Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz Krystal_s #87802 üzenetére

    A mások által készített pályák automatikus keresésének kikapcsolása (vagyis csak azokon a Rockstar által csinált pályákat keresse Quick Join esetében), talán már a 360/PS3-as kiadásban is megvolt. Itt lehet kapni kapcsolni:

    Viszont bár én nem játszok competitive alapú játékmódokat (meg már jó idején a GTA-val se), így nem tudom megmondani azt, hogy itt Xbox-on is ez volt a helyzet, de azt most megnéztem, hogy nekem se nagyon akar csatlakozni Quick Join esetében. Ugye kiírja, hogy nem talált játékost, és szeretnék-e én indítani egy játszmát. Itt viszont az két opció van, hogy igen, szeretnénk én Host-olni, vagy pedig az, hogy keressen játék egy bármilyen más (akár más játékos által csinált), játszmát. Így tehetett be téged egy város feletti versenyre.

    És bár hivatalos játékos számot platformokra lebontva nem közöl a Rockstar, de azért más módszerekkel sejteni lehet, hogy PS4/5-ön játszanak a legtöbben. Elviekben többen, mint Xbox+PC-n. Vagyis nem a játékos szám a probléma, hanem valószínűleg (sőt szinte biztos), hogy a Rockstar oldalán van megint a hiba.

    És még jó ideig támogatják még a előző generációs kiadásokat! Maximum pár frissítést, vagy frissítés részét egy idő után nem fogja megkapni, csak a PS5/Xbox Series X|S/PC kiadás. Jelen generációs konzolokra elvileg lehetséges lesz az Online (és Offline sztori), profil, mentés átvitelére.

    [ Szerkesztve ]

    "Zombies can’t swim. Famously underutilised anti-zombie measure. Walking Dead would have been over in one series if Rick Grimes had used his brain and gone to the Everglades."

Új hozzászólás Aktív témák