!
Lenne egy kis problémám. Windows Media Player -t használok és hiába veszem le a WMP -ben a hangot, teljesen nem némul el, hanem csak lehalkul. Légyszi segítsen vki.
-
hendri
csendes tag
Sziasztok! Nemrégen vettem egy Terratec ESS Maestro2E hangkártyát használtan, telepítő lemez nélkül. Az XP fölismerte telepítette, már a driverét is frisítettem. Nagyon jó a hangminősége. Egy gondom vele, hogy a digitális ki és bemenetek nem mennek rajta. Azért volna ezekre , főleg az optikaira mert a gépen lévő zenéimet szeretném a minidisc játszómra másolni. Előre is köszönök minden segítséget. Üdv mindenkinek
-
medve66
csendes tag
Sziasztok volna egy kis problémám h vki tudna segíteni akkor azt meg köszönném!
most vettem egy olcsónak nem mondható kiválló hang minőségű hangkártyát.Névszerint Asus
Xonar D2/PM a probléma nem is ezzel volna hanem ezt digitális optikai kimeneten keresztül
csatlakoztattam egy házimozi erősítőhöz (yamaha) és amikor a hang kártya üzemmódot vállt
mondjuk Dolby Digitalra akkor az erősítő pár másod percre elhallgat amíg átáll a surround módra ez igen zavaró mert mikor a windows ba van 1 rendser hang pl akkor abból szine semmit nem lehet hallani és hasonló rövid hangok esetében is ez a szitu ha nincs éppen aktív lejátszó program nyitva pl Winamp. A kérdés az volna h h lehet ne rábírni a karit arra h amikor nem játszik le hangot akor NE váltson hanzás módot???????????? h báki tudna erre válaszolni akkor azt nagyon meg köszönném.modding is cool
-
Bandi18
tag
Hello
Akadt egy kis probléma egy ismerősöm gépével. A hangkari egy integrált Realtek AC97 és erősítő van rákötve. Na 2 napja kinyomta az erősítő a biztosítékot és azóta akad a hang és ilyen izé zümmögő pattogó alapzaja van, illetve szaggatnak a hangok is mindenben. Ki lett próbálva más hangcuccal is azzal is ezt produkálta. A hangkari drivert frissítettem vagyis helyesebben újraraktam. Szerintetek mi lehet a gond? Nemcsak winben adja ki ezt a hangot hanem már boot közben is illetve mikor ellenőriz a bios.
Plz help Köszi előre is
[ Szerkesztve ]
-
szbalogh
addikt
Na feltettem a Vista Home Premiumot. Felment az SP1 is. Meg vagy 60 update. Már nem szedegeti őket, de a játékok alatt még mindig akadozik a hang. Megfigyeltem, hogy akkor, ha valamelyik billentyűt hosszan nyomvatartom. Mondjuk W-t
Mennyire ismert ez a probléma?
Lap GA-MA78G-DS3H
ALC889a codec
Köszi[ Szerkesztve ]
Nick: HE_Storm
-
asthma
tag
Üdv.
Egy olyan problémám lenne (sorry ha már volt ilyen), hogy amikor hangot akarok kivágni játékból stereo mixxel (mondjuk sony soundforge-val) akkor nagyon rossz minősége van és picit recseg is. Ugyanakkor ha winampból vágok ki zenét próbaként, akkor meg minden okés (általában). Ittvan 2 minőség példa:
jó minőség (játékból): [link]
rossz minőség (winampból): [link]A jó minőséget csak nagyon ritkán tudom összehozni, amikor variálok, hogy hol a hangfelvevő progit, hol a játékot indítom előbb...50ből 1x összejön és már kicsit zavaró, hogy semmi sem akar szuperálni nekem... Próbálok folyamatosan okoskodni, frissítettem a hangkártya drivert (realtek hd audio manager) de semmi haszna nem volt. A másik érdekesség, hogy a hangerőszabályzónál és a driverben is egyaránt nem "élnek" a szabályozó csúszkák (kép: [link]). Nem tudom, hogy ennek vmi köze van-e mindehhez, de jó lenne ha lenne vmi megoldás. A segítséget előre is köszönöm. Csáó
https://www.youtube.com/user/asthmajt0
-
Bull Boss
őstag
Sziasztok! Sikerült szereznem egy Sound Blaster Audigy 2 ZS PCMCIA hangkártyát, de összevissza működik egyenlőre. Tudna valaki hozzá egy megbizható drivert?
-
nova001
senior tag
hali a köv a probléma van egy sound blaster live audidi 2, és rákötöttem a line inre egy tvtunert ugye, de mivel fülesen akarom hallgatni ami usb igy nme tom hogy lehet e ilyet hogy arra menjen a hang.
mivel usb a füles egy külön hang kari ezáltal. lehet ezt valahogy átküldeni rá??kösz
-
troly
tag
Sziasztok!
Valaki tudna abban segiteni hogy X-Fi extreme audio hangarim van.
Vista 64 bit alatt ha beállitom a genius házimozimat frankoin megy minden egy ujraindításig utánna mindent elfelejt a vista.
Sajnos átállítja szélessávú hangszorókra a cuccomat éps a mélyláda meg sem szólal soha csak szerinte.Ha visszaállítom akkor jó a következő ujraindulásig.
A régi drivert meg nem tudom visszaraknai mert nem engedi.
Már probálkozam mindennel.Valami ötlet hogy ez a b...m miért irja felül azt amit én beállítok neki?
Előre is köszi!"Ha poros a PC, ne mosd ki slaggal !"
-
h-yle
addikt
Hali!
Rövidre fogom:
ABIT IC7 MAX3 - AC '97 A4.05 XP driver
Gneius SW 5.1 HT
AC3 kábelRohadtul nem szól 5.1-ben. Zöld kábel a zöldbe sárga fekete minden kombinációba bepróbálva. Álltalában (mert nem mindíg ugyan azt csinálja ám, vicces mi?) csak a 2 front szól, előbb a háttér is szólt de már megint nem akar, még a speaker test részben sem! Hangfalak rendesen vannak bekötve, windowsban 5.1 van beállítva.
Eddig stereóban ment a rendszer, mert anno nem akartam vele szarakodni (szintén nem ment...), de gondoltam azóta lefolyt már pár driver a dunán, szóval... Persze fél nap szarakodás után SEMMI eredmény. Kezdek ideges lenni.
Valami megoldás van erre, HW csere nélkül, vagy maradjak a stereonál amíg el nem szánom magam egy X-Fi-re?
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
dantej
tag
Heló mindenkinek!!
Lenne egy olyan problémám ,h van egy Audigy 2 ZS-m egy Logitech Z-5400 párosítással!!
A probléma az lenne ,h valamiért a mély hangok az első 2 front-ra is rámennek és úgy nem bírják mivel nem mélysugárzók !!
Se a centerre se a hátsó (rear) sugárzókra nem megy mély csak az első kettőre!!
Miért lehet ez?
Van ,h nincs ilyen gond van ,h van!!
Mi lehet a probléma!!
Hangváltó talán vagy szoftveres probléma!?
Aki tud segítsen mert nem szeretném kilőni a 2 front sugárzót emiatt!!''Tedd vagy ne tedd de soha ne próbáld!!''
-
DeadMen
tag
Szvsz szoftveresen kell crossoverezni a cuccot. Sztem a kari gyári szoftverében kell,hogy legyen ilyen.
*mod: Tudna nekem valaki segíteni választani??? E-mu 1212m vagy X-fi Titanium Fatality Champion???
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Szervusztok!
Egy kérésem lenne:
Keresek egy illesztőprogramot, amit sehol nem találok. (Persze lehet, hogy rossz helyen keresem).
Foxconn 915A01 alaplapra integrlt hangchiphez kellene egy illesztőprogram Intel 82801FB ICH6 chiphez. Sehol nem találtam, Intelnél sem, Foxconn-nál sem, illetve driverguide meg hassonló oldalak is csak a gondolattal foglalkoztak, hogy mi lenne, ha lenne ilyen...Tudna esetleg valaki egy linket adni, ahonnan le lehetne tölteni egy ilyen drivert? Bagyon hálás lennék.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
DeadMen
tag
Végülis aztán x-fi elite pro lesz
-
troly
tag
Sziasztok!
Van egy X-fi extreme audio hangkártyám.Vista 64bit alatt sp1 is fent van használom.
Ha feltelepítek minden frissitést akkor a stereo hangoknál nincsen mélyláda a Genius 5.1-es hangfalrendszeremnél.Eddig csak akkor van ha a power dvd 8-al játszok le bármit.
Ott ha beállitom hogy 5.1-e s a házimozim akkor nincsen gond.Ellenben winmp mediaplayer és bámi más lejátszó ahol ez nem állítható csak a két kis hangszóró szól elöl és semmi mély.Már telepítettem mindent nem az a baj.Az eredeti driverrel nem használható a gép mert sp1 alatt a programok felénél nem lesz hang ha nem frissitek driver.
ezalatt értek bármilyen filmet stb.Valakinek van ötlete hogy a hangkártyán vagy valahol állítani hogy a többi program elismerje a házimozit."Ha poros a PC, ne mosd ki slaggal !"
-
DEJVID
őstag
Elnézést ne ide akartam
[ Szerkesztve ]
-
DEJVID
őstag
Mível talán ez a legaktívabb topik, inkább mégiscsak megkérdem itt Remélem nem nagy baj
Szóval:
Sziasztok! Van egy Creative 5.1 DTT2200 rendszerem. Valamikor feltűnt hogy hülyén szól. Megfigyeltem, hogy a bal hátsón szól a bal első. jobbelső rendben van, többit nem tudom. Hangkártya a GA P35 DS4 alaplapija. Hifi természetesen rendesen van összedugva. A géépel is. Mi lehet a gond? Előre is köszi
-
nova001
senior tag
hello
köv problémám
alc 889A hangkarim van ami ugye hds
vista alat nekem nem jo az 5.1be kötve a stereo hang...winampba media player 11 és classicba sem
kl codec van fent
jet audio minden franko de nem tom miért jo ott :S csak itt szol jol a hátso hangszorok ahogy kell...amugy meg érdekes viszhangzik és nem ad ki minden hangot....5.1 film meg 5.1 test megy minden csak a stereo hangnál van bajom2.03 drive van fent, és Ozaki b5 hangrendszer amibe van ac3 chip hogy kirakja áll 5.1 a stereot amit xpbe meg is tesz
valaki segitsen lécci :$
köszike -
troly
tag
Csáó!
Genius 5.1 hangfalrendszerem van de afrissitett vista driverrel az X-FI extreme hangkarim nem se szól a mélyládával rendeszen a stereo akármit is csinálok bármilyen másik hangkártyával se.
Inkább vettem a géphez egy logitech 2.1-et és házimozizok a másikkal.
De ha találsz megoldást kárlek oszd meg velem is."Ha poros a PC, ne mosd ki slaggal !"
-
animatrix11
őstag
sziasztok
segitsetek lécci
fejhalgatóval használom a gépem ha a "nagy" fejhalllgatom van szarakszik a hangom, vettem egy másik ugyanolyat ugyan az ujra raktam a windowst ua. viszon ha kicsi mp3as fejhallgatóval nézem akkor jó
állitolag ez hangkártyaprobléma mert állitolag nem ad ki elég jelet csak annyi ami a kis güllhalgatónak elég
létezhet ez?Hardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.
-
nova001
senior tag
válasz animatrix11 #845 üzenetére
nem hiszem hogy létezne mert ha "nagy" fülesed van akkor ahoz olyan tápcsatit elemet aksit adnak ami elbirja annak a fülesnek az erösitését....ugy minden fülesbe van egyerösitö...nekem egy vezeték nélküli füelsem van ami nem kicsi (2 elemel megy)
szval amit a gép küld jelet az csak maga a hangnak a jele nem erösiti fel...azt a fülesnek vagy hangszoronak kell hogy saját magát megtudja szolitani
-
nova001
senior tag
nálam most 2 baj van xp alat az 5.1 nem jo...vista alat a stereo.... xp alat az 5.1 bárhogy probálom (ac3,km player beépitet codecel) nem jo a mély és valmikor a hátsok se...vistán ez tökéleten km playerbe
vista alat meg a hátsok nem jok stereo jelnél (nem ugy szol mint az elsö) de pl winapba jo egy plugiinal de másba esélytelen hogy jo legyen a hang
de szolok ha találtam valami megoldást stereon, de te is ha jutsz valamire
-
DeadMen
tag
válasz animatrix11 #848 üzenetére
Milyen hangkari,milyen füles?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs