- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
bin? Azt meg hogy? Sok biost cserélgettem de ezt írtam be minden esetben nvflash -6 -y biosneve.rom Minden esetben rom kell legyen én ugy tudom.
Bemásolod a bios az nvflash mappába
majd futtatod az cmd-t
belépkedsz az nvflash mappába majd (cd-cd-cd capcarapp gondolom ezt vágod )
nvflash -6 -y biosneve.rom és enter
célszerü mindnek egyszerü neved adni, mert könnyebb beírni.bsh: Van valami gond?
[ Szerkesztve ]
-
Zorel
senior tag
válasz #35434496 #19751 üzenetére
Úgy, hogy ahogy fentebb olvastam GPU-Z-vel mentette le a bios-t, amit szerkesztett és a GPU-z bin kiterjesztést használ, amit elvileg már az újabb verziójú nvflash-ek is megesznek. Ettől függetlenül átnevezheti a bin-t rom-ra. VGA bios-oknál a rom kiterjesztés az elterjedtebb.
-
MaxxDamage
félisten
válasz #35434496 #19751 üzenetére
sajnos sehogy sem jó... ami meg bootolja a DOS -t , full letörli a PenDrive tartalmát (sajnos csak 16GB -os van) aminek a tartalma nem egyszerű...
am. .rom -ként menti le igen ! (GPU-Z)Lehet hagyom az egészet a francba
L
[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
törölt tag
válasz MaxxDamage #19755 üzenetére
Nem kell pendrive. Menni fog ugy ahogy leírtam. Nem szabad megfutamodni mert elsőre nem megy.
-
Zorel
senior tag
válasz MaxxDamage #19755 üzenetére
Igazából nem értem miért szeretnél DOS-ba bootolni, mikor egyszerűen megy az egész cmd-ből Win alól is.
-
MaxxDamage
félisten
válasz #35434496 #19756 üzenetére
players111 , Zorel : nekem sajnos nem akar menni....
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Reggie0
félisten
válasz Tökmindegy #19710 üzenetére
Ha csiszolnak akkor siman, attol fugg mit es mivel csiszolnak. Peldaul a por tartalmazhat fem szemcseket is.
(#19706) kasa85: Ha sokat fogtok porolni, akkor szerintem vegyel egy 1000 forintos autoba valo pollenszurot es vagdossal ki belole kisebb darabokat a beszivo nyilasok ele.
[ Szerkesztve ]
-
Tökmindegy
senior tag
válasz Reggie0 #19759 üzenetére
Lakásfelújítás! Az nem egyenlő egy esztergályos műhellyel ahol a tanulók reszelik a vasat de az mmeg nem egy messzire szálló anyag
Menj el egy olyan üzembe ahol nagy a por ,akár fémmel dolgozóba is,nézz bele egy ottani PC be (én már nem egyet láttam) na akkor elbizonytalanodnál,hogy egyáltalán hogy képes ez működni.Ezek a gépek 0-24 be mennek akár 5-10 éven át és a kutya nem porszívózza őket.
Pl eddig a csúcs amit láttam az olyan 3 centis vastag tömött por mindenen a gép belében. De mindenen.[ Szerkesztve ]
Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
vranyek
aktív tag
válasz Tökmindegy #19766 üzenetére
hát..hogy esetleg nincs lehetőség semmilyen bontásra, mint pl laptopoknál
OnePlus 7 Pro; Toyota Prius III.
-
Tökmindegy
senior tag
válasz vranyek #19767 üzenetére
Amit ember összerakott azt szét is lehet szedni apám szerint És neki általában igaza van
Az más kérdés,hogy ha nem értesz hozzá akkor jobb neki sem állni.[ Szerkesztve ]
Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
MaxxDamage
félisten
válasz Tökmindegy #19768 üzenetére
+ 1
L
-
vranyek
aktív tag
válasz Tökmindegy #19768 üzenetére
A hozzáértés nem para, megvan, csak a dolog "gazdasági" részét nem vágtam
OnePlus 7 Pro; Toyota Prius III.
-
MasterHUn
senior tag
válasz Howkeddlee #19705 üzenetére
most töltöm le a 3dmark-ot. (illetve a 3dmarkot hogy lövöm be hogy a végén pontozzon is?
am valleybe h tudom belőni azt hogy full HD ba menjen de extreme legyen a teszt?
[ Szerkesztve ]
Nem egy erős gép..., fél Paks kell mikor bekapcsol :D / Minden SIKERES ÜZLET UTÁN JÁR A PIROSPONT!! //
-
kasa85
őstag
válasz Reggie0 #19759 üzenetére
Lehet az lesz bár be burkolni egy Haf 932 házat nem lesz könnyű feladat
(#19761) freestyée
Azt a kurv@ eget bekapta,és bedarálta a ventilátor a szobamacskát vagy mi az oda mehetek taligával homokot hordani majd falazáshoz
Akár a keresztapám gépe lenne.
Ilyen piszkos sosem lesz a gépem nokedlit lehet majd enni belőle olyan tisztán tartom.[ Szerkesztve ]
Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
kasa85
őstag
Ha lehetek pofátlan ezt meg tudod nekem csinálni a másik oldalt elküldtem az eredeti bioszomat amit lehet módosítani.
Majd rá ér úgy is csak holnap este jövök haza mindjárt megyek vidékre születésnapozniÚj,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
MasterHUn
senior tag
válasz Howkeddlee #19705 üzenetére
Nem egy erős gép..., fél Paks kell mikor bekapcsol :D / Minden SIKERES ÜZLET UTÁN JÁR A PIROSPONT!! //
-
MasterHUn
senior tag
válasz kristof123 #19782 üzenetére
nem de a 3dmark advanced nem indul el mert egyből összeomlik ez lefutott XD
-
Pug
veterán
válasz kasa85 #19779 üzenetére
Örömmel megcsinálom, csak estig nem leszek otthon (kb 11-ig), most munkahelyről pötyögök, itt viszont az adott tartalmak kliensre való letöltése miatt herélést kapnék.
Szóval, ha estig ráér, akkor persze, hogy megcsinálom.
(#19780) MasterHUn:
Nem rossz, majdnem hozza a tuningolt 670-esnek az eredményeit.
[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
félisten
válasz pcguru23 #19787 üzenetére
Énis így tudom !
L
-
pyxystyx
tag
válasz MasterHUn #19786 üzenetére
Nem volt bennem semmi rossz szándék, sem versengési kedv, csak azért szúrtam be a képet, mert keveslem a saját pontszámomat az 580 után.
(Valamikor régebben próbáltam már: I7-920, HT: off, alap órajelen és 3,8- ra húzva is, kb. 2-3 tized eltérés volt.)Te újra húztad a win-t a VGA csere után?
Mert nálam ez a win. már a 3. kártyát kapja, lehet érdemes lenne már újra rakni. Hátha az is hoz valamit a konyhára.[ Szerkesztve ]
-
MasterHUn
senior tag
válasz pyxystyx #19790 üzenetére
nem VGA csere volt hanem VGA vétel
de nekem elég ha egy beállított értéken tudok jáccani nem kell nekem h egy teszt progi visszadobálja de pl bf4 bétába high beállítások mellet gyönyörűen fut
[ Szerkesztve ]
-
AS
félisten
GF 760 bol milyen márkát ajánlatok?
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Puculo
aktív tag
Sziasztok. Segítség kellene, mert elakadtam. Van egy Gigabyte GTX 760 videokártyám, és nem tudom használni teljes sávszélességben ugyanis a bios postscreen-nél kifagy amint átrakom a x16 PCI-E csatlakozóba. ( Konfig: Asus M3N-Ht Deluxe alaplap, Phenom II X4 965 CPU, 4GB Geil ultra RAM, XFX 550 tápegység, 1Tb Seagate Hdd. ) Az ASUS az 1 videókártyás rendszernél a kék színű slotok-ba javasolja a kártyát ha teljes sebességgel akarjuk használni. Összesen 3db x16 PCI-E slot van a lapon, de a középső fekete csak x8-ban tudja kezelni, és csak ebben indul el. Ha valakinek van ötlete nagyon örülnék, mert kezdek kifogyni.
[ Szerkesztve ]
" Aki nem áll ki valamiért, elveszik a semmiért "
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest