- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- OLED TV topic
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
válasz SzlobiG #7751 üzenetére
Hát eléggé gáz biztos a konzolok körében jó lesz,mert a részletességet szét tudják mosni vele a környezetből meg eltudnak venni ezzel még jobban kitudják húzni egy darabig a következő generációt.(Szerintem).
Nem gondoltam volna,hogy ilyen szinten szét mossa amúgy köszi lemaradtam mikor írtadÚj,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
Ombi5
őstag
Mivel erdemes tuningolni a kartyat,ami le is teszteli? Msi Afterburner?
-
tupacamaru
veterán
válasz #35434496 #7757 üzenetére
Gondolom a többit mind meghallgattad mellette és ezért írod ezt.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
SzlobiG
félisten
válasz tupacamaru #7758 üzenetére
Biztosan.
-
ÁdiBá
veterán
-
syl5
őstag
Nem mondom, hogy nincsenek részrehajló, ún. szponzorált tesztek, amik elferdítik a valóságot (jelen esetben a DC2 javára), de ez bennem is felmerült. Azért ennyit csak nem tévednek a srácok.
36 (DC2) meg közel 50 dBA (TF4) között azért van különbség. -
tupacamaru
veterán
Előljáróban annyit hogy nekem nincs ilyen VGA-m, de ha vennék akkor csak ref-hűtőset vennék. Nekem azért kéne a ref-hűtős mert kitolja a meleget a házból, ezekhez a hiper-szuper hűtőkhöz pedig 2-3 ventivel több kell a házba hogy rendesen átszellőzzön és ne fűtse fel az egész házat belülről. Annyi biztos hogy a DCII-es hűtők a csendes járásra vannak beállítva szerintem. Legalábbis én úgy vettem észre a 580 DCII-nél.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
subaruwrc
félisten
-
Erdei88
veterán
válasz tupacamaru #7762 üzenetére
Nálam a HAF-X-ben egy plusz venti se kellett. Egy Antec P183-ban pedig egy DCII-es 580 is csak pár fokkal melegebb mint nálam volt.
Személy szerint az életben nem vennék ref kártyát. Volt pár és elég is volt. Lehet nem fűti be annyira a házat, de cserébe jóval hangosabb -
SzlobiG
félisten
+1refre nagyon halk még tuningolva is.
-
törölt tag
Ref karim nem volt a 680-as szériából. Eddig ezeket próbálgattam: GTX680-DC2T-2GD5, GV-N680OC-2GD , N680GTX Lightning. 580-as szériából volt GV-N580UD-15I, ZOTAC GeForce GTX 580 [ZT-50101-10P]. De írtam, hogy SZERINTEM!!! (magánvéleményem)
[ Szerkesztve ]
-
H.Ezredes
őstag
Na meg persze tedd hozzá amíg egy REF 80C vagy akár több addig egy "hiper-szuper" hűtős 60C-ra se melegszik föl
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
-
Winne
nagyúr
válasz H.Ezredes #7771 üzenetére
Én értem, hogy mire értetted, de akkor újra felteszem a kérdést, szerinted, ha ez a hőfok sok lenne neki, akkor legyártanák így? Teljesítménycsökkenésed lesz tőle?
Félre ne érts, no offense, csak ez a hőfok túl van teljesen lihegve.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
H.Ezredes
őstag
"Nekem azért kéne a ref-hűtős mert kitolja a meleget a házból, ezekhez a hiper-szuper hűtőkhöz pedig 2-3 ventivel több kell a házba hogy rendesen átszellőzzön és ne fűtse fel az egész házat belülről. "
Erre írtam Nem pedig arra,hogy nem bírná.
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
kasa85
őstag
Részben igazad van amit írsz,de aki tuningolni szeretne annak nem a ref a bejövős hanem a három ventis csodák.
Ott a ref kártyák márt vért izzadnak,vagy fagyogatnak visít a venti meg sorolhatnám.
El nem tudnám képzelni a dög melegben a ref kártyával a Mag 1300MHZ et,és memóriát 6000MHZen ott a ref kártyának nagyon csúnya venti bőgetésen kéne mennie,és hosszan tartva hallás károsodás lenne a vége.
Szó ami szó ref kártyát CF/SLI-re használnék egy kártyára meg valamilyen 3 ventis csoda masinát mint pl az én Giga OC amivel tökéletesen lehet tuningolni akár meleg időben is ami megtartja hűvösségét ezekben az időkben is tovább tartva szavatosságát,és tuningólhatóságát.
Aki meg azt mondja bent ragad a levegő egy plusz venti jó helyre megoldja a hibát,és mindjárt szelősebb,és jó hűtésű lesz a ház.
Akinek van ilyen kártyákra pénze biztos nem Codegen házakba rakja,ha igen megérdemli ha elolvad még az alaplap is.
Elméletileg 100C fokig jó a kártyák teher bírása,de ne feledjük el vannak olyan pontok ahol egy plusz 10fokkal melegebb is lehet akár a kártya ami tartós használat után elképzelhető a folyamatos két év járatás alatt lévő elhullása tönkre menetele az adott kártyának.
Én azt mondom a normális eset a maximum 85/90C fok a felett már káros lehet egyes kondenzátorokra,vram,vagy egyébb össze tevőkre amikből a kártya áll.
Minél melegebb a kártya,és minél hűvösebb a szoba annál nagyobb az esélye annak,hogy a GPU alatti golyócskák megrepedjenek az extrém hő ingadozásnak ami miatt rengeteg kártyát kellet rebaloztatni újra golyózni.
Vétek olcsóbb,és hűvösebb kártyákat ki hagyni,ha meg lehet kapni olcsóbban mint egyes ref kártyákat én pl 10e ft al olcsóbban vettem a Gigabyte OC kártyámat mint a legagyibb ref kártyát annó,és örül a szám mert kenterbe veri ugyan azon a hőfokon ami nem lépi át a 60C fokos határt az erősebbik kártyát,és így hosszabb távon is merem használni bármilyen hallás károsodás elkerülése végett.
Mint régebben is írtam meg van mind két kártyának a megfelelő helye a piacon.
CF/SLI be kevésbé a tuning dukál ott a két kártya kihasználtsága számít,és oda a két ref kártya szépen elvannak egymás mellett nincs az,hogy egymás seggéből cuppantaná ki a meleget,vagy 3slott elfoglalása miatt egy szalámi sem férne be a két kártya közé ami a mester kártyának nagy probléma a friss levegő utánpótlása miatt ezért akár a három ventis szörnyek akár 100C fokot is elérhetnek,mert a másik hátlapjáról szívja az üzemi hőmérsékletű levegőt nem megfelelő légmenyiséggel amire tervezve van ez szól a ref kártyák mellett.Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
Locutus
veterán
válasz H.Ezredes #7771 üzenetére
Soha nem volt még 80-85 fok az ftw... 77-79 a maximum, több órás BF3 után. Ja, és eközben még nem hallod a hangját.
Ráadásul a többi cuccodnak sem a házban, mivel nem fűt be másoknak. Cseszheted a VGA hűvösségét, ha cserébe a winyókat meg mindent felfűt odabent, és a házhűtést tekerheted feljebb...Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
kasa85
őstag
válasz Locutus #7775 üzenetére
A kártyájánál,és az enyémnél mert egy és ugyan az f@szán van megoldva a meleg levegő elszállítása.
A kártya tetején tereli ki a meleget mint a ref esetében házon kívül.
Ha a ház oldalára fel rakok egy ventit amit kifele szív pont a kártya felé tádám a meleg levegő 90% a kimegy a házból.
Egy ventilátor +-ban csodákra képes.Skacok van egy kis gondom az új béta driverral.
Játék közben vagy Heaven DX11 Benchmark 3.0-alatt képernyő illesztő program leállásával kidob a gép-
Lehet az új szoftver limitálja az 1300MHZ-et,mert ilyet még nem csinált.
Valamilyen DX dll hibát is ad mellé ami vicces még ilyenem nem volt.
Windows 7 x64-et használok.
Feltenném a F12 bioszt azt meg nem tudom miért nem engedi mikor az elsőre felment az F4es .
Gigabyte GTX670 OC 2GB.Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
kasa85
őstag
Javítok nem F4 es hanem F12es van fent.
H.Ezredes
Légy szíves,ha régi bioszod van mentsd el,és küld már át privátban előre is kösz[ Szerkesztve ]
Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
kasa85
őstag
A kártyám esetében kifele mert pont a ház oldala felé tereli ki a lamellák a meleget mint a ref esetében házon kívülre.
Szembe fordítva bent rekedne a meleg hiába kap a ventilátor friss levegőt,ha közben a meleg kiáramlását akadályoznám.
Néz szét yutyubon ott mutatják merre megy a meleg levegő ezért is kifele rakom ezzel az alaplapot sem melegítem fel hanem ki szívom.
Nekem Haf 932 házam van a ház aljára van 2db venti ami befele szív egyenesen rá a 3db ventire,és a ház elején is egy ami befelé a vinyók fele szív,így tökéletesen megvan oldva a friss utánpótlás.
Lentebb az oldal lapon meg befele van fordítva egy 8cm es venti az megoldja még inkább az utánpótlást.[ Szerkesztve ]
Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
WARZ
tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik lenne a jobb választás és miért?
Asus GTX680 DirectCU II TOP 2GB GDDR5MSI N680GTX Lightning 2GB GDDR5
-
-
WARZ
tag
Eddig 1-1
Én sem tudok dönteni, mondjuk még ráérek csak szeretném belőni, hogy még is mi van mi lesz -
Rexcor
őstag
Vegyél MSI-t, rajtam kívül úgyis mindenki arra fog szavazni.
Én nem szeretem az MSI-t, ASUS-ba mésg sose csalódtam pedig van pár ASUS-os cuccom.
Lehet, hogy az MSI jobb választás ha 3d markokat akarsz futtatgatni egész nap mint itt pár ember csinálja és 1400Mhz-t akarsz kihozni a kártyából pár plussz pontért,fps-ért. -
WARZ
tag
válasz ricshard444 #7782 üzenetére
Asus GTX680 DirectCU II TOP 2GB GDDR5 --->147 000FT
MSI N680GTX Lightning 2GB GDDR5 ---> 139990FT
Elvileg mind2höz jár egy ajándék game
-
kasa85
őstag
Sziasztok.
Akinek ilyen karija van,és alap biosza van még meg legyen szíves lementeni ezzel a programmal(VGA Tools -- @BIOS),és feltölteni,mert nagyon sokat segítene mivel F12 frissítette az én kártyámat.
Nagyon szépen meg köszönném a segítséget.Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
krx21
nagyúr
Ha már a melegedésről van szó! Nagy nehezen beszereztem egy Accelero Twin Turbo 690 hűtőt a GTX690-re...
Bizony leszedtem a gyári szép hűtőt! Nem sokára írok róla....
Addig is röviden: halkabb, hűvösebb... -
Winne
nagyúr
Most mennyiért lehetne eladni egy kb. fél éves Gigabyte ref 680-at?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- Mobil flották
- BestBuy topik
- LEGO klub
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- PlayStation 5