Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kobe

    veterán

    válasz Eastman #27932 üzenetére

    számít, hidd el. Nyílván ettől az ember ugyanúgy megszereti, használja, őrizgeti, ezt a "love-faktort" nem befolyásolja. Csak a rejtett dolgok. Mondom indonéz gitár tulajdonosaként.
    Csak mivel világéletemben ilyen cégeknek dolgoztam, akiknek a gyártás/termelés költöztetése volt a "heppje", így tudom mi motiválja ezeket, pláne úgy, hogy huzamosabban (évekig) dolgoztam ezekkel a népekkel, részt vettem ilyen "költöztetésben".

    Ezért mondtam, hogy nem feltétlen a gyár körbemutogatásában kell nézni, milyen is ott a minőség, hanem az általános dolgokban, szervezettség, társadalmi morál, akár a tömegközlekedés, építészet, kultúrális programok, várostisztaság, akármi, stb.
    Legtöbbször már a munkaátadás megkezdése előtt tudod, melyik munkaátadás lesz sikeres, melyik kevésbé, csupán azáltal hogy 1-2 napot mászkálsz "terepen" előtte.
    Hülyeségnek hangzik, de ebből jobban látszik...pl ahol mondjuk a tömegközlekedésben nem engednek 1 perc késést, vagy közös tornával nyitják zárják a termelés, műszakot, meg úgy általában az élet minden területe szervezve van, ott azért jóval valószínűsíthetőbb, hogy a gyári munkás is eszerint a morál szerint működik.

Új hozzászólás Aktív témák