-
PROHARDVER!
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
válasz forceberg #60338 üzenetére
Genya
Szeretem a szerpentineket, ha tehetem Tarján vagy Dobogókőn át megyek, és nem szeretem feleslegesen hővé és fékporrá alakítani a mozgási energiát.
Mellékesen ha megnézitek az Adac hány pontot adott a kikerülési manőverre az 1.2Pt C4 Pikacsura, kiderül hogy jobban teljesít ebben mint a tiétek(bár a kisdízellel lehet hogy forcebergé is jól végez). Nem kanyarvadász, nem szereti annyira a játékot mint a Megane tette (aminek nem aznirra indult el, hanem a feneke kezdett el kifelé pattogni), de abszolútban is korrekten lehet vele menni.
Amúgy mindegy mivel megyek, sportautótól anyám Agilájáig, mindig 90%on megyek. Ez autótól és úttól függ épp mennyi, ahol Agilával csúszok, ott annak a sebességnek a kétszeresével hidrós C5-el még csak kezdek kapaszkodni a kormányba.Navi tippelt idejénél mindig hamarabb érek oda, de a fogyi is fontos, gyorsan nem megyek, csak a lassításokat nem viszem túlzásba.
Ha gyorsítok, az gyorsítás, ha fékezek, az fékezés, agyvérzést kapok a pedálogat mindig csak cirógató emberektől (400 méter alatt semmérik el a 90et, minden 5°nál nagyobb kanyarnál előtt 100 méterrel már 70re mell lassítani, a kanyarban meg még egy kicsit).
Főleg Alpokban és Tátrában (forgalom hijján itthoni hegyeknél is, mert hobbi/szabadidő hegyekbe vezet minket) magyar ismik azt mondják egy állat vagyok, a csajok hamarabb sikítanak mint a gumik, hogy lassítsak.
A valóságban meg csak úgy megyek mint a helyiek, megfelelő mennyiségű biztonsági tartalékkal.Szerintem a magyarok vannak beoltva többek között a kanyargás, normális kanyarodás, előrelátás, előregondolkodás ellen, nem megyek én gyorsan (hisz az osztrák 110es tábla alatt 100al már kezdi tolni az orrát/farát ).
Egy nyamvadt zöld lámpán fele annyian jutunknát itthon mint a hanyatló nyugaton.
Meg jobban belegondolva a valóban ideális kanyarodási ívek/technika, intenzív és vészfékezés, normális műszaki állapotban tartás sem az erősségünk, még a tréningeken is elég vegyes szokott lenni a társaság.[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Gumi és felni topik
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Battlefield 2042
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest