- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cellpeti
nagyúr
válasz Bobrooney #4294 üzenetére
Epson SX széria - 300Ft a patron bele, szkenner,fénymásoló, nyomtató
Az SX245W ez pl már wifis is és 16k a boltba, de aprón árulnak jóval olcsóbban. Egy hátránya van, ha kifogy valamelyik szín nem nyomtat tovább, de erre meg lehet figyelni
Tigris, tigris, csóvafény...
-
cellpeti
nagyúr
válasz Speeedfire #4303 üzenetére
multis lézerbe pl nagyon jó a Samsung SCX-4100-as, de ha kifogy drága bele a toner, mind a gyári, mind az utántöltött. Ha meg annyit kell nyomtatni olcsóbban jön ki ha elviszi az 5,- "nyomdába". Én az Epson-t ajánlom, nekem Epson SX105 van, de semmi bajom vele. Inkább belefér 300Ft, mint az utántöltött toner 4-5-6000ért...szerintem
-
cellpeti
nagyúr
válasz Speeedfire #4306 üzenetére
jaja, de az se olcsó! 4k minimum a por is
-
Kis Joe
senior tag
Ott a pont!
10-15.000 Ft-os multik az én tapasztalato szerint is "kupac folyós emésztett szerves rost"Szerk: Nekem van egy régebbi lézer fekete-fehér HP nyomtatóm és egy ingyen kapott beszáradt fejű multim szkennernek. A multi kint pihen a garázsban, évente 2x kell szkennelésre
[ Szerkesztve ]
Kis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
Kis Joe
senior tag
mobal: Ezért van ott a legtöbb belőle
Kis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
cellpeti
nagyúr
hát sztem meg az átlagnak bőven elég a nyomtató és a szkenner és a fénymásoló része is
-
Kis Joe
senior tag
válasz cellpeti #4315 üzenetére
Figyi: Ha nem hallgatsz a tapasztalatra, akkor majd tanulsz a saját hibádbol (vagy nem). Hidd el, elég érdekes dolgokat tudnak művelni....
Csak jó tanácsokKis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
Bobrooney
senior tag
Akkor lehet várok kicsit és beleölök 1 Samsung lézeres multisba, de tényleg nem nagyipari nyomtatásra kéne, csak 1-1 oldal nyomtatás esetleg fénymásolás.
Meg most megint kinek mi a szar? 1 db fotót nem akarok kinyomtatni, esetlegesen beadandót és puskát, szkennelni meg éppen ami jön. Itthon tintasugaras HP van, nekem teljesen megfelel tudásilag, sem a szkenneléssel sem a nyomtatással nincs bajom, csak ha vki tud olcsóbb patronosat nekem tökéletesen megteszi. Amit már Cellpeti meg is tette! Úgy hogy köszi!
Jah és nem vita tárgyként tettem fel a kérdést[ Szerkesztve ]
-
boogie84
veterán
válasz Bobrooney #4317 üzenetére
Olcsóbban tintapatront? Hol, hogy ha szabad tudni?
Puskára a lézer sokkal jobb! Anno a 4-es betűméretet nyomtattuk.
Egyébként ha már lézer és szkenner de csak fekete, akkor ezt venném most. Vagy valami ilyesmit. Nem olyan drágák ma már.[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
Speeedfire
félisten
válasz boogie84 #4319 üzenetére
Nem rosszak a samuk és olcsók is.
Más: Valaki megtudja mondani, hogy miért ilyen silány minőségűek a sztereo potméterek?
4db-ból egy sem futott egyszerre....[ Szerkesztve ]
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
cellpeti
nagyúr
válasz Kis Joe #4316 üzenetére
nekem lassan 3 éve lesz meg az SX105 semmi bajom nem volt vele, teszi a dolgát. Ha meg könyvet kell kinyomtatni akkor meg az 5,-ba megyek.
Biztos sok hibás van közte. Nem azt mondom, én is vennék lézert, de minek. Itthon nyomtatok 2-3 oldalakat vele, arra tökéletesen megfelel pláne úgy, hogy karácsonyra kaptam szüleimtől. Ha jól olvasom Bobrooney-nak is csak arra kellene.
[ Szerkesztve ]
-
jamba
aktív tag
válasz stairmaster #4283 üzenetére
Semmi sem lehetetlen de látnom kellene a lapot.
-----------------------------W.o.T.-------------------------------------
-
Bobrooney
senior tag
válasz Speeedfire #4326 üzenetére
200 Ft-ért vette a Réku amegnemsok
-
Kis Joe
senior tag
válasz boogie84 #4318 üzenetére
És mennyi bele a patron? Amennyi egy toner töltés....
Szerk.: Cellpeti: Szerintem ilyen beszáradt multit kapni 1-2000 Ft-ért vagy ingyen is, lézert meg már tizenegykét ezerért kapni ami csak nyomtató. Ez a leggazdaságosabb. Arról nem is beszélve hogy a sugaras gyári patronnal kinyomsz 50 oldalt, a lézerével meg félig töltve is 600-at minimum
Ha szines kell akkor meg szintén van egy rakat másolda fillérekért....[ Szerkesztve ]
-
Kis Joe
senior tag
-
-
Kis Joe
senior tag
válasz cellpeti #4332 üzenetére
Akkor a scenner meg van már
Kérdés milyen fej van benne. Van amelyik lehet....Jamba: Próbálkozik még a gyerek, de nem nagyon megy már neki. Szerintem még mindig nem jött rá hogy hoszabb távon nem jár jól. Azért majd egyszer behúzom még a csőbe Olyan jól fog esni!
-
Kis Joe
senior tag
-
Bobrooney
senior tag
válasz Speeedfire #4333 üzenetére
[link] Bocs 230 ft
-
boogie84
veterán
Ért valaki profin a gmailhez?
Azt istenért sem akar rendesen működi.
-
Speeedfire
félisten
válasz boogie84 #4340 üzenetére
A chrome-nál meg kellett adnod egy közös master jelszót. Összetett jelszó a neve. A chrome alatt a személyes dolgoknál lehet ezt megadni. Azon belül is a speciális fülnél.
[ Szerkesztve ]
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
boogie84
veterán
válasz Speeedfire #4344 üzenetére
Telefonon már sikerült beüzemelnem segítettek az iPhone topicban, viszont nem értem h miért kell az a közös jelszó.
Az az érdekes h alapból így volt beállítva és nem működött:
Aztán dobta fel a közös jelszavas marhaságot.
Az a fura h a WIN7 gadget sem aktív.
Mintha nem tudna csatlakozni.
[ Szerkesztve ]
-
Kis Joe
senior tag
Dell 922, 942, 962 3db bontatlan patron ingyé vihető
-
Kis Joe
senior tag
[link]
Ennyi, nem kell szarozniKis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
Speeedfire
félisten
-
Kis Joe
senior tag
Valakit érdekel játék kupon?
Dark Void, Street Fighter IV vagy Resident Evil 5 tölthető le teljes verzióban veleKis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
boogie84
veterán
válasz Speeedfire #4348 üzenetére
Megjavult minden. El sem hiszem. Működik a gmail checker a win7ben. Valami ideiglenes dolog lehetett, legalábbis azt hiszem. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest