-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobalazs
nagyúr
Néha indításkor, ha egyszerre több linket nyitok meg bookmark mappából, 5-10 mp-ig nem töltenek be az oldalak. Lecseréltem chromiumra, ott még egyszer sem volt ilyen, pedig ugyanazokat a kiegészítőket használom. Volt másnak is már ilyen?
-
olivera88
veterán
Nem jelent még material designos Chrome? Azt olvastam még régebben h 50 es verziótól lesz az. Igaz már néhol material kinézet van, de nem mindenhol. A beállításoknál még nem ilyen.
[link]LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
haxiboy
veterán
Sziasztok! Nektek is csinálja a chrome hogy új tab + oldal nyitáskor nem jó a görgetés? Oda-vissza váltáskor már tökéletesen működik.
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
rii
nagyúr
sziasztok
chrome-ból hol lehet kiírtani minden előzmény, meg mindent, h tiszta böngészővel adhassam át a munkahelyi gépet?
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Hege1234
addikt
#22910nem jobb inkább törölni az egész könyvtárat
és újrarakni ?c:\Users\@\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\
-
Immy
őstag
Sziasztok,
Enterprise kiépítésben használja valaki itt a chrome-ot?Apró: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/immy/index.html
-
@rglaaf
veterán
Üdv
vistát haszálok a notin és minden inditásnál megjelenik a figyelmeztetés hogy már nem támogatott az os, ezt hogy tudnám kiiktatni?PSN:BiZzare_0 ️
-
Stylerr
addikt
Hello! Mára virradóra ilyen szürke lett a google keresések eredménye. Ez mitől lehet? Nagyon idegesítő. A régi , kék és lila sokkal jobb volt.
-
Mikiller
aktív tag
Most arra jöttem rá, ha kijelentkezek google+-ból akkor jó, de ha újra bejelentkezek fekete lesz megint.
-
klampfer
tag
Sziasztok,
Lehet láma kérdés, de korábban hir volt, hogy rasberyre is lesz ChromeOS... Azóta sincs, ez kaszálva lett?
Udv, G.
-
Riccsiz_h
aktív tag
sziasztok !
Valahogyan befurakodott a Yahoo a Chrome-omban
- Nem telepítettem semmit 1 hónapja, amivel esetleg felkerülhetett volna bármi (a Vezérlőpulton is ellenőriztem). A "jelenség" kb. 1 hete kezdődött
- Windows 7
- Nincs semmilyen beépült bővítmény (ellenőríztem mindent)
- Újratelepítést megtörtént
- Vírus keresők nem találtak semmit
- Még a beállítások --> keresőmotorok közül is eltávolítottam
- Minden Google keresésnél az első 3 helyet kisajátítja a Yahoo
- Nem szoktam kattingatni mindenféle ismeretlen linkekreEsetleg ha van bárkinek valami ötlete megköszönöm
[ Szerkesztve ]
Üdv. Riccsiz
-
gunex
csendes tag
Hali
Az utóbbi hónapokban előjött egy olyan problémám, hogy a böngészőben meg van nyitva 11 lap és amiket régebben néztem(pár órája vagy akár 30 perce is) azok leállnak és amikor rákattintok arra a lapra, akkor újra be kell tölteniük. Ez mitől lehet? Mondom fél éve még nem volt ilyen gondolom.
-
kispx
addikt
-
Mikiller
aktív tag
Közben kiderült, hogy a Google kísérletezik a találati színekkel. Mondjuk nem tudom, hogy miért van fiókhoz kötve.Amikor kilépek fiókból jó.
Itt lehet olvasni róla -
haxiboy
veterán
Akkor valamit jól elcsesztek a tabok kezelésével, betölt az oldal, scroll nem működik. Oda-Vissza váltok hopp jó lett. Érdekes egyébként hogy főleg a prohardver lapcsalád oldalain csinálja. De ha jelentkezik akkor mindegy hova navigálok ugyanúgy nem megy a görgetés (egérgörgővel)
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
veterán
válasz Mikiller #22930 üzenetére
Szerintem azért lehet fiókhoz kötve, mert akinek van, ő akár vissza is jelezhet nekik ( a találati lista alján), hogy tetszik / nem tetszik a fekete szín, illetve nem akarták mindenkire ráerőltetni a kísérletet, csak véletlenszerűen kiválasztottak embereket.
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
-
Godimodi
tag
Sziasztok!
Azt vettem észre,hogy újabban 10-20 másodpercenként beröccen a Chrome.Facebookon pl akadozik a chat,ha gépelek,ilyen jellegű dolgok.A Chrome feladatkezelőjében látszik ,hogy a CPU használat fel-felugrik 50% körülre.Próbáltam már a beállítások törlését,majd utána komplett Chrome reinstallt is,mégis visszatér ez a jelenség.Leggyakrabban Facebookkal csinálja,de volt már,hogy másik lapon is ilyet csinált.Bővítmények nincsenek telepítve,Win 7 Professional 64 bit,Intel P8600,2 giga rammal.
Van esetleg valakinek valami ötlete?BMW - MINI gyári, új alkatrészek 50-70% kedvezménnyel: http://bit.ly/m/kekfeher
-
tocsek18
senior tag
sziasztok lenne egy problémám:
frissen telepített win7 után chrome felrakva és bejelentkezve de a szinkronizáció nem hozza vissza a mentett könyvjelzőimet, mit csináljak? KÉP
előző win7 telepítésnél nem volt semmi ilyen gond egyből megvolt minden ötletek? -
FekaP4
csendes tag
Halál lett a Chrome.
Eleinte ment normálisan, majd belassult a win10-el együtt, most már indulni sem akar. Fel telepíteni sem tudom. Indítom a telepítőt, bejön a letöltés ablak és ha hagynám, egy hétig is el lenne ott.
Konfig csere után ment normálisan. Annyit vettem észre, hogy akad a hang, gondoltam alaplap hiba.
Lecseréltem minden drivert 3x 3 félére, nem javult.
Tele lett a tököm vele, majd felraktam a Firefoxot.
Azóta se lassulás se hang akadás.
A pláne az egészben, hogy a könyvjelzőim ott vannak valahol a Google szerverén, de mivel telepíteni nem tudom, így bejelentkezni sem, importálni sem.
Vagy a Win10, vagy a Chrome-al van a bibi.
A hivatalos angol fórumon is panaszkodnak az enyémhez hasonló problémákra, de nem is
foglalkoznak vele. Max annyira, hogy futtasd a vírusirtót, meg telepítsd újra -
adika4444
addikt
sziasztok!
hogyan tudom a Google Chrome-t is hozzáigazítani a Win7 kontrasztos fekete témához? Valahogy mindig úgy megy a chrome, mint ha nem is lenne átállítva a Win...
Szal mit kéne tenni ehhez, vagy milyen bővítményt/témát töltsek le?
Köszi!üdv, adika4444
-
bobalazs
nagyúr
válasz adika4444 #22940 üzenetére
Deluminate én ezt használom.
-
ot93
senior tag
Üdv,
Frissítettem Win10-re tiszta telepítéssel, aztán mikor feltelepítettem a Chrome-ot és bejelentkeztem a fiókommal a böngészőbe, hogy szinkronizálja a dolgaimat (jelszavak, könyvjelzők, stb.), meg is történt annyi hiánnyal, hogy a könyvjelzőkből csak a könyvjelzősáv szinkronizálódott, a zöme ami nem ott van az nem...
Mit tegyek?CRF300L
-
hackeeeee
Jómunkásember
Örömmel konstatáltam, hogy 32 bites változatra rátelepítve simán működik a 64 bites változat.
Véleményem szubjektív...
-
laszlohu
addikt
Frissült a Chrome stabil :
[50.0.2661.102] -
SP4C3
veterán
válasz hackeeeee #22943 üzenetére
Mármint 32-bites Chrome-ot frissítetted 64-bitesre, vagy 32-bites oprendszer mellett műxik a 64-bites? (csak vicc)
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
dellfanboy
őstag
ff-ben volt olyan opcio hogy egy weboldal eseten a kepeket ne toltse be, az adott oldal. chrome-ban ezt hol talalom?
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
addikt
Szép hétvégét!
Chrome-al van olyan problémám, hogy a Facebook alatt beágyazott videók nem jelennek meg, csak fekete képernyő, illetve elkezd ugrálni a kép, bevillan egy-egy fekete teljes kép, időnként fekete lesz az egész kép, és onnantól kezdve csak bezárás, belépés után lesz úgy ahogy jó.
IE, Firefox alatt nincs baj, csak Chrome alatt. Újra raktam a Chrome-ot, de ugyanez a baja. -
haxiboy
veterán
Villogás néha nálam is előfordul.
Remélem a következő verzióban javítva lesz.
Lekopogom a görgetés bug már nem jelentkezik.
Igaz csak a hardverapro.hu-n és onnan elnavigálva jött csak elő. Mindenesetre érdekes volt :-)Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest