-
PROHARDVER!
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
veterán
válasz #81556480 #88601 üzenetére
Undead Nightmare Pack néven van fent. Most nem akciós, vagyis a 2500-as ár, az eredeti ára.
Plata: ha jól tudom akkor Xbox-on van ő is. És amúgy van már belőle egy kvázi Remaster kiadás, hiszen One X/Series X-en 4K-s, Series S-en meg 1440p-s a játék (X360-on/One S-en 720p).
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz homerhamm #88613 üzenetére
Mondjuk a Peppa is lehet kicsit túl van értékelve. Egyébként számomra döbbenetes, hogy egy ilyen minőségben felújított trilógiát ki mertek/volt pofájuk kiadni. Bár az RDR2t jobban sajnálom.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
szTotyy
őstag
válasz CactuS #88614 üzenetére
Ráolvadt egy hóember a fejedre?? Remélem!
A trilógiában nekem egyedül az eső volt botrányos (már amennyit láttam belőle rövid videók formájában).
Amúgy a játék pont olyan lett, ahogy az emlékeinkben szerepel, nem jobb, nem rosszabb.
Mindenki volt már úgy régi játékoknál, hogy mikor több év után újra elindította, az első mondat ez volt: "Húúú basszus, sokkal szebbre emlékeztem". Kivétel nélkül.
Na ez a trilógia pont ezt a mondatot és érzést hagyta el. Ez tényleg úgy néz ki, mint az emlékeinkben. És ez nem feltétlenül baj. -
Locutus
veterán
Én (meg Gandalf) ott voltam a Battlefield összes kiadásánál pl, és minden egyes résznél meg lett igértetve, hogy senki sem előrendel, mert akkor megint összecsapott játékot adnak ki. Tippelj hányszor jött ez be? Úgy van, sosem.
És bár nem rendeltem elő az 1-et, V-öt se már, végül csak megvettem őket, és aztán évekig játszottam. igy lesz a 2042-vel is
GTA-ra viszont sosem volt jellemző a félkész kiadási állapot. Ezzel a remasterrel baszták el először, hogy kiadták a kezükből.Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Plata
félisten
válasz Locutus #88617 üzenetére
Bocsi,de ki az a Gandalf?
Ha csak nem a pipa függő szakállas fószerre gondolsz a Gyűrűk urából?
Az utolsó Bf ami pc-re meg lett véve a Bf3,az még jó vót.Többet nem vettem meg,de konzolon van pár,de én a konzollal nem játszom.
Jah még a star wars-os battlefront is megvan,mert ingyen járt valamiért.
Szerintem a GTA 4 a mai napig félkész.
Nekem kb 25%-ig kész,addig tudtam kb elmenni benne.Pedig minden dlc meg egyéb megvan,csak épp féltettem a hajam épségét és addig bírtam cérnával.
Ha lesz újra olyan BF amiben ruszkikat meg arabokat belezhetek majd befizetek rá.
Imádtam Gulf of Oman-t.
Tényleg Battlefield P4F is volt,ott is Oman volt a kedvencem.
Nekem a 2042 alapból nem kell,túl modern.
Jobban szeretem azt ami nem olyan modern.
Call of Duty Modern Warfare volt az egyik legnagyobb kedvencem,ott megint lehetett aprítani a ruszkikat.Egyébként nincs bajom a 2042-vel,csak Homerhamm gif-jére válaszoltam én is gif-el.Csak ezt találtam.
Ugyanonnan linkeltem azt hiszem ahonnan ő.[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
válasz CactuS #88621 üzenetére
Hát ja nem ártana, bár az asszony nem díjazná, kettőt "fenttartani" meg a francnak van kedve /pénze
Asszonnyal sincs baj, de azért néha van egy két mocsad..... cuki akit nagyon meg lehetne
Crypto? majd írj DC-n mizujs.[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Wiz Khalifa
veterán
Amúgy ahogy én is írtam régebben szerintem a trilógia nem rossz. Oké az eső nem jó de orvosolható 2 perc alatt. Az a baj hogy sokan új játékot vártak. Miközben ez a játék 1:1-ben a régi csak nagyobb felbontású textúrával, másik engine-el ami miatt a tűz (pl kocsi robbanás után) kicsit másabb stb… de ugyan az a játék. És sokan szerintem ezért csalódtak. Nekem tetszik. Pl Vice City-be is az a naplemente, felkelte de ugyan úgy SA-ban is szerintem szép. És igen, a grafika ezerszer régebbi mint a GTA V mert ez nem egy teljesen új játék hanem csak egy remaster. Amit sokan elfelejtenek szerintem vagy nem akarják elfogadni.
Amúgy SA-ba tűnt fel, a többibe nem néztem még hogy a felhők mennek az égen. Nem tudom az eredetibe is ilyen volt-e majd meglesem mert felpiszkálta a fantáziám.Smoke some weed nigga!
-
törölt tag
válasz Wiz Khalifa #88624 üzenetére
Mondjuk szerintem ez a felújított san andrea most szebb, mint a 2013-as GTA V
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz #81556480 #88625 üzenetére
Annyit nem játszottam még vele, GTA III-al kezdtem el először de most a Cheetah-s versenyen mindig felrobbanok a maffia tagok miatt így pihenőre tettem és jön az SA.
Amúgy szerintem nehezebbek lettek a küldik mert az eredeti GTA III-ba nem szívtam ennyit némelyik küldinél.
Smoke some weed nigga!
-
törölt tag
válasz Wiz Khalifa #88626 üzenetére
Az a felrobbanás már az eredetiben is benne volt sajnos. baromira idegesítő. Annyit tudsz csinálni, hogy új játékot kezdesz és rögtön az elején meg kell csinálni amíg a bandatagokkal nem leszel összetűzésben. Így lehet meg az achievement.
-
homerhamm
addikt
Az utcakép tényleg nem rossz, de a karakterek furák. Lehet ezek után kap egy esélyt majd a játék.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
törölt tag
válasz Wiz Khalifa #88628 üzenetére
A C H I E V E M E N T
Ami PC-n accomplismenth, PS-en trophy. Az award az meg a GTA V-ben olyan kitüntetés amit egyszer megkapsz, a játék menüjében az award fül alatt megnézheted és általában pénz jár vele. Mondjuk a Criminal mastermind vagy az Elite Challange a heisteknél is egy award. Maga a kitüntetés egyszer kapható meg, de a pénz minden alkalommal amikor sikerül teljesíteni.
tanulja már meg a topic mi a különbség
Akkor jár acsi (ha a turismos-ról beszélünk ami portlanden van), ha 180 sec alatt megvan.
-
Plata
félisten
válasz Wiz Khalifa #88631 üzenetére
Nekem öcsi oszt kész,aki érti érti aki nem az nem.
-
SkyLine3000
addikt
A sok károgónak üzenem én is, hogy sztem sincs különösebb gond a trilógiával. Én spec még nem találkoztam hibával egyikben sem. Igaz, a 3-ból és a VC-ből még nem csináltam meg sokat, mivel nemrég a SA-t kezdtem el újra csinálni, így most azt tolom. Grafikailag bármelyik szebb, mint az eredetiek. A hangulat is megvan. Jó, hogy a küldetésekben vannak checkpointok, amit elérve automatikusan ment a gép, így nem kell mondjuk egy hosszabb küldit előröl csinálni, ha elbukjuk. Nem azt mondom, hogy pár dolgot ne javíthattak volna az eredetihez képest (pl úszás), de még így sincs gond. Lehet, menet közben majd javítgatnak ezeken a peccsekkel.
Azt nem tudom, hogy magyarítást ehhez vajon lehet használni, mivel nem olyan a mappaszerkezet, mint az eredetiben. -
Plata
félisten
válasz SkyLine3000 #88633 üzenetére
Szabad ezeket modolni vagy tökön rúg érte a rocksztár?
Mert a magyarosítás is modnak számít. -
Wiz Khalifa
veterán
válasz SkyLine3000 #88633 üzenetére
A régi magyarosítása nem jó ehez. Mert nem elég hogy a mappa szerkezet más de az egész játék felépítése is. Maga csak a menüből induljunk ki, abból hogy a GTA III-ba van map, stb...
Smoke some weed nigga!
-
törölt tag
Hát igen, így kommunikálni olyan mint galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat és azt mondja nyert. Szokásos gratulációmat tudom küldeni. De akinek egy ilyen egyszerű dolog meghaladja az intelligenciáját azzal nem érdemes foglalkozni.
Mondhatod egy awardra hogy achievement, de attól még hülyeség.
Fejlődök, 10-ből már csak egy faszságra reagálok
-
Plata
félisten
válasz SkyLine3000 #88638 üzenetére
Azt gondoltam,de ha le lesz akciózva megvenném eredetiben.
A san andreas-t végigvinném,többit nem mert nincs úszás. -
Plata
félisten
válasz SkyLine3000 #88641 üzenetére
-
negyven2
veterán
A felhők lényegében ugyan olyanok mint a RDR2-ben (már ha maximális beállítások mellet játsszuk a játékot). Ebben még a GTA V-re is ráver minőségben. A textúrákat AI-al (machine learning) húztak fel, és ezért tűnik pl. sok helyen tűélesnek a kép (simán le lehet olvasni a boltban lévő gabonapehelyen lévő szöveget is).
Viszont ez se tökéletes megoldás, ugyanis sok helyen emiatt módosultak szövegek, mivel automatikusan skálázta föl a rendszer, és így a gyenge minőégű forrásból, rossz szöveget vett ki (pár helyen van lényegében elgépelés).Illetve egy két környezeti elemet rosszul módosítót (pl. a híressé vált anyacsavaros kép).
Viszont SA-ban a köd eltünése nem csak azt eredményezte, hogy most nagyon kicsinek tűnik a térkép, hanem mivel a script bázis és a LOD része módosultalan maradt, így sok helyen nagyon látványos az amikor a szemed elött pár méterre dobálja le az objektumokat. Ez majd a sivatagban lesz nagyon látható, ahol távoli LOD betöltés nincs mint pl. egy erdő, vagy egy város esetében. itt szó szerint a semmiből tűnik elő a kaktusz, szikla.
Ez az eredetiben is így volt, de ott mellette ott volt a láthatár korlátozás (mármint a köd), és ott nem volt feltűnő, mert nem láttál túl a ködön.Amúgy kicsit vicces, mert sok helyen anno szidták ezt a megoldást. Ami egyrészt ugye vizuálisan nagynak mutatta a világot, és ezzel együtt csökkentette a gépigényt is, hiszen nem kell a távoli dolgokat lerenderelni (PS2/Xbox korszakban ezzel sokat spóroltak).
Amúgy ahogy korábban írtam, engem leginkább a járműfizika és konzolos célzásrendszer ami nagyon zavaró. Konkrétan a San Andreas-ban nagyon kicsit javult a konzolos célzás rendszer (nagyon távol áll a GTA V-ben lévőtől amivel reklámozták). ami még ennél is zavaróbb, hogy az NPC-k viszont megkapták a GTA V/RDR2-es célzásrendszert és egy nagyobb számú ellenfél csorda pillanatok alatt szétlő téged. Sőt többször volt olyan, hogy fedezékből lőtt folyamatosan pontot rajtam (ugye számunkra nincs fedezékrendszer a játékban).
Ami még negatív tudd lenni, hogy ez a Trilogy aza korábban kiadott mobil kiadásokon alapszik, ami meg a PS2/PC-s kiadáson alapult (az eredti PC-s kiadás is a PS2 alapú volt mindhárom részből). Viszont volt belőlük Xbox-os port is (az 2001-es Xbox), amik sokkal jobb textúrákkal, bevilágítással és karakter animációkkal rendelkezett (pl. már a III-ban is tudták mozgatni az ujjukat).
-
negyven2
veterán
300 Ft-ért, egy hónapig tudsz játszani felhőből a Xbox Series S kiadással. Igaz ez kontrolleres irányítást takar csak, ami működik Androidon és Windows 10/11-en natív app-ból, vagy akár Chromium alapú böngészőből is minden platformon.
#88647: de nem konzolon játszanál, hanem a konzolos kiadással PC-n (vagy mobilon, táblagéppen... vagy akár okos hűtőn/WC-n ).
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz SkyLine3000 #88638 üzenetére
Főleg hogy a konzolos portot portolták vissza pc-re.
mi a jó isten?? ilyen baromságokat nemá -
SkyLine3000
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest