Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz doc #51669 üzenetére

    Keress rá modellenként. A Zoom g3-nak pl van külön oldala is hogyan moddold házilag, egy rakás infó van hozzá. Tudom ez most nem játszik, csak mondom, lehet más pedálokhoz is van ilyesmi leírás.
    Annó a G3-at akartam szarrá moddolni, ami plusz 4 kapcsolót jelent igazábol. Persze volt még alternatíva, asszem 6 kapcsoló, de mindegy. Szóval végül csak azért nem tettem, mert sehogy se tetszett a hangja, majd jött az a HeadRush jó áron. Így felesleges lett volna belefogni. Cserébe a HeadRush-nak annyira primitív a looper-e hogy öröm nézni. Stop start azt jónapot, se ritmus, se bpm, se semmi... atom pontosnak kell lenned, cserébe sok mintát tud egymásra pakolni és külső mp3-at is fel lehet tölteni usb-n keresztül, meg isten tudja mekkora a limit, de volt hogy feltettem 5 perc hosszú mp3at és vitte simán.

    Amúgy megértelek. Az első Bulletem lebasztam ezerszer mert előre kellett állandóan hajolgatni a földre a G3-hoz. Útálram érte. A mostani Headrush is ugyanaz, sőt roszabb, mert idővel a G3-hoz elkezdtem a progiját használni. Headrush-ra egyelőre ilyen sajnos nincs.

    [ Szerkesztve ]

    Mos mé, hánem? De! Vagy nem...

Új hozzászólás Aktív témák