Új hozzászólás Aktív témák
-
hardline
senior tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék egy kamera rendszer összeállításához.
Egy cég telephelyre kell 6 darab kamera. Kültéren lesznek elhelyezve. 100 méteres távolságra lenne az irodától 2 darab kamera, 4 db viszont 30 méteren belül.
Nem volt dolgom kamera rendszerrel, de ez most az én feladatom lesz, tehát azt kérném, hogy mindent, ami szükséges a beüzemeléshez, azt írjátok le.
A főnök elvárásai:
- lehetőleg fullhd felbontás, minél jobb képminőség éjszaka is
- vezeték nélküli
- jó lenne, ha akár otthonról is rá tudna nézni a kamera képére
- rögzítsen folyamatosan - 3 nap legyen visszanézhető
200-250 ezer Ft körül van a max keret. Ebből kellene kihozni valamit. Mik a lehetőségek? -
hardline
senior tag
válasz Tothgera30 #11622 üzenetére
Továbbítottam a főnöknek az infót. Megnézné a vezetékes ajánlatokat.
Mekkora lenne a maximum távolság, ami még ideális?
Talán a kamera elhelyezésén lenne érdemes változtatni, de túl sok lehetőség nincsen. -
hardline
senior tag
Sziasztok!
A múltkor már jártam itt, de nem jutottam előrébb.
Kellene nekem itthonról beszerezhető kamera rendszer, vagy rögzítő és kamera külön. 6 darab kamera. Lehetőleg 100 fok feletti látószöggel. 5-7 nap rögzített anyag eltárolása elegendő lenne.
Ezt a szettet találtam.
A fent linkelt kameránál tudtok jobb megoldást maximum 250 ezer Ft értékhatárig?
Mekkora HDD-re lenne szükség?
Láttam itt a reolink és hikvision márkákat említeni, de egybe ilyen szettet nem találtam, csak 4 kamerásat.
Egy ajánlott nvr-t és hozzá való kamerákat linkelnétek nekem? -
hardline
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék, hogy jó-e az elgondolás:
A távoli jövőben 4 kamera és egy NVR lenne a megfigyelő rendszer, de egyelőre csak 2 kamerára van keret, így a további 2 kamera és az NVR is később lenne beszerezve.
Reolink kamerákra gondoltam, mert elfogadható árúak és youtube videók alapján elég jó a képminőség is. RLC 410 típust vennénk. Azt írja, hogy ezek SD kártyára is tudnak rögzíteni.
Kezdetben tehát lenne a két darab rlc 410 kamera 2sd kártyával éskellene egy poe switch, hogy legyen nekik áram. Ez megfelelő lenne? Ezt ha jól értem egy routerrel összekötve távolról is megfigyelhető a kamerák képe.
Amit leírtam az megoldható, vagy nagyon nem vagyok képben? Nem nagyon vagyok otthon ezekben az IP kamerákban sajnos.
Esetleg ajánlhattok hasonló árban jobbat, ha van ilyen. Alin németországi szállítást írnak, ezért is gondoltam a Reolinkra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs