-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
OK
Csak nekem Quake Live miatt a középső egér gomb másra van állítva , mint alapértelmezetten, ezért nekem semmit nem csinál... nah mindegy marad akkor a pöcsölés.
Csak az bosszant, mivel időnként kell FF-et használnom és abba ez tök jól meg van oldva, néha összekuszálódnak a fejembe a dolgok, mikor újra a chromot használom ezzel kapcsolataban...
3njoy the Lif3
-
hackeeeee
Jómunkásember
Itt a 14-es Chrome.
A GPU gyorsítás még mindig bugos..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
Kipróbálom.
Ha megtalálnám. De nem találom...
Most nézem, a kompakt navigáció is benne van még mindig, és a kisérleti új lap is, az is nagyon jó.
(#6911) GoodSpeed: Jah, Én is azzal kezdtem, hogy kipróbáltam, és tapasztaltam, hogy nem jó.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
RexpecT
addikt
Nekem a frissítés után sem az igazi, ha megnyitok egymás után egy pár oldalt akkor elgondolkozik egy kis időre(3-4 másordperc).A végén még visszaállok Firefoxra....
-
wAfu
tag
Valaki segítsen pls, iszonyat retek lett nálam a Chrome kb. a 12-es verzió óta. Ha fut az AdBlock vagy az AdBlock plus egyszerűen tetűlassan töltődnek be az oldalak. Például a http://www.filmbuzi.hu AdBlock plus-szal 26 mp (!) alatt töltődik be, úgy, hogy közben még scrollozni se lehet rajta, úgy leakad. Ha kikapcsolom az ABP-t, teljesen jól betöltődik az oldal 8 másodperc alatt. Valami ötlet?
-
Istyu74
aktív tag
Üdv,
olyan kérdésem lenne hogy azt hogy tudom a Chrome-ban beállítani ha PL kapok egy linket
MSN en, és azt megnyitom, akkor nem a már megnyitott ablakban egy uj fülön nyitja meg,hanem teljesen uj ablakot indít el.Üdv, István.
-
laszlohu
addikt
Ha új fülön akarod megnyitni, akkor középső egérgomb a linken.
-
laszlohu
addikt
Nagyon cool GPU szempontjából ez az új Chrome verzió, főleg nálam, aki alapból kikapcsoltam a flash playerben a Hardware accelerationt, ui. így normálisan kezeli nálam a gpu-t.
Maximálisan segíti a flash lejátszást tehermentesítve a CPU-t.[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Pá
addikt
Tegnap este kiírta a chrome, hogy a youtube downloadert letiltotta, mert új jogosultságokat kér magának. Az a baj, hogy nem tudom hol csekkoljam, hogy milyen új dolgokhoz akar hozzáférni, így most nem is merem újraengedélyezni addig.
Valaki tudja esetleg mi változott benne, vagy hol tudnám megnézni?
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Kunsztler
senior tag
Mostanság a Google Chrome-nak nincs semmi olyan dolog,hogy egyik a másik verzió különbség.Mostanság csak az Opera nem követi ezt a gyorsaságot.
Nexus 5
-
ToBeY
nagyúr
Megoldottam.legalább már a Roaming rejtett mappát nem szemeteli össze.Mondjuk jobb lenne ha csak oda mentené a torrent filet majd törölné is mint az ie.
[ Szerkesztve ]
-
bodhi9
csendes tag
Hello! Milyen újdonságok vannak a 14-es verzióban? Valaki magyarul foglalja már össze. Köszi
-
ToBeY
nagyúr
válasz hackeeeee #6937 üzenetére
Már megoldották a 14-es verziónál,hogy a torrentfileokat nem pakolja be a rejtett roaming mappába(és hagyja ott) hanem csak a letöltés helyére rakja be,viszont onnan nem törlődik!
De még nem az igazi...Mert az ie csak a rejtett roaming mappába rakja be,majd törli is onnan ha eltávolítottam a torrenet az utorrentből.[ Szerkesztve ]
-
csƵ
addikt
Üdv!
Már kezd elegem lenni belőle, úgyhogy megkérdezem: miért húzza szét a videót néhány reklám a YT-on? Az idősávnál odaér a sárga vonalhoz a videó és valahogy felnagyítja, ha kétszer belekattintok, majd vissza, akkor visszaáll a mérete, a képarány viszont elcsúszik.
-
-
myke01
senior tag
Elárulom , nekem FF alatt is gyűjtötte az ún. rejtett uTorrent mappába a torrent-fájlokat ,amíg FF-t használtam .Most már semmi pénzért nem térnék vissza a rókához a Chrome "hülyeségei" ellenére , megszerettem ezt a browsert, de nincs tökéletes böngésző (ahogy az aláírásomban is áll ).
Sokan írják itt ,hogy a FF-ban "így volt ,meg ezt tudja ,meg azt tudja" , meg most is jobban kezel 1-2 dolgot a kiegészítők által, stb.
NEM szabad összehasonlítani a két browser-t ,mert teljesen más vonalat képvisel mindkettő .
"Kinek a pap ,kinek a papné." -
Apollyon
Korrektor
Üdv! Valahogy meg lehet oldani hogy exportálhassam a jelszavakat Chrome-ból a Firefox-ba? Elég sok van
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
ToBeY
nagyúr
Felraktam a Click&Clean bővítményt és ha bezárom a chromot, akkor a tálcára rögzített intézőben lévő meghajtók és lomtár eltűnnek.
Most jó! Fene se érti...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest