- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
-
baandii
senior tag
-
leslien
nagyúr
fóliát melyiket és honnan pls link
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
No.01
őstag
Az uveget a kollegam rendelte, en amiota ratalaltam az SGP-re mast nem veszek foliabol (meg a ceges BB Q10-mre is vettem )
Konkretan a SLIM Premium Tempered Glass volt az aldozat. Vekony es semmit nem ront a erintes kezeleseben vagy a szinhelyesegen.Foliat pedig en 100%-os biztosaggal es megelegedettseggel ajanlom ezt itt
Mielott v.ki kotekledne: nem, meg nincs N5-m (bar a talefon es a folia is uton van mar) de mar 4 telefonon hasznaltam ezt a fajtat es meg 1 eves aktiv hasznalat mellett is olyan, mint volt.
[ Szerkesztve ]
-
assemble
addikt
-
w333
félisten
Egy kis Drop Test
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
aMolnar
csendes tag
-
No.01
őstag
válasz zsirfecske #1409 üzenetére
En anno S4-nel probalkoztam es nem adtak kedvezmeny. 10+ kellett volna rendelnem igy max a szallitasi ktg-et sporolnatok meg. Mellesleg ettol az eladotol rendeltem en is az osszes SGP cuccomat. Gyors es korrekt.
assemble
Nem is olyan rossz ez... bar nekem a GSMarenas teszt az mervadobb szokott lenni de azert nagy kulonbsegre nem szamitok. Foleg, h kb egy szinten van/lesz az S4-el. Marcsak a hangero teszt ami furja az oldalamat, de ugy vagyok vele, h ennyi penzert kell egy kis kompromisszum -
assemble
addikt
-
sonique
őstag
egy kis érdekesség nem tudom volt e már
a két moddelt egy kis resitorral identifokálják
hogy ez csak az image felrakását segiti azonositani
vagy hardveresen is valtoztat valamit nem tudom
de az alabbi képen lathatoa masik pedig maguk a modemek
[LG_Nexus_5_Modems]
elöször is ezt senki ne cserélgesse csak ugy mint egy samsung-onelött e efs mentés kell itt a zip hozza ami megcsinalja
már csak az a kérdés hogy d820 telefonra d821 modem enegelyézei e a EU modellben megtalálhato pl band3 as csatornat vagy a kis resitor is kell neki
vagy teljesen felesleges vele foglakozni
kiprobalni meg nem probalta kis senkiD820
D820 KFS78N
M8974A-1.0.25.0.12
AAAAANAZQ1025010
by QUALCOMM, Incorporated Sept 27 2013D820 KQS81M
M8974A-1.0.25.0.13
AAAAANAZQ1025015
by QUALCOMM, Incorporated Sept 30 2013D820 KRT16M
M8974A-1.0.25.0.17
AAAAANAZQ1025019
by QUALCOMM, Incorporated Oct 11 2013D821
D821 KRT16M
M8974A-1.0.25.0.17
AAAAANAZQ1025019
by QUALCOMM, Incorporated Oct 11 2013 -
F-ECT$
titán
válasz assemble #1410 üzenetére
Nem túl meggyőző. Ahogy várni lehetett a G2 40%-kal többet bír (nagyobb akksi + GRam). Ami még érdekes, hogy a Nexus 4 majdnem ugyanennyit tud, tehát e téren sajnos nem volt fejlődés.
Persze egy átlagos embernek elég lehet egy reggeltől estig tartó időszakra, és éjjelre a legtöbb telefont amúgy is érdemes töltőre dugni.
assemble: ezen a gifen mit kellene látni
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
zooltan567
csendes tag
Nekem van kint az USA-ban egy haverom és szeretnék vele postáztatni egy nexus 5-öt! Kinek milyen tapasztalata van az USA-ból történő műszaki cikk postázással?
-
MODERÁTOR
válasz zooltan567 #1422 üzenetére
Azzal tisztában vagy, hogy nem fog működni az itthoni LTE hálózatokon a készülék? Ha ezek mellett szeretnél venni, akkor mindenképp valami nyomkövethető (nem csak USA határig) opciót válasszatok.
-
atiska007
senior tag
válasz zooltan567 #1422 üzenetére
nekem egyszer egy kindle touch-ot adtak fel.
De az ugye anno csak 100$-s cucc volt.Megérkezett, nem kellett vámoltatni.
Viszont telefont nem mernék küldetni értékhatár miatt.
Ha mégis, akkor tracking id-val kell küldetni, ráíratni 100$ értéket és gift-ként feladni. cca. 30$ így a postaköltség.szerk.: ez a sima postai küldés.
DHL, stb cégek drágábban dolgoznak[ Szerkesztve ]
Mittudomain!
-
sonique
őstag
válasz zooltan567 #1425 üzenetére
mert az amerikai változat és nem müködik csak a gsm modban itthon
LTE nem tamogatott a band3 / 1800mhz
csak a D821verzioval[ Szerkesztve ]
-
Pipikék
tag
Uk-ból rendelve tudtommal D821?Támogatja az itthoni LTE-t igaz ?
-
zooltan567
csendes tag
válasz zooltan567 #1425 üzenetére
Tracking ID?
Vámon fennakadás esetén mennyit kell nagyságrendileg fizetni? Jelen esetben egy 350 $-os készüléknél?
Hát amúgy én inkább behozatnám zsebben, de az a baj, hogy az illető csak áprilisban jön haza!
-
sonique
őstag
válasz zooltan567 #1430 üzenetére
nem fog europában müködöni LTE halozaton
itthon semkésöbb eladásnal joval olcsobban kell eladni majd
hacsak a fenti modositas amit leirtam nem kivitelezhetö
de ez még a jövö zenéjeés légy oly kedves hasznalni a szerkesztést
ha egymas után irsz üzenetet 5 percenbelül[ Szerkesztve ]
-
assemble
addikt
válasz Integra #1427 üzenetére
Mindenki tudja hogy milyen az aksija, egy honapja is mar lehetett tudni, senki sem vart csodat, azt kaptuk amit vartunk. Nincs az elmezonyben, lehetett volna jobb, de mindig lehet jobb. Ennyi penzert ezt kaptuk, a csucskeszulekekhez kepest atlagos vagy kicsit gyengebb csak, de 1 napot valszeg nagyjabol mindig kibir barkinel, az N4-hez kepest pedig igy is elorelepes. Nem ertem miert kell ezen ragodni, emlegetni.
Pipikék: jaja, UK-ben EU modellt arulnak amivel megy itt is a 4G.
Majd kiprobalom ha lesz ra lehetosegem, mondjuk fogalmam nincs milyen telenor lefedettseg van itt a kozelemben de nem sok jora szamitok...zooltan567: ha vam-on fennakad, 27% afat biztosan kell fizetni (ez a legdurvabb resze, ezzel gyakorlatilag mar boven minuszban vagy EU-s rendeleshez kepest) plusz valami vam-ot is meg kulon asszem.
[ Szerkesztve ]
-
icons
addikt
BTW végre Németországban van a telefonom, az ismerősöm fel is adta DHL-lel, és 17 euró volt (ami több, mint amire számítottam). Úgyhogy nemsokára jön! Iletve ja, 17 ajró Németből ide
-
zsirfecske
addikt
válasz sonique #1439 üzenetére
zooltan567:
+25k az ára így, de segítséggel legalább a gari is elintézhető (persze drága postázgatással, cserébe eu-n belül nem piszkálják vámügyek miatt). ha meg nagy valószínűséggel itthon is érvényesíthető eu retail garit akarsz, marad a német/osztrák mm, ditech stb beszerzés. de az meg még 15k.szép helyzet, én is a uk play-es behozatalt választottam az usa play behozatal vagy a méregdrága lg garis megoldás helyett.
sokan leszünk nagyon morcosak, ha jövő héten megjelenik expansys-nél eu play store ár közelében
[ Szerkesztve ]
-
rolcsibácsi
őstag
Az akku nekem nem roszabb mint az s4 szoval eleg. G2nek viszont respekt az akkuert, minden masban nem tetszik
-
baandii
senior tag
szerintetek mikorra várható ár az Expansys-nél?
-
zoka.
tag
válasz zsirfecske #1409 üzenetére
Ha tényleg f@sza fólia, akkor akár én is beszállnék!
Előrébb volt szó erről az üveg "fóliáról" az tulajdonképpen WTF? Most hallok róla először.
-
djgeg
őstag
válasz zsirfecske #1445 üzenetére
Aztán milyen gari lesz ahhoz?
"640 kByte memória mindenre elegendő"
-
zsirfecske
addikt
ők mindig gyártóit adnak. jelenleg sajnos/szerencsére ezt első kézből tapasztalom, a náluk vett moto razr i-m éppen a cordonnál figyel fődarab cserén gariban. imei-es számla kell hozzá (amit az expansys ad) és beveszik.
nem hinném hogy az lg-nél nagyon másképp lenne.
szerk:
amúgy bocs ha volt már (nem találtam keresővel), de mennyi is a eu-s play store-ban a garancia? 1 vagy 2 év?[ Szerkesztve ]
-
Pipikék
tag
válasz zsirfecske #1448 üzenetére
1-év
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Politika
- Óra topik
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Asszociációs játék. :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest