Új hozzászólás Aktív témák
-
cellpeti
nagyúr
sziasztok!
USB-ről szeretném telepíteni a Windows7-et!
Rátettem az pendrive-ra a Windows 7 USB/DVD Download Tool-val egy 4GB-os pendrive-ra.Majd mikor elkezdeném a telepítést ezt kapom:
"A telepítő nem tudott új rendszerparticiót létrehozni vagy egy meglévőt keresni. További információt a telepítő naplófájljaiban talál."
Tigris, tigris, csóvafény...
-
cellpeti
nagyúr
-
RudyD
tag
válasz cellpeti #4801 üzenetére
Üdv!
Milyen pendrive, melyik usb download tool és főképp milyen lemezre akart menni a dolog?
Ha más nincs és nagyon szűz a vinyó akkor a DRBL live -al lehet partícionálni. Esetleg ha van kis idő a dologra akkor az UBCD -t felvarázsolni usb -re. (Van leírás a honlapjukon.) azon meg van parted magic. (Pardon a parted magic -nek van valami unetbootin támogatása is...)Bepartícionál, majd újrapróbálkozik.
Azért a logra kíváncsi lennék. Win telepítéskor a sh+F10 -re lehet parancssort behozni ha jók az emlékeim...
-- RudyD { B-) }
-
knifemaster
aktív tag
válasz moonguru #4799 üzenetére
Már nem garis,valószínűleg a táp köpte be a gyertyát mert azzal volt szervizben anno.
Baja nincs csak simán nem ad képet.
Samsung 205bw
Komárom messze lesz,még helyben sem igen tudok mozogni mostanában,Jazzos a megmondhatója.ssolitude köszi majd ránézek.
[ Szerkesztve ]
Az élet olyan mint a sakk,csak itt több a paraszt..
-
Speeedfire
félisten
With Flash, without Flash.
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
-
golya32
senior tag
Dell D430 érdekel valakit?
Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
cellpeti
nagyúr
válasz Speeedfire #4815 üzenetére
ez tényleg atom fos! Valami promociós pendrive volt gondolom
-
Füleske
addikt
Vajon miért lett a Saturn - ból Media Markt ? Addig oké hogy egy cég... de ez mire jó ?
-
zsigee
aktív tag
Sziasztok!
knife:Nem vagyok "werkzeugmacher", és nem is leszek, csak egy szimpla "dögetető lemezlovas", esetleg "terminátorfelvigyázó" És hamarosan letelik a mandátumom végre itt kinnt.
cellpeti:Anno kaptam egy programot, ami ezt csinálja, amire neked szükséged van. Több pen drive is sikeresen tudta a dolgot, és nonamek is. Véleményem szerint két dolog lehet a gond. Vagy a programod nem dolgozik megfelelően, és hibázik, ezért hibás adat kerül a flash meghajtódra, esetleg az usb vezérlőn lehet még galiba. Vagy szimplán nem állítottad át a bootolást. Az első variáció lehetséges inkább, usb-s zavarral, ha kártyáról megy rendesen. Ha érdekel a program, szívesen elküldöm, és nem is akarok idegen tollakkal ékeskedni, itt kaptam. Jó xp-re és win7re is.
Üdv!
Nem a mennyiség, és a minőség a fontos, hanem hogy sok legyen és jó!
-
jamba
aktív tag
Üdv All
Lenne 2 db eladó 5.1 hangfalszett : Genius SW1000 típus dobozában
-----------------------------W.o.T.-------------------------------------
-
Füleske
addikt
Én is ezt nem értem , ha tök mindegy akkor mi értelme a váltásnak ?
Ugyanaz minden , csak kék helyett pirosak a táblák és Saturn helyett MM a felirat. Minden más ugyanaz. Ennek mi értelme van ? Esetleg szerintük van még pár ember aki ezt új üzletnek nézi mert a megszokott kék helyett pirosat lát ? -
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Speeedfire #4815 üzenetére
Jövő héttől fizikára told majd be az arcod mert nem lehet hiányozni. Vagy megcsináltad?
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Bobrooney
senior tag
válasz Speeedfire #4832 üzenetére
Sajnos nem, igazoltan is 3x leglábbis én így értelmeztem.
-
L!NK->Q3
senior tag
-
Dorien
veterán
Wherever you go - go with all your heart.
-
Bobrooney
senior tag
válasz Speeedfire #4834 üzenetére
Mind1 én nem kockáztatom be.
Ad1: tettszik is a tárgy eddig!!!
Ad2: kell a kredit // Tudom a váltó is megteszi![ Szerkesztve ]
-
zsigee
aktív tag
válasz cellpeti #4823 üzenetére
Hi.
Peti, hamarosan küldöm a programot, amint ez a tetű net megnyitja az e-mailt...
Valakik nagyon szidták a Sennheiser-t. Nos, én mindent elhiszek, de így még nem hallottam a telefonomat szólni, mint egy alap Seenheiser-rel. Mindezt bagóért! Vagy nem vagyok elég vájt fülű, vagy azokhoz a zenékhez, amiket hallgatok ez is elég, de...
Bár igaz, ez nem 5.1 dts audio, koncert stb, de nagyon kultúráltan szól! Ha pedig kipurcan, nem fogom sajnálni...Nem a mennyiség, és a minőség a fontos, hanem hogy sok legyen és jó!
-
Bobrooney
senior tag
Van valakinek még régi DOS-os cuccai? Ha igen írjon PM-t plz
-
MR_Joe
senior tag
-
cellpeti
nagyúr
most már tuti veszek Sandisk memkarit, kurva jó!
-
MODERÁTOR
válasz Speeedfire #4834 üzenetére
Nem. Igazoltan tudsz 3x. Tehát ha lekésed a buszod is kérned kell papírt a forgalmi irodában, vagy ha otthon maradtál azt is igazolnod kell, ha 100 fokos lázad volt akkor is.
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Balinov
titán
válasz cellpeti #4849 üzenetére
mikor ajanlottam en neked szart? amugy azt ugye tudod, hogy osszeteheted a kezed, hogy nem a kamera sd i/o egysege szart be
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest