Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    válasz negyven2 #80899 üzenetére

    Nem a megjelenésre emlékszem, hanem valamikor akkorra, amikor elkezdték pletykálni, hogy kijön egy fél generációs konzol a piacra, de nincs erőm, hogy megkeressem, ha csak ezt találtad elhiszem.

    Mivel minden konzolos játékot "PC"-n fejlesztenek, így igazából elég könnyen tudnak tervezni, akár 5 évvel előre

    Ez így ebben a formában nem igaz, pont ezért nem kell akkora hardver a konzolokba és pont ezért tud iszonyat szar lenni egy konzol port. Teljesen máshogy működik a "két" rendszer és pont emiatt nem lesz sose igazán jó a Rage motor pcre.

    A GTAO és RDR2 elejével egyetértek, tudtam, hogy sovány lesz az elején, tetszett is az, hogy nincs benne 50 féle dolog - és oppressor ;] -, de nagyon gyorsan elfogyott a tartalom. A PCs változathoz tartozó modder csapat meg csak rontott az egészen. Volt olyan az elején, hogy 4-5 lobbyban egymás után volt modder. Mint GTAOban kb 4-5 éve.

    Laci: sose mondtam, hogy nem dolgoznak az alkalmazottak. Rengeteg olyan platform független munka van, amivel lehet haladni egy szoftver fejlesztése során, anélkül, hogy a tényleges szofveres/hardveres környezet szóba kerülne. Mi hónapokat dolgoztunk a céges CRM rendszerünkön azelőtt, hogy egyáltalán kiválasztottuk volna, hogy milyen alapokon fog futni. És az egy jóval egyszerűbb, kisebb és kötöttebb project. Videót köszi, de azon ritka videók egyike mr.főnöktől, amit képes voltam végignézni, mert nem a f*ingot reszelte az 5 perces semmi videóiban. :K

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák