Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz DrDoktor #50647 üzenetére

    Semmi gond, de azért ha pl 10-15 év múlva már csak a Thomann lesz pont ezen okok miatt, akkor meg ne csodálkozz, hogy mivel nekik nem lesz konkurenciájuk, majd csak tőlük fogod tudni venni és csak azon az áron tudsz vásárolni amin ők árulják, konkurencia nélkül valószínűleg magasabb áron mint amúgy adnák.

    Amúgy nem sajnálni kell a boltost, max megérteni a működését. Ha van kereted vásárolj ott ha nincs ne. Ellenben az ingyen kipróbálás azt egy hatalmas előny egy online bolttal szemben.

    Nem neked válasz:
    Amúgy, hogy kinek mennyi az az 50k az tök mindegy. Azt sem tudom megyónál van-e ingyenes beállítás, de a mai árakkal az az 50k differencia már nem is annyi, HA van hozzá hangszer beállítás.
    De mondom, nem a konkrét esetről beszélek, hanem csak általában egy trendről. A kicsik sorban bezárnak, mert nem akarnak vagy különböző okok miatt nem is tudnak versenyezni a nagyok áraival. A másik amit árnyék mond, hogy soft reset pl elvből nem vesz "használt" gitárt, de simán csinál egy használtat egy boltnak azzal, hogy kipróbál egyet a boltban.

    Mondom mind ezt úgy, hogy hangszert nem vásárolok újonnan.

    szerk: moma
    klikk a hangerőszabályzó ikonra, majd válaszd ki a neked tetsző alapértelmezett eszközt amit használni akarsz, ez a legegyszerűbb. Vagy adott programok alatt kézzel add meg melyik eszközt szeretnél használni. Vagy nem ez lett volna a kérdés?

    [ Szerkesztve ]

    Mos mé, hánem? De! Vagy nem...

Új hozzászólás Aktív témák