- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fazerzje
csendes tag
No és ez a Gainward féle Phantom ? Erről mit kell tudni.. ? Bazi nagy porfogó dög kinézete van ennek is ..
-
fazerzje
csendes tag
Hogy hogy lecserélted az INTEL SSD-t ? Gondolkoztam rajta, hogy olyat veszek .. vagy azóta jött ki újabb tőlük ?
-
Tirexi
addikt
válasz fazerzje #8955 üzenetére
Nem tudom, hogy jött-e új verziójuk, csak azt tudom, hogy a Vertex 4 szétalázza.
Sőt nagyon szemezgetek az új OCZ Vector-al is.[ Szerkesztve ]
-
fazerzje
csendes tag
Wow..! Jól néz ki, és úgy látom 256 GB-osban is elérhető .. Kettőt eltudok képzelni a gépemben
-
H.Ezredes
őstag
válasz fazerzje #8939 üzenetére
Én egy Asus 680 DC2T-ot raknék be. Alapból 1200 Mhz és simán tudod használni azt is 1250 MHz +-al 24/7-el mindenféle feszelés és egyéb dolog nélkül. Ha számít ,hogyan mutat a házba akkor DC2T én azt mondom. Nekem is giga karim van és hű de jó meg minden de az asus jobban mutatna és egy kicsit zavar,hogy giga van bent. Ha számít egy picit is neked DC2T-ot vegyél nem fogsz panaszkodni
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
fazerzje
csendes tag
Ez azért eléggé megnyugtatóan hangzott
-
fazerzje
csendes tag
Én oprendszer mellett néhány játékhoz is használnám (Pl.: ARMA2)
-
warcat
veterán
Iponon most megint valamiért 92,8k a GV-N670OC-2GD /wf3as Giga 670/, nem rossz ára ha valaki most venne.
EA: It's in the crate!
-
kasa85
őstag
válasz ScomComputer #8915 üzenetére
Képernyő illesztő program helyre állt feldob buborék üzenetben akkor a VGA a ludas.
Ilyenkor a játékot is ledobja a tálcára,és teljesen kilép.
Amennyiben nem ez a gond megnyugodhatsz driveres a gond,vagy egy patch kel a játékhoz.
Nekem a BFBC 2 csinált ilyen HD6950CF el elsötétült inkább egy szürke paca lett az egész képernyő,és utána egy pár másodperc múlva újra kaptam képet.
A jelenlegi gyorsulás mellett olvastam BF3 sok panaszt rengeteg embernek bugos lett,és nekem is volt egy kisebb asztalra ledobásom a pb érdemes frissíteni leszeded automatikusan,és kijelölöd a játékot amihez kell a frissebb pb punbusters .
Ez megoldja a asztalra ledobásos képernyős dolgot több esetben.
Amennyiben nem oldódna meg kettő hivatalos driverral tegyél fel a kártyádhoz egyet abban nincs drasztikus sebesség buhera,és nézd meg azzal valamelyik biztos nyerő lesz,de ami fontos a punkbuster frissítsd,mert van a játékhoz már egy frissebb verzió,és amikor volt a képernyő elsötétül ledobott a tálcára azóta megszűnt.Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
kasa85
őstag
Általában mikor a készletek kifogyóban vannak megdobják a kártyák árát.
Amennyiben van raktáron elegendő leviszik ezzel elkerülve,hogy ne fogyjon el a termék teljesen ismerem őket mint a rossz pénzt az egész gép tőlük van meg volt egy jó pár esetem velük.[ Szerkesztve ]
Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
ScomComputer
veterán
Valaki lenne olyan rendes és leírná nekem hogy mik a 16:10-es monitor felbontásai,a 16:10arány megtartásával,vagy adna egy linket erröl ahol van ínfó:
Ilyesmire gondoltam mint a képen van....
Köszönöm szépen,előre is... -
ricshard444
veterán
-
N_A_S
veterán
-
Erdei88
veterán
3DMark Cloud Gate Trailer
Ideje gyűjteni -
kockaharcos
senior tag
-
Marcsel
tag
-
Erdei88
veterán
válasz kockaharcos #8977 üzenetére
Ami eddig fent volt 310.70 akkor ezek szerint nem WHQL volt?
-
Erdei88
veterán
válasz kockaharcos #8980 üzenetére
Most már ezt is tudom
-
Marcsel
tag
köszönöm hogy válaszoltatok helyettem is
[ Szerkesztve ]
Csak a végén lesz vége
-
SzlobiG
félisten
válasz kockaharcos #8980 üzenetére
Bizony most már WHQL. Nem mintha gond lenne a bétával gondolom ezt tudta guru3d-is azért mondták annak.
-
Winne
nagyúr
Ezt most szedem én is, gondoltam előtte benézek ide, hogy tuti-e a buli. Nem rossz, hogy rendszerüzenet jön, hogy elérhető, ez ATi-nál nem volt nálam még sosem.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
TTomax
félisten
válasz KAMELOT #8989 üzenetére
Nekem a beta van fenn,nem is ajánlja fel a whql-re való frissitést,szóval egy és ugyanaz a driver...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Erdei88
veterán
Én frissítettem a biztonság kedvéért
-
Tirexi
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parfüm topik
- Ukrajnai háború
- Interactive Brokers társalgó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest