- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD FX
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Aktív témák
-
zenefan
aktív tag
válasz pepe091 #2100 üzenetére
Szerintem meg kéne játszani, hogy akinek itt már van Nexus 5 készüléke és pesti, az ballagjon be pl. a Ditech-es IMEI-s számlával és tegye fel a nagy költői kérdést: Gari vagy nem gari?
Köszi icons, akkor jól emlékeztem erre, csak ez a brutális 299 kontra 399,9 Fontos árkülönbség elbizonytalanított.
[ Szerkesztve ]
2021-as Black Friday akciók és konzol árak gyűjtése: https://bit.ly/bfd_21
-
leslien
nagyúr
skacok nem értem h miért nem a Ditech töl v a MM.AT. vesztek telot? értem azt is h ha gariztatni kell akkor utazni kell ,de 2 év az 2 év és nem fognak szívatni! ja és lehet h telemax is be vállalja az első évet .....
zenefan: holnap felhivom a Telemax ot[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
zenefan
aktív tag
válasz leslien #2103 üzenetére
Én is ezt fújom, most nézem, hogy a Diteches ár és az Exp-os ár között még mindig van bő 9000 ft árkülönbség, akkor ha valaki egy olcsóbb postával feladja Magyarországra.
Pont ezért kéne valakinek bemenni a telemaxihoz és rákérdezni erre, mert ha vállalják, akkor rövid távon ez az egyik legjobb vétel!
Ráadásul most a D. felpumpáta a magyar határhoz legközelebbi boltját is készülékekkel (most még 11 db van).[ Szerkesztve ]
-
Kari1
aktív tag
válasz zenefan #2102 üzenetére
Már írtam nekik e-mailt, hogy a külföldi telefonokkal mi a helyzet, nagyon kíváncsi vagyok mit fognak válaszolni, főleg úgy hogy az LG úgy lekoptatott... Az lenne a vicces ha ők igent mondanának, közben meg Mo-n még nem jelent meg, tudtommal.
EDIT: Ha igent mond a telemax, akkor megint írok az LG-nek, hogy WTF... Szenvedjenek egy kicsit a válaszlevéllel, ha már ennyire hülyén kezelik ezt a dolgot.
[ Szerkesztve ]
-
zenefan
aktív tag
Igen, én is pont erre a vicces helyzetre gondoltam, hisz ez Abszurdisztánia!
Akkor én már nem zaklatom őket, ha kaptál infót, privátban írd meg nekem is, nehogy itt szem elől tévesszem. Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
zsirfecske
addikt
válasz zenefan #2104 üzenetére
expansys-nál ne felejtsd el a szállítási költséget! Futár ktg. már: 3 719 (bruttó)
gondolom nexus5-re is ennyi lesz, mint a raktáron lévő összes telefonra.ja és expansys motorola viszonylatban 1 év gyártói garit ad, mint már írtam. imei-es számlás itthon szervizelhető fajta ugye. de a fentiek alapján itt az lg-n múlik akkor az időtartam.
szerk:
amúgy ezt a telemax-os topicot és a saját corodnos tapasztalataimat elnézve talán jobb is hogy a uk playből jön majd a nexusom? lehet még mindig a ditech a legjobb megoldás, árban sem a leg vészesebb és oda kivinni/kiküldeni garizni is sem gáz. és talán a sógorok normálisabb szerviz szolgáltatást nyújtanak.[ Szerkesztve ]
-
G4bi89
senior tag
Aki felhívja a telemaxot az az expansys -s garira is kérdezzen már rá ne csak ditech-re. Köszönet előre is.
Ja igen az osztrák MM mikortól is kezdi. forgalmazást? Mert honlapon meg nincs németek meg eltolták dec. 13-rá.
[ Szerkesztve ]
"egyenlőre muszály biciglizni külömben..."
-
Kari1
aktív tag
válasz zsirfecske #2109 üzenetére
Huhh a telemax-os sztorik nagyon rosszul hangzanak. Ezért lenne jó tudni az Lg véleményét mivel tudtommal már nekik is van saját szervizük mint a Samsungnak.
(#2110) G4bi89 Én direkt arra kérdeztem náluk, hogy a külföldön vásárolt készülékekkel mit kezdenek.
-
icons
addikt
Az miért lehet, hogy nincs a Settings menüben "Developer Options"?
Úgy tudom, minden 4.4es Droidban ott kellene lennie.
-
Kari1
aktív tag
Ott kell hogy legyen elvileg így kell előhozni: http://www.youtube.com/watch?v=mp07dPusJNA
-
icons
addikt
és (#2113) Falka
igen, köszi ez volt az! : DD zseniális megoldás, mostmár megy!(#2116) Falka
igen Olvastam, hogy nem sokan tapasztaltak gyorsulást, de elvileg előbb-utóbb érezhetővé kell válnia, úgyhogy adok neki egy esélyt Már kapcsol is be és a 110 fent levő appot optimalizálja (én cska kb +10et raktam fel, tehát 100 gyárilag rajta volt. Nyilván ezek nem csak appok, hanem minden kisebb beépített funkció is (mármint minden programkód)[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz zsirfecske #2109 üzenetére
nem az számít, hogy telemax szerviz, hanem inkább az, hogy melyik gyártónak szervizel...
nem nevesítek gyártókat, de az egyiknél imádkozik az ember, hogy ne a cordon...stb szervizelje, hanem sokkal inkább a telemax, a másiknál viszont a telemax sem okés.
elvonatkoztatva; csinálok valamit, és bizony nagyon nem mindegy, hogy az egyik gyártó korrekt szerződést köt velem, megfelelő ellentételezéssel, biztosítja az elvárható raktárkészletet, gyorsan/időben szállít...stb, a másik meg ellenkezőleg...[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
assemble
addikt
Ha pedig abban nem ertesz egyet miert nem ezt irod? Azt irtad, hogy "teljesen igazuk van" ami nyilvanvaloan hulyeseg tekintve hogy tenyszeru dolgokban is tevedtek.
Ez pedig mar nagyon off igy nem szivesen megyek bele. De ha mar muszaj volt igy belemenni:
Az hogy nem a Samsung gyartja, nekem (es a legtobbeknek szerintem) kifejezetten jelentos hatrany. Annak a supportnak amit a Samsung nyujt, az LG a nyomaba nem er semmilyen szinten. 12 honap gari az orszag teruleten (jo esetben) vs 26 honap premium gari Europa teruleten ahol hazhoz jonnek, helyben kicserelnek minden alkatreszt ami egyaltalan felmerul hogy nem tokeletes (es nem szivoznak, sokszor meg se nezik hogy tenyleg rossz-e). Nagyon nem ugyanaz a szint. Eg es fold.
Az N4 kijelzoje a GNex-ehez kepest tobbek szerint kifejezetten visszalepes. Se felbontasban, se meretben lenyegeben nem lepett elore, a ket technologia viszonyara pedig sokkal inkabb a mas szo jellemzo, minthogy az egyik jobb lenne mint a masik. Mindkettonek megvannak a maga elonyei. Egyik sem egyertelmu elorelepes a masikhoz kepest, csak mas. Ellenben az N4 vs N5-nel ahol mindenben egyertelmuen jelentosen jobb az N5 kijelzoje.
A SoC-ot mar irtam, ebben tortent tenylegesen nagy es fontos elorelepes.
A csuszos/repedos uveg hatlap pedig megint olyan ami sokaknak kifejezetten nem tetszik.De igazabol tenyleg nem ertem hogy mit keresel itt, ha tenyleg eldontotted hogy nem veszel ilyet. 2 lehetoseget latok: vagy sima trollkodas, vagy te magad sem vagy biztos hogy vegyel-e ilyet es itt akarod magad meggyozni hogy nem kell ez neked. Barmelyikrol is van szo, szerintem inkabb ne csinald, mert semmi mast nem ersz el vele, mint indulatokat szitasz.
-
MartOOn
addikt
Nekem kicsivel jobban ette az akkut... Kb fel órával lett kevesebb a kijelző időm.
Assemble: W333 ugyanezt játszotta az n4 topikban amig s3 lte-je volt. ezert is jegyzem meg... de miután megvette az n4-et hasznos forumtars lett belole... Bar az elejen azert kspott egy kis oltast... szoval turelem!
[ Szerkesztve ]
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
DeathAdder
veterán
válasz assemble #2119 üzenetére
Hát én erősen gondolkodom, hogy elcseréljem a GNexemet erre, a holnapi tesztre kíváncsi vagyok, bár kétlem h befolyásolná a döntésemet!
Annak én is jobban örülnék ha a Samu gyártaná, az a support valóban párját ritkítjaIgazából a kijelzőtől tartok, nekem a beégés sosem volt jelen, vagy csak olyan haloványan amit soha nem láttam a hétköznapi használatban. Feketére viszont allergiás vagyok, inkább legyen a fehér természetellenesebb, de a fekete az ne világítson.
pl. szoftver gomboknál (mert ugye az nem mindenhol áttetsző)Gondolkodom még rajta Ha élőben előttem lenne akkor azonnal tudnám hogy kell-e
[ Szerkesztve ]
-
Falka
tag
válasz DeathAdder #2121 üzenetére
Pesti vagy? Ha közelbe vagy szivesen megmutatom!
[ Szerkesztve ]
Nexus 5
-
Falka
tag
válasz DeathAdder #2123 üzenetére
Hétfőtől elvileg én a MediaMark-ban fogok dolgozni, meglátjuk megtudok-e valami ujdonságot...
Nexus 5
-
MartOOn
addikt
válasz DeathAdder #2123 üzenetére
Sztem a magyar MM-hoz sok reményt ne fuzz még. Hacsak nem én vagyok lemaradva. Hamarabb talalasz zuggsm-ekben. Megtapogatni azok is jok. hamar Szegeden jarsz es mesz a mediaba, úgyis az arkadban van. Lemesz a -1es szintre es ott egy mobilshop. Ott sztem lesz. jah es Márton udvozli oket UK-bol
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
zenefan
aktív tag
A táblázatban benne van az osztrák MM is.
Jelenleg 3-5 napon bellül kiszállítják.2109 - zsirfecske ► Rendben akkor ezt az árat rádobom még a most kiírt árukra! Ha tudsz meg pontos postai költséget, privátban írd meg kérlek.
[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
Telemax telefonos információt kaptam ma reggel: több mint valószínű h u.a. lesz mint a Nexus 4 estébe h javítani fogjuk, de cserélni nem tudjuk majd és természetesen 2 év garancia érvényes lesz a kint megvásárolt áfás számlás készülékre. beszéltem velük és képbe volt mert rögtön mondta h nekem csak számlám lehet mivel kint vásároltam a telot. na mi fene mégsem utaztam potyára úgy néz ki lesz garim itthon is
-
zenefan
aktív tag
válasz leslien #2127 üzenetére
Ez jól hangzik, de ha lesz ennél is biztosabb (gyakorlatban tapasztalt) info, akkor privátban is írjátok meg.
2128 - djgeg
A postázási árat egy külön oszlopban adtam hozzá, pár perce. Frissíts és nézz rá most![ Szerkesztve ]
-
djgeg
őstag
Bárkinek van infója mikor lesz végre boltokban 32 gb os?? Francba a 16 ossal eméssze el a pokol tüze
[ Szerkesztve ]
"640 kByte memória mindenre elegendő"
-
leslien
nagyúr
azt hiszem költöznünk kell kész a teszt ,pepe091 kolléga zárja . köszönjük
-
ithomas
őstag
"javítani fogjuk, de cserélni nem tudjuk majd"
Ez annyira nem hangzik jól...
Az ilyennek mindig gányolás szokott lenni a vége, de ne legyen igazam...Real eyes realize real lies!
-
MODERÁTOR
Elkészült a Mobilarénás teszt, a továbbiakban ott menjen az eszmecsere
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Derail Valley
- alza vélemények - tapasztalatok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Horgász topik
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest