Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • johnny82

    őstag

    válasz Qru #9578 üzenetére

    Na most értem haza, megvettem. Nagyon szép állapotúak, a perem nincs leverve, nem rozsdás, jónak tűnik nagyon, persze nem vagyok gumis. Megbeszéltem a sráccal, hogy, holnap elviszem megnézetni és ha gond van, visszaveszi. Mondjuk az volt az első kérdése, hogy tutira azt kapná-e vissza, amit eladott, így ez is arra enged következtetni, hogy tudomása szerint is jó a felni.

    Szóval holnap gumishoz megyek. Vennem kell 4 új gumit is. Bele kéne alkudnom az árba, hogy ha náluk rendelem, akkor a felnire nézzenek rá, hogy milyen, aztán úgyis centír kell. :B

    Nézegettem téli gumikat, 195/65 R15 méretben, meg persze már egy ideje olvasom a fórumot is. Mindenképp jó gumit akarok venni, nem olcsót. Bestbuy kéne. Nálunk ugyebár inkább az esős tél a jellemzőbb, így az lenne a legfontosabb, hogy esőben jó legyen. Nokian WR D4 az, amiről jót olvastam és jó az ára is (15,5K/db). Goodyear UG9 is bejön, korábbi kocsimon UG8 volt, azzal meg voltam elégedve (17K/db). Conti TS850 minden tesztben jól szerepel, de mivel nem új már, így nem tudom milyen DOT számmal kapnám. Ez már 18K/db, Nokianhoz +10K összesen.

    mod: jöhet persze más ötlet is.

    Innen vásárolnék.

    Szerintetek? Köszi!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák