Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Bobrooney #51586 üzenetére

    Nem, semmi ilyesmi nincs. A főnök is rendszeresen emlékeztet, hogy menjünk egy kört 45 percenként, mert nem egészséges a gép előtt bambulni túl sokat.
    Amúgy ingyen kávé van az automatákból, frissen darált, nem is olcsó, 100% arabika. De ha nem tetszik és többre vágysz akkor vehetsz barista kávét az étteremben, ott főznek rendes presszót. Cigizni kijárnak itt is, de ha csak nincs valami komoly probléma az attitűddel akkor nem baszakodnak. A munka el legyen végezve azt annyi.
    Persze hülyék mindenütt vannak, itt is van egy kettő, de nem szokás ilyeneken rugózni, hogy ki mennyit nem dolgozik, kivéve ha az már mások rovására megy, vagy az adott ember panaszkodik, hogy nincs ideje megcsinálni a munkát.

    re: topikk
    Csak azért nem ajánlott, mert a mutatóujjad távol esik a bundtól ami rezgést, cincogást tud okozni, illetve mivel távol vagy tőle ezért hamiskásabb is lehet ha erősen nyomod, mert a húr a két bund között fél úton nagyobbat tud nyúlni mint közvetlen a bundnál.
    De amúgy ha nem zizereg és nem hamis akkor majdhogy nem tök mindegy hogy gyakorlod be, ha több féle fogást is begyakorolsz az a legjobb, és akkor más akkordból érkezve is lesz egy akár másik lefogásod amit gyorsabb elérni.
    A D-nél a középső ujjadat biztos közelebb vinném a bundhoz illetve a gyűrűst is megpróbálnám közelebb vinni.
    A-nál sokszor én pl csak a mutatóujjal barrézom egyet azt jó napot. Most nem pont erre a váltásra, de van amikor az is hasznos tud lenni.

    re: Ctrl+Alt~Del
    Próbáld elérni, hogy a magas E hang is szóljon mikor barrézod az A-nál, ne tompítsd ha lehet. Ha már most így csinálod akkor király.
    De amúgy jó begyakorolni azt ami nem megy. Megküzdesz vele és menni fog. Ha nem is használod perpill, lehet valamikor jól fog jönni :) Meg ujj gyakorlatnak se rossz.

    [ Szerkesztve ]

    Mos mé, hánem? De! Vagy nem...

Új hozzászólás Aktív témák