Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csubuka

    addikt

    válasz varmi2 #23869 üzenetére

    Köszi a választ! Ámde ez a megoldás egy nagyságrenddel nagyobb költségű, mint mondjuk az Annke gyári NVR, ha jól nézem. Random beírva a dva1622 meg DS3615 itt több százezres megoldásokról van szó. Érzésre ez overkill.

    Egyedül azt tudnám elképzelni, hogyha 4 kamerára csökkenthető az igény, akkor egy alsópolcos ASUS NAS, ami csak poár tízezerrel több, de mégis funkcionalitásban extrád adna a sima gyári Annke NVR-hez képest... *Mondjuk itt már mindeképpen megjelenik a POE switch ára, szóval a Tenda megoldásnál +20k még. De valszeg ez a sima NVR-nél is játszana, az NVR nem a rack szekrénybe menne valószínűleg, ahova viszont az UTP kábelek befutnának a kameráktól

    Szóval annyira nincs NAS igényem, csak pl egy ASUS AS1102T nem drágább annyival, mint amivel többet adhatna (de csak ha 4 kamerára le tudnánk menni, de ezt kétlem, hosszú távon tuti lesz még, hogy jaj, rakjunk oda is még stb.). Mondjuk aktív hűtésű, de a vinyóhang lehet amúgy is a fő domináns, szóval az annyira nem számít talán. Meg mondjuk extra szívás lehet a konfig a gyári megoldáshoz képest.

    #23872 [w]:
    Köszi a választ! Hmm, az Annke C500 olyat nem tud szerintem. Meg ahogy olvasom ez manapság már ritkább, hogy tudjanak ftp feltöltést nem?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák