Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Na úgy néz ki "megoldódott" a MSI GTX 680 Lightning problémám vagyis végre sikerült dűlőre jutni ipon -al.
    Utolsó 3. darab mondjuk több mint egy hónapig volt náluk. Utolsó 2 hétben már írtam nekik 2 emailt amire nem válaszoltak semmit írtam garancia fórumukra (ipon.hu) is érdeklődő hsz.t azt csak simán kitörölték (lol)
    Na mind1 legalább volt időm kijátszani a Xboxos játékaim rendesen az elmúlt 3 hónapban :)) Megvan a varázsa konzolnak is meg jó ágyból dead space ezni vagy forzázni de pl BF3 katasztrófa volt alig várom már, hogy PC n tudjak vele játszani újra.

    Tudom sokan itt nagy megelégedéssel használják a Lightning ot szóval nem akarom leírni őket de nálam 3 darab járt és egyik sem volt jó (getdeviceremoved illetve a képernyőillesztő nem válaszolt majd helyreállt hibák) nem akartam elhinni de másik gépben / konfigban is csinálta illetve ipon is letesztelte és náluk is előjött amit elismertek 2x cseréltek is, 3x nem tudom minek álltak neki problémázni rajta (ugye ez volt az amikor unigine heaven 4.0 alatt hibázott amire azt mondták, hogy nem releváns tesztprogram illetve nem szeretik) mind1 ők tudják, de ti őszintén megvennétek egy olyan kártyát mondjuk használtan amin nem fut le pl. az említett tesztprogram mert képernyőillesztő hibával eldobja? Gondolom nem :))
    Egyébként 2012 08 havi illetve környéki gyártás volt mind a 3 darab arra is gondoltam hogy ezekbe egy rosszabb szériás chip került ami mondjuk többet kérne mint 1.175V. extrém helyzetekben.
    De a MSI GeForce GTX 680 Lightning-L akkor is [gyanús] nekem nem hiszem, hogy puszta véletlen lenne: "Az eredeti modell még 1110 MHz-es alap- és 1176 MHz-es GPU Boost órajelet alkalmazott, ezzel szemben a Lightning-L esetében már csak 1019 MHz-es alap- és 1084 MHz-es GPU Boost órajel áll rendelkezésre, azaz az újdonság valamivel lassabb lesz, mint elődje"

    Mindenesetre nem célom fikázni sem az ipont (eddig sosem volt velük gondom pedig nem kevés dolgot vettem mar náluk az elmúlt 6 évben amiből bizony behalt mar több is de mindig korrektek voltak ezert nem is értettem a mostanit) sem a Lightningot hiszen egy nagyon jól felépített kártya ami több rekordot is döntött és itt is sokan használják teljes megelégedéssel.

Új hozzászólás Aktív témák