- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen processzort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- SSD kibeszélő
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Aktív témák
-
Woodslave
félisten
amúgy amcsiban tolják a gazdagabb nynyák magukba, szóval azért nem olyan elvont testépítős dolog ez. Mondjuk én is azt hittem hogy vmivel drágább.
Csak nehogy ilyen legyen [link]
A képen nem az én kezem van...
[Szerkesztve]"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Agyzuzo
addikt
válasz God Vazzeg #2148 üzenetére
Teszto-kúrát nem merek, a növitől valahogy nem félek, de a rodioktól még mindig.
Mindenképp referálok. =) Sztem úgy lesz majd, hogy először 3 napont 4 egység, aztán 2 naponta, aztán naponta. Meglátjuk még hogy bírom anyagilag és mekkora lesz tőle a pofám 3 hónap alatt. Félek nehogy Jóba Döncis állkapcsom nőjön tőle.Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
-
LOTR
addikt
na akkor beszámolok, mert senkit sem érdekel:
fekvenyomás, emeltem
20-50-60-65-70-70 mindig 8 ismétlés, kivéve az utolsót, mert ott csak 6 ment
utána egyből 30 vagy 45 fokos pad, nem tudom melyik, itt is emeltem
50-55-55-50 az első kettőből 8 ism, az utolsó kettőből 6
holnap felhúzok, múlt héten már 70kg-mal sikerült a 8 ism, msot bepróbálom a 75-vagy 80kg-t (ha vki még emlékszik a 80kg a mumusom, jó múltkor, pontosan január 25-én , ez miatt fájdult meg a derekam, hogy még aludni sem tudtam)
most keresztbe bekapom
remélemOne Ring to rule them all
-
God Vazzeg
veterán
válasz Agyzuzo #2155 üzenetére
Bazze, növitől nem félsz?! Tisztában vagy vele mit csinálsz? Amúgy hosszú távon fejti ki hatását, de mire észreveszed az esetleges mellékhatásokat addigra már sajna késő És visszafordíthatatlan, nem úgy mint a roidoknál, ott nem nagyon lehet végleges rombolást csinálni!
Ha jóba-fejed lesz, akkor készülj rá hogy üvöltve fogunk rajtad röhögni -
LOTR
addikt
-
Markgx10
őstag
válasz _Blank_ #2159 üzenetére
Azt még meglátjuk, amúgy nem zártkörű egyáltalán, de a szálláshely (amit én tudok biztosítani) meglehetősen korlátozott, sajnos majd egy keretet meg kell szabnunk, de ez még úgy sem most lesz. A másik megoldás, hogy valami nagyon olcsó szállást intézek, ha akkora érdeklődés lenne, mint amilyet elképzelni sem tudok
-
Agyzuzo
addikt
válasz God Vazzeg #2162 üzenetére
Köcsöggeci.
Hát nézd, a javasolt adagnak a felét se fogom kb. nyomni, a legrosszabb, ami történhet, hogy egyáltalán nem fog hatni... Azért 3 naponta 4 egység (aztán 2 naponta 4) az elég nudli... A hardcore-arcok nyomnak napi 8-12 egységeket...Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Agyzuzo
addikt
válasz Markgx10 #2165 üzenetére
Nem zárthelyű, de a szálláshely korlátozottsága miatt csak a keménymag jöhet, jól mondom?
[Szerkesztve]Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Bubee82
őstag
holnap felhúzok
Mindent bele! Látom te is kezded átvenni a hardcore szellemet. Nagyon helyes! Felhúzás nélkül nincs nagy hát!
Nekem múltkor elég gagyin ment de ki is hagytam 3 hetet vele 190be kellett volna húznom már legalább négyet, ehelyett csak 2x1 ment... Lesz az jobb is -
LOTR
addikt
válasz God Vazzeg #2167 üzenetére
idétlen ahogy vicsorít
alapállapotban is ilyen feje van?
Bubee:
nem akarok szégyent hozni mester
[Szerkesztve]One Ring to rule them all
-
Woodslave
félisten
válasz Bubee82 #2169 üzenetére
én is felhúztam ma, de vennem kell gurtnit, mert a szorításom nem bírja. MOndjuk csak 140-et húztam fel a legvégén egyszer. Tényleg király gyaki De a múlt hétem csak 130-at próbáltam. Emelem minden héten keményen, amíg bele nem rokkanok
[Szerkesztve]"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Latissimus Dorsi
senior tag
Ma lábnap volt.
Lábtolón 225-be nyomtam 10-et.
Combhajlítón 45-be 8-at, feszítőn 55-be 8-at
Mértem ma egy 3 pontos testzsírt magamon, és azonnal megvontam a napi szénhidrátom felétMOS6510 > Intel P166 > Intel Cel400 > Intel Cel800 > AMD Athlon 2,0 Thunderbird > AMD Athlon 2,5 Barton > Intel Core2 Duo E6600 > AMD Phenom II N970 >Intel Core i5-4300U > Intel XEON E3 1505M v5 > ?
-
Bubee82
őstag
válasz God Vazzeg #2167 üzenetére
Nekem nem műxik a link
Wood:
Nem tudom, de nekem soha nem volt gondom a szorítással. Amikor 180ba húztam 4et akkor se moccant meg. A lényeg: kurvára kell szorítani! De télleg. Sokan nem figyelnek rá. Amúgy én csak magnéziát használok. Anélkül természetesen nekem is csuszkerál mert izzad is a tenyerem.
[Szerkesztve] -
God Vazzeg
veterán
-
Agyzuzo
addikt
válasz God Vazzeg #2170 üzenetére
Nem kell mellé, csak reggel kell szúrni és utána fél órán belül kaja (mivel lenyomja az inzulin-szintet nagyon). Spiro fog menni majd mellé. 8 egységet nem merek, egyelőre marad a 4, esetleg a végén felmegyek addig, de nem akarok Dönci-fejet.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Bubee82
őstag
válasz God Vazzeg #2175 üzenetére
Nekem is az volt a program. 140be 3at toltam, kettőt magamtól, aztán felkúrtam 145re abba 3 negatív. Fincsi volt
Wood:
Azt mire?
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
válasz Latissimus Dorsi #2173 üzenetére
lábtoló egy érdekes szerkezet
ültem már olyanba is ahol a 130 alatt összecsokiztam magam, de voltam olyanba is ahol a 150 sima, a gugolás a mérvadó
a Jóba-fej linkhez meg:
a link nem töltődik be, egy letöltőprogival szedd le
szerintem alapból nincs deformált feje, csak ne vicsorítson
majd Zúzó sem fog és akkor nem derül ki
[Szerkesztve]One Ring to rule them all
-
Markgx10
őstag
válasz God Vazzeg #2175 üzenetére
A Te erődön sem igazodok ki, már meg se haragudj Tavaly még az írtad, hogy 130-ba ötöket toltál, most a kúra közben kevesebbet, most meg, hogy vége 130-ba hatokat. Nekem ez magas azért A 145 az abszolút rekordod ?
-
God Vazzeg
veterán
válasz Markgx10 #2185 üzenetére
Bazze, írtam hogy gyengültem a kúra előtt, ráfogtam a prowheyre, nem emléxel?! Én írok, de te olvasol is?? Ősszel is megvolt a 130 már, meg még január körül is, aztán lezuhant a pics@ba az erőszintem, itt tanakodtunk mindenkivel (asszem veled is) hogy mitől lehet, és most kezd visszajönni az erőm, meg is vagyok lepve, bár nem nagy erőnövekedés ez, de ahhoz képest hogy a qra közepén mennyit nyomtam aszittem besírok Nekem abszolut csúcs a 145, sőt nagyon meg is vagyok lepve... Meg a 130-ba 6-on is, egyelőre elég jó, remélem majd lesz több is
-
Markgx10
őstag
válasz God Vazzeg #2188 üzenetére
Erre emlékszem, csak azt nem akarom elhinni, hogy a Prowheytől amit én is folyamatosan ettem több mint fél évig, annyit gyengültél, hogy a legerősebb szerek sem tudták ellensúlyozni.
-
God Vazzeg
veterán
válasz Markgx10 #2189 üzenetére
Akkó két dolog lehet:
1. nem a prowheytől gyengültem hanem a kozmikus sugarak kiszívták a proteinszintézishez nélkülözhetetlen anyagokat
2. hazudok mint a vízfolyás, de kérdem én miért?? Gyengébbnek mondom magam valamiért, vagy erősebbnek azért hogy villantsak? Mi értelme lenne, hiszen úgyis megyek talira, és megláthatjátok ti is
Válassz!
Amúgy meg nem tudom én se miért van ez, szomorúan konstatálom, hogy ugyanattól a cucctól haver 13 kilót szedett fel 3 hét alatt, én meg még gyengülök is, és bár a méreteim nőttek valamicskét, ez engem nem vígasztal. Most légyszi köss belém még te is, így is mindenféle bírálatokat kaptam a qra közben és most, a végén is, és nem értem hogy miért.. Mintha én tehetnék róla hogy a szervezetem nem úgy reagál a dolgokra ahogy te elképzeled. Komolyan mondom, tisztelet a kivételnek, sokan írtak bátorítást (köszönöm itt is ), elfogadom a kritikákat is, de remélem neked is lesz majd olyan cucc, ami neked nem hat, vagy nem úgy, ahogy mások mondják, és megtapasztalod ezt, hogy milyen fos is ez
Na mindegy, én ugyanúgy edzek ezen túl is, de kicsit kezdem unni hogy mindenkinek meg kell felelnem, és meg vagyok kritizálva olyan dolgok miatt, ami nekem a legsz@rabb.
UFF, faxom kivan, ejnye-bejnye! -
God Vazzeg
veterán
válasz God Vazzeg #2190 üzenetére
Legközelebbi qrámról (ha lesz) hallgatni fogok mint a csuka, ezek után Ja és rohaggyatok meg
-
Boxer001
veterán
válasz God Vazzeg #2190 üzenetére
Szépen hergelted magad , jó volt olvasni. Szegény Márk, ki-be-föl-le osztottad. Rohadj meg te amúgy bazze.
Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest