- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- BIOS frissítés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Ctrl+Alt~Del #50820 üzenetére
Próbáld így.
Elindítasz egy alap ütemet lassan, pl 80bpm a mobilodon (én Soundbrenner-t használok, de bármilyen takt jel jó)
Majd játssz egy A moll-t 4x megpengeted
Majd G dúr 4x megpengeted
Majd F dúr 4x
Majd vissza G 4x
Ezt az akkord váltást gyakorold be, majd ütemre játszva mikor vissza érsz az elejére, azaz az E moll-hoz akkor indítsd el a loopert.
Majd mikor körbe értél, azaz megint játszanád az E moll-t akkor taposs megint a looperre így ezt a sorozatot fogja neked ismételni.
Itt a takt jelet ki is lőheted. Az nem kell, csak elmászik és összezavar.
Na most kezdj rá játszani egy A moll pentatonikus skálát.
Itt egy példa. MP3, szar minőség, rég nem is fogtam a gitárt, szóval bocsi most este gyorsba csak ennyire tellett tőlem.
A lényeg, hogy a felvétel elején eljátszom az Am G F G-t majd rálépek a looperre, folytatom a játékot, pont mint előbb, majd mikor újra az Am jönne akkor rálépek megint. itt lezárta a kört, és azt hallod, hogy az ismétlődik, miközben valami alap szart ráprüntyögök.
Aztán emeled a tempót, variálod a ritmust, és hozzáadsz extra hangokat, pl blues skála vagy a rendes moll skála hangjait, már ahol kiadja az. Én se pentatont játszom, mert elfelejtettem, hogy azt kellett volna, újra venni meg nincs kedvem, késő van fáradt vagyok.
Remélem segítMos mé, hánem? De! Vagy nem...
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest